مشاهده نسخه کامل
: دانلود دوبله فارسی فیلمها هماهنگ (Sync) شده با نسخه اصلی
از اونجایی که چنین تاپیکی تا بحال نداشتیم یا لااقل من جایی ندیدم گفتم که اولیش رو اینجا تاسیس کنیم
در این تاپیک دوبله فیلمها که با نسخه اصلی هماهنگ باشه برای دانلود قرار داده میشود
اگه فیلم دوبله دوزبانه دارید میتونید صدای اون رو استخراج کنید و در این تاپیک قرار بدید تا همه استفاده کنند
بالطبع اگه همه دوستان همکاری کنند تاپیک خیلی خوب و جامعی خواهد شد :11:
Nocturne
04-12-2011, 14:46
یعنی چه جوری؟..
از اونجایی که چنین تاپیکی تا بحال نداشتیم یا لااقل من جایی ندیدم گفتم که اولیش رو اینجا تاسیس کنیم
در این تاپیک دوبله فیلمها که با نسخه اصلی هماهنگ باشه برای دانلود قرار داده میشود
اگه فیلم دوبله دوزبانه دارید میتونید صدای اون رو استخراج کنید و در این تاپیک قرار بدید تا همه استفاده کنند
:8:
بالطبع اگه همه دوستان همکاری کنند تاپیک خیلی خوب و جامعی خواهد شد :11:
دوست عزیز خودت اول یکی دوتا پست بزار تا دوستان ببینند و فعالیت کنند
یعنی چه جوری؟..
یعنی بعضی از دوستان فیلمهایی دارن که دوبله روی فیلم اصلی قرار داده شده که میشه صدا رو خیلی راحت توسط
نرم افزار جدا کرد و در این تاپیک قرار داد که اگه کسی خواست اونو دانلود کنه و خودش روی فیلم قرار بده
بعضی فیلمها دوبلشون واقعا عالیه و ارزش داره که اینکارو بکنیم :11:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
دوست عزیز خودت اول یکی دوتا پست بزار تا دوستان ببینند و فعالیت کنند
اگه دوبله خوبی دستم برسه حتما قرار میدم
دوست عزیز اگه دوبله ی کنستانتین رو داری فایلش رو برام بذاری ممنون میشم.خودم میچسبونم به دی وی دی(فایل صوتیش منطورمه)
senatore20042003
23-02-2012, 13:01
دوستان با برنامه dvd audio extrator می تونید زیرنویس فیلم رو از فیلم بیرون بکشید .
خب این لینک صدای فیلم گربه روی شیروانی داغ.محصول 1958 با بازی پل نیومن و الیزابت تیلور.
با دوبله شاهکار استاد جلیلوند و مرحوم ژاله کاظمی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.