ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی لطفا یه سیستم خوب تا3 تومن!!خواهش میکنم جواب بدین

fjafari15
25-11-2011, 16:41
سلام دوستان یه تاپیک گذاشتم نه من تونستم زیاد سر بزنم نه شما
خواهش میکنم جواب بدین

آخرین سیستم پیشنهادی:
CPU:Intel Core i7 2600K=410
M.B:Asus P8Z68-V=275
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 (4x4Gb)=200
VGA:2 X MSI NGTX570 Twin Frozr III 1280Mb SLI=980
SSD:Patriot WildFire 120Gb=340
HDD:WD Caviar Black 2Tb SATA6Gb/s=280
DVD RW:Plextor PX-L890SA=36
Power:FSP Epsilon 80Plus 1010=185
Case:Green X-9=185
Monitor:Asus ML239H=380
Speaker:Logitech Z506=120
Mouse & Keyboard:Logitech Wireless Desktop MK710=115

:19::19::13::19::19:

babak_zizou
25-11-2011, 17:56
یک چیز بگم با اجازه ادمین ها.من اگر 3 میلیون داشتم خوشبخترین مرد دنیا بودم.!!!

Ngo588
25-11-2011, 19:47
به نظر من مادربرد رو giga:z68xp-ud3r با توجه به امکانات بالایی که داره انتخاب خوبی هست

Hamed DC
25-11-2011, 20:57
با سپاس از دوستان.
قطعات خوب و با کیفیتی جمع کردین.
ولی بهتره پاور رو کمی بالاتر بردارین.چون سیستم ذاتا قدرت بالایی داره و برای آور هم در نظر گرفته شده.
پس با وجود دو کارت با مصرف بالا و قدرت بالای آور قطعات، توصیه من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که با 90درصد بازدهی،بالای 1000وات توان خروجی رو برای شما خواهد داشت
و
در آورهای سنگین کارتها و پردازنده و رمها به هیچ کمبود ولتاژ برخورد نخواهید کرد.
البته 1050هم برای این سیستم کفایت میکنه!!!
ولی کمی آیدنده نگری لازمه!!!

PC_Expert
25-11-2011, 20:58
سیستمی که بهتون پیشنهاد شده عالیه.

Hamed DC
25-11-2011, 21:18
و نکته ای فراموش شده!!!
برای حالت دوال گرافیک بهتره از مادربردی استفاده بشه که دارای حداکثر فاصله بین دو شکافPCI-E 16Xباشن!!!
این عمل برای تاثیر کمتر گرمای کارتها بر روی یکدیگر و عدم کاهش کارایی هستش.

PC_Expert
25-11-2011, 21:30
حامد جان البته هم این مادربرد بین اسلات هاش فاصله ی مناسبی داره و هم کارت گرافیک پیشنهاد شده خنک کنندگی عالی، بعلاوه با کیس X9 که اینقدر فن داره که یه واحد آپارتمان رو خنک مکنه ( :31: )جای هیچ نگرانی نیست.

Hamed DC
25-11-2011, 21:40
به هر حال برای این چنین سیستمی باید همه همه جوانب رو در نظر گرفت تا بالاترین کارایی رو داشت.

pclord
25-11-2011, 23:48
سیستم خیلی خوبیه، اما به نظر من مادر بورد رو حداقل ASUS P8Z68-V PRO/Gen3 بگیر که بعدا برای ارتقاء و استفاده کامل از قطعات نسل بعد بتونی استفاده کنی.

Ngo588
26-11-2011, 00:37
سیستم خیلی خوبیه، اما به نظر من مادر بورد رو حداقل ASUS P8Z68-V PRO/Gen3 بگیر که بعدا برای ارتقاء و استفاده کامل از قطعات نسل بعد بتونی استفاده کنی.

منم موافقم شما میتونید giga:xpz68-ud3r که برد خوبی هست و از gen3 پشتیبانی میکنه حیف با این هزینه برد خوبی نداشته باشه

Ultra_Black
26-11-2011, 14:46
منم موافقم شما میتونید giga:xpz68-ud3r که برد خوبی هست و از gen3 پشتیبانی میکنه حیف با این هزینه برد خوبی نداشته باشه
این برد از PCI-E3.0 پشتیبانی نمیکنه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته PCI-E3.0 چیزی نیست که به این زودیها به درد بخوره و تنها تفاوتش با PCI-E2.0 در پهنای باند هست که برای کارت گرافیکهای فعلی همین نسخه 2.0 iهم خیلی زیاده چه برسه به نسخه 3.0!!!

jonerex
26-11-2011, 17:54
سلام دوستان یه تاپیک گذاشتم نه من تونستم زیاد سر بزنم نه شما
خواهش میکنم جواب بدین

آخرین سیستم پیشنهادی:
CPU:Intel Core i7 2600K=410
M.B:Asus P8Z68-V=275
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 (4x4Gb)=200
VGA:2 X MSI NGTX570 Twin Frozr III 1280Mb SLI=980
SSD:Patriot WildFire 120Gb=340
HDD:WD Caviar Black 2Tb SATA6Gb/s=280
DVD RW:Plextor PX-L890SA=36
Power:FSP Epsilon 80Plus 1010=185
Case:Green X-9=185
Monitor:Asus ML239H=380
Speaker:Logitech Z506=120
Mouse & Keyboard:Logitech Wireless Desktop MK710=115

:19::19::13::19::19:

سیستم خوبیه ولی مچ نیست و بعضی موارد هزینه الکی و بلااستفاده میمونه مهمترین قطعه مادربردش هست که در حالت sli 8x8 هست که نمیتونه از همه توان 2 تا 570 استفاده بکنه و قدرتش کمتر از 590 هست مخصوصا در بازی رم همه 8 گیگ کافیه البته دقیق توضیح ندادید کاربردتون و نرم افزار ها! ssd برند Patriot اصلا جالب نیست چون تست هاشو نگاه میکردم در بعضی نرم افزار ها خیلی ضعیف عمل میکنه 120 گیگ زیاده برای ویندوز و نرم افزار ها که مال شما معلوم نیست 60 گیگ هم خوبه کیس حتما x9 بگیرید بخاطر انداز کیس البته خنک کنندگیش تاثییر زیادی برای کارت گرافیک 570 نداره چون خیلی دماش بالا هست خودم دارم تست کردم در این هوای سرد که هوای خروجی کیس بسیار خنک بود ولی دماش در بازی ها و نرم افزار های گرافیکی روی 85 هست که اصلا جالب نیست حتی بنچره رو باز کردم و در کیس هم همینطور ولی فرقی نکرد و یکی از دوستان قبلا گفته بود آمار خرابی بالای داره و میسوزه(لینک گذاشته بود) اصلا تعجب نکردم مخصوصا در حالت sli که دماش خیلی بالاتر میره و احتمال سوختنش با این دما خیلی بالا هست پیشنهاد 2 تا 6970 بگیرید قدرتش یکیه:

ASUS - Maximus IV Extreme-Z=520
ASRock Z68 Extreme7 Gen3=460

SSD S511 ADATA 120GB R:550=365

Sapphire HD 6970 2GB GDDR5=475

Ultra_Black
26-11-2011, 20:53
بعضی موارد هزینه الکی و بلااستفاده میمونه مهمترین قطعه مادربردش هست که در حالت sli 8x8 هست که نمیتونه از همه توان 2 تا 570 استفاده بکنه و قدرتش کمتر از 590 هست
میشه برای گفته هاتون منبع بیارید؟!
معماری Sandy Bridge کاملا برای SLI و CF بهینه شده و در مواردی حتی لینک X8 این معماری بهتر از لینک X16 چیپ X58 عمل میکنه

متن کامل این ریوو اینجا موجوده و توصیه می کنم حتما مطالعه بفرمایین:

ssd برند Patriot اصلا جالب نیست چون تست هاشو نگاه میکردم در بعضی نرم افزار ها خیلی ضعیف عمل میکنه
بارها و بارها عرض کردم که یک برند رو هیچوقت با یک برند دیگه مقایسه نمی کنند!
فقط مدل با مدل مقایسه میشه شما ریوو های مربوط به سری WilDFire رو ملاحظه کردین؟!
تو این تست در مواردی حتی بهتر از OCZ Vertex3 عمل کرده (با توجه به قیمت مناسبترش):

ه برای ویندوز و نرم افزار ها که مال شما معلوم نیست 60 گیگ هم خوبه
البته اطلاع دارین که با افزاش حجم SSD سرعتش هم بیشتر میشه؟!

خاطر انداز کیس البته خنک کنندگیش تاثییر زیادی برای کارت گرافیک 570 نداره چون خیلی دماش بالا هست خودم دارم تست کردم در این هوای سرد که هوای خروجی کیس بسیار خنک بود ولی دماش در بازی ها و نرم افزار های گرافیکی روی 85 هست که اصلا جالب نیست حتی بنچره رو باز کردم و در کیس هم همینطور ولی فرقی نکرد و یکی از دوستان قبلا گفته بود آمار خرابی بالای داره و میسوزه(لینک گذاشته بود) اصلا تعجب نکردم مخصوصا در حالت sli که دماش خیلی بالاتر میره و احتمال سوختنش با این دما خیلی بالا هست پیشنهاد 2 تا 6970 بگیرید قدرتش یکیه:
سری MSI Twin Frozr II کاملا قضیش با این چیزی که گفتین فرق میکنه و از خنکترین GTX570 های بازار هست
دمای این کارت (البته نسخه Power Edition) که به طور محسوسی هم اور شده در Full Load حداکثر 75 درجه هست که در مقایسه با دمای 80 درجه ای 6970 دمای فوق العاده ای محسوب میشه!

از شما و سایر دوستان خواهش می کنم برای تک تک پستها و جملاتتون دلیل و منبع داشته باشین...

jonerex
27-11-2011, 17:28
میشه برای گفته هاتون منبع بیارید؟!
معماری Sandy Bridge کاملا برای SLI و CF بهینه شده و در مواردی حتی لینک X8 این معماری بهتر از لینک X16 چیپ X58 عمل میکنه

متن کامل این ریوو اینجا موجوده و توصیه می کنم حتما مطالعه بفرمایین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبارها و بارها عرض کردم که یک برند رو هیچوقت با یک برند دیگه مقایسه نمی کنند!
فقط مدل با مدل مقایسه میشه شما ریوو های مربوط به سری WilDFire رو ملاحظه کردین؟!
تو این تست در مواردی حتی بهتر از OCZ Vertex3 عمل کرده (با توجه به قیمت مناسبترش):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اطلاع دارین که با افزاش حجم SSD سرعتش هم بیشتر میشه؟!

سری MSI Twin Frozr II کاملا قضیش با این چیزی که گفتین فرق میکنه و از خنکترین GTX570 های بازار هست
دمای این کارت (البته نسخه Power Edition) که به طور محسوسی هم اور شده در Full Load حداکثر 75 درجه هست که در مقایسه با دمای 80 درجه ای 6970 دمای فوق العاده ای محسوب میشه!

از شما و سایر دوستان خواهش می کنم برای تک تک پستها و جملاتتون دلیل و منبع داشته باشین...

درسته بابک عزیز چند وقته فعالیت نکردم همه چیز یادم رفته بود این پست هم با عجله و بدون فکر کردن دادم خودم مادربردم همینه و یادم رفته بود برای چی این مادربرد رو خریدم و هارد سیستم قبلی پر بود از مقالات بنچمارک های سندی بریج که شکی در توانایش ندارم حتی اگه یادتون باشه یا پست های من رو دیده باشید چند ماه پیش که فعالیت میکردم همه دنبال بلدوزر بودن من میگفتم سندی بریج چیپ z68 درباره بلدوزر نمیشد حرف بزنی هر چی گفتم دلتون به AMD خوش نکنید ولی اکثریت دنبال بلدوزر بودن و دنبال مقالات و آگهی های AMD و چقدر اینجا سیستم AMD مخصوصا 6هسته ای بسته شد (پول مردم حروم کردن) به امید اینکه یک روز بلدوزر ببندن ولی متاسفانه این بنده خداها با افت فریم شدید در بیشتر بازی ها مواجه هستند هنوز هم CPU AMD حتی بلدوزر هم همین مشکل رو در بازی ها داره ( چقدر بحث کردیم و جنگیدیم بنده خدا میگفت اگر مردی صبر کن تا بلدوزر بیاد نشونت میدم :31:)

در مورد هارد SSD ببخشید گفتم بدون فکر دادم و مدل های دیگه رو با سری WilDFire اشتباه گرفتم

کارت گرافیک هم این تست ها حداکثر 15 دقیقه تست شده تا به این دما رسیدن ولی بازی های الان که بازی های سنگینی هستند و 570 با حداکثر قدرتش مجبوره کار کنه بعد چند ساعت بازی دمای بالاتری نسبت به این تست ها داره و مثل اینکه مشکل اینجاست که 570 و 560 بعد چند وقت با این دمای بالا به مشکل میخورن یا میسوزن! و خوب من با این وضعیت 6970 رو بیشتر میپسندم چون قدرتشون که یکسانه و فرقی با هم ندارن

جمله آخرتون واقعا میپسندم چون مشاوره دادن واقعا کار سختی هست و اگر حواستون نباشه یا تعصب داشته باشی و... مثل همون مثال بالا درباره amd گفتم پول و هزینه مردم رو حروم میکنی اونم در این اوضاع بد اقتصادی

Erfan.
27-11-2011, 18:57
ممنونم از بابک عزیز برای جواب کاملشون! و همچنین jonerex عزیز برای قبول کردن حرف درست و ادامه ندادن الکی بحث...

ولی با یکی دو قسمت از حرف های شما کاملا مخالفم!

کارت گرافیک هم این تست ها حداکثر 15 دقیقه تست شده تا به این دما رسیدن ولی بازی های الان که بازی های سنگینی هستند و 570 با حداکثر قدرتش مجبوره کار کنه بعد چند ساعت بازی دمای بالاتری نسبت به این تست ها داره و مثل اینکه مشکل اینجاست که 570 و 560 بعد چند وقت با این دمای بالا به مشکل میخورن یا میسوزن!

GPU های GF110، دارای دمای تحمل 97 درجه سانتیگراد هستند یعنی تا این دما رو Nvidia تضمین کرده! البته این حداکثر دما هست و هممون میدونیم که GTX 570 در یک کیس با تهویه مناسب به هیچ عنوان به این دما نزدیک هم نمیشه!

در مورد قسمت بولد شده: اگه منبعی دارید ممنون میشم لطف کنید...

و خوب من با این وضعیت 6970 رو بیشتر میپسندم چون قدرتشون که یکسانه و فرقی با هم ندارن

این هم کاملا اشتباه هست، و قبلا مفصلا در موردش بحث شده... مخصوصا الآن که صحبت از GTX 570 غیر رفرنس هست...

پیروز باشید.

jonerex
28-11-2011, 00:23
ممنونم از بابک عزیز برای جواب کاملشون! و همچنین jonerex عزیز برای قبول کردن حرف درست و ادامه ندادن الکی بحث...

ولی با یکی دو قسمت از حرف های شما کاملا مخالفم!

GPU های GF110، دارای دمای تحمل 97 درجه سانتیگراد هستند یعنی تا این دما رو Nvidia تضمین کرده! البته این حداکثر دما هست و هممون میدونیم که GTX 570 در یک کیس با تهویه مناسب به هیچ عنوان به این دما نزدیک هم نمیشه!

در مورد قسمت بولد شده: اگه منبعی دارید ممنون میشم لطف کنید...

این هم کاملا اشتباه هست، و قبلا مفصلا در موردش بحث شده... مخصوصا الآن که صحبت از GTX 570 غیر رفرنس هست...

پیروز باشید.

خواهش میکنم عرفان عزیز...کی میگه ماست من ترشه! خیلی از حرف ها و مقالات آگهی ها برای مقاصد تجاری و خریدن هست(موقعه بلدوزر هم گفتم از amd بخاری بلند نمیشه شما گفتین نه سال هاست رو این نسل کار کرده و اگر بیاد حداقل بازار تکونی میخوره قیمت ها بهتر میشه و.... ولی همه پیشبینی هاتون غلط از آب در آمد)سوال تکراری میپرسید مگر یادتون نیست یک دوست دیگه این مطلب رو گفتن و خود شما گفتین منبع حرفتون کجاست و منبع رو گذاشتن اون تایپک یادتون هست من پیداش نکردم!

کجا بحث شده بود من ندیدم یا یادم نمیاد آخه خیلی جالبه این 2 کارت کاملا قدرتشون یکسان هست در بازی ها یکسان هستن(حالا بعضی بازی یکی قویتره یکی ضعیفتر اون بخاطر بهینه شدن بازی هست)و حتی در مورد موضوع مورد علاقه شما tessellation ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _review.png

Erfan.
28-11-2011, 14:40
خواهش میکنم عرفان عزیز...کی میگه ماست من ترشه! خیلی از حرف ها و مقالات آگهی ها برای مقاصد تجاری و خریدن هست

:دی از اون حرف ها بود... این موضوع TJ Max رو تمامی کمپانی ها تعیین میکنن، توی سایت Intel هم میتونید این پارامتر رو برای CPU های مختلف مشاهده کنید...

(موقعه بلدوزر هم گفتم از amd بخاری بلند نمیشه شما گفتین نه سال هاست رو این نسل کار کرده و اگر بیاد حداقل بازار تکونی میخوره قیمت ها بهتر میشه و.... ولی همه پیشبینی هاتون غلط از آب در آمد)

ربط این جمله به بحث حال حاضر چی هست...؟ :31: پیشبینی که بله غلط از آب در اومد، ولی باید بررسی بشه، نه این که چون از اسم AMD بدمون میاد بگیم کلا ضعیفه.
اگه بحثی در این مورد هست در تاپیک خودش در خدمتتون هستم.

سوال تکراری میپرسید مگر یادتون نیست یک دوست دیگه این مطلب رو گفتن و خود شما گفتین منبع حرفتون کجاست و منبع رو گذاشتن اون تایپک یادتون هست من پیداش نکردم!

منظورتون این تاپیک هست؟

خوب منبع دوستمون ربطی به خرابی و ... نداشت و در کل مشکل نرم‌افزاری بود!

و جدا از این تاپیک... این که شما انتظار دارید که کلا هیچ کارتی از Nvidia نسوزه و 100% شون عمر نامتناهی داشته باشن؟؟

کجا بحث شده بود من ندیدم یا یادم نمیاد آخه خیلی جالبه این 2 کارت کاملا قدرتشون یکسان هست در بازی ها یکسان هستن(حالا بعضی بازی یکی قویتره یکی ضعیفتر اون بخاطر بهینه شدن بازی هست)و حتی در مورد موضوع مورد علاقه شما tessellation ...

در مورد این موضوع، دو پست زیر رو مطالعه کنید:(با این که در تعجبم هنوز سر این موضوعات باید بحث بشه...:13:)

پیروز باشید...

jonerex
28-11-2011, 17:20
:دی از اون حرف ها بود... این موضوع TJ Max رو تمامی کمپانی ها تعیین میکنن، توی سایت Intel هم میتونید این پارامتر رو برای CPU های مختلف مشاهده کنید...

ربط این جمله به بحث حال حاضر چی هست...؟ :31: پیشبینی که بله غلط از آب در اومد، ولی باید بررسی بشه، نه این که چون از اسم AMD بدمون میاد بگیم کلا ضعیفه.
اگه بحثی در این مورد هست در تاپیک خودش در خدمتتون هستم.

منظورتون این تاپیک هست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب منبع دوستمون ربطی به خرابی و ... نداشت و در کل مشکل نرم‌افزاری بود!

و جدا از این تاپیک... این که شما انتظار دارید که کلا هیچ کارتی از Nvidia نسوزه و 100% شون عمر نامتناهی داشته باشن؟؟

در مورد این موضوع، دو پست زیر رو مطالعه کنید:(با این که در تعجبم هنوز سر این موضوعات باید بحث بشه...:13:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیروز باشید...

من از AMD بدم نمیاد منظور اینکه AMD کی شاهکار کرده که بلدوزر دومیش باشه شما و دوستان دیگه انقدر مقالات و تبلیغات AMD باور کرده بودید که با اطمینان میگفتین AMD ببندید که 100% آینده ارتقاش بهتره و بیاد بازار رو تکون میده حالا همون بنده خداهای که AMD بستن در بعضی بازی ها افت فریم حتی 40 تا 50 رو دارن که واقعا فاجعه هست بعضی ها هم چند ماه منتظر بودن تا بیاد منظور این حرف ها اینکه زیاد به حرف ها و مقالات این کمپانی ها توجه نکنید دروغ زیاد میگن

بله اونکه حرفی نیست منظور من هم هسته نبود منظور اینکه که Nvidia که نمیاد بگه مدار 590 و 570 ضعیفه یا با این دمای که هسته ایجاد میکنه بقیه قطعات کارت گرافیک دوام میارن این حرف خودتون (( 590 هم نمیسوزه، اون برای درایور های قدیمی بود که نمیتونستن ولتاژ رو درست تنظیم کنن... 590 با درایور استاندارد و بدون آورکلاک مشکلی نداره. البته باز هم میگم مدارش ضعیفه و در کل بدرد آور نمیخوره(مثل 570)

کلا حرف من اینه وقتی درباره 570 حرف و حدیث هست چرا 6970 نخریم در موضوع مورد علاقتون تسلیشن که بنچمارک گذاشتم دید کم نمیاره 570 در Cuda/PhysXبهتره ولی ارزش این رو نداره که 570 داشته باشی ولی بدونی امکان داره براش مشکل پیش بیاد به نظر من الان 6970 بهتره چون حرفی در مورد خرابیش نیست قدرتشون که کاملا مساوی هست اگر نیست بنچمارک بذارید لینک های که گذاشتید قدیمیه و اختلاف خیلی ناچیزه به نظر من قدرتشون کاملا مساوی هست

اینم یک بنچمارک جدید در 2 موضوع مورد علاقه شما tessellationو تنظیمات بالای بازی حتی بازی های که برای GeForce بهینه شدن 6970 بهتر عمل کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] overclocked_review.png.pagespeed.ic.VGDGiwAINR.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] overclocked_review.png.pagespeed.ic.lWi_PP2hex.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] overclocked_review.png.pagespeed.ic.CUZbeUB6JH.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] overclocked_review.png.pagespeed.ic.2Pk5-fA-KI.png

Erfan.
28-11-2011, 19:18
من از AMD بدم نمیاد منظور اینکه AMD کی شاهکار کرده که بلدوزر دومیش باشه شما و دوستان دیگه انقدر مقالات و تبلیغات AMD باور کرده بودید که با اطمینان میگفتین AMD ببندید که 100% آینده ارتقاش بهتره و بیاد بازار رو تکون میده حالا همون بنده خداهای که AMD بستن در بعضی بازی ها افت فریم حتی 40 تا 50 رو دارن که واقعا فاجعه هست بعضی ها هم چند ماه منتظر بودن تا بیاد منظور این حرف ها اینکه زیاد به حرف ها و مقالات این کمپانی ها توجه نکنید دروغ زیاد میگن

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در خدمتم.

بله اونکه حرفی نیست منظور من هم هسته نبود منظور اینکه که Nvidia که نمیاد بگه مدار 590 و 570 ضعیفه یا با این دمای که هسته ایجاد میکنه بقیه قطعات کارت گرافیک دوام میارن این حرف خودتون (( 590 هم نمیسوزه، اون برای درایور های قدیمی بود که نمیتونستن ولتاژ رو درست تنظیم کنن... 590 با درایور استاندارد و بدون آورکلاک مشکلی نداره. البته باز هم میگم مدارش ضعیفه و در کل بدرد آور نمیخوره(مثل 570)

شما گفتی همین طوری الکی بعد چند وقت میسوزه، و من لینک اون تاپیک رو گذاشتم... در اون جا هم گفتم که بدرد اور نمیخوره نه این که الکی بسوزه! این کارت ها در حالت عادی هـــیچ مشکلی ندارن!(حتی ممکنه اور بدون ولتاژ!)

کارت پیشنهادی بابک عزیز، کارت رفرنس نیست و از VRM تقویت شده بهره میبره!

کلا حرف من اینه وقتی درباره 570 حرف و حدیث هست چرا 6970 نخریم در موضوع مورد علاقتون تسلیشن که بنچمارک گذاشتم دید کم نمیاره 570 در Cuda/PhysXبهتره ولی ارزش این رو نداره که 570 داشته باشی ولی بدونی امکان داره براش مشکل پیش بیاد به نظر من الان 6970 بهتره چون حرفی در مورد خرابیش نیست قدرتشون که کاملا مساوی هست اگر نیست بنچمارک بذارید لینک های که گذاشتید قدیمیه و اختلاف خیلی ناچیزه به نظر من قدرتشون کاملا مساوی هست

اصلا بحث فقط Tessellation نیست، پرفرمنس کلی کارت هست!

حالا چون Tessellation رو مطرح کردید...
من یه توضیح کوتاهی در اون تاپیک در مورد تسلیشن دادم که چرا اصلا 570 برتره و چه قدر برتره با بنچمارک و توضیح، و چون فکر میکنم اصلا مطالعش نکردید کپی میکنم همین جا:

ببینیم اگه تسلیشن رو روی حالت Extreme قرار بدیم چه اتفاقی میافته؟

خوب امیدوارم بر اساس چارت های بالا لااقل برتری پرفرمنس GTX 570 بر 6970 رو در AVG متوجه شده باشید.

ببینید مهم ترین مسئله در فریم ریت ، Min Frame هست. چون Stability کارت رو مشخص میکنه و معین کننده قدرت کارت در صحنه های شلوغ و سنگین هست.
این minimum مخصوصا در عناوین با استفاده زیاد از تسلیشن شدیدا به نفع Nvidia هست. چون معماری فرمی از اساس بر پایه DirectX 11 ساخته و طراحی شده.

قبلا این رو گفتم، استفاده از Polymorph Engine های پرتعداد، و به دنبال آن سیستم Caching فوق العاده قدرتمند باعث میشن که در تسلیشن انویدیا از رقیبش به طرز قابل توجهی قدرتمند تر عمل کنه.
سری 69XX هم به واسطه دو برابر شدن Graohics Engine ها، تونست افزایش پرفرمنس زیادی نسبت به سری Evergreen داشته باشه، اما هنوز فاصله ی زیادی با رقیبش داره.
هنوز میبینید که در قویترین عنوان گرافیکی PC یعنی Crysis 2 (که اهمیت گرافیکیش تقریبا از تمامی گیم ها بیشتره، چون بیشترین استفاده رو بین تمامی گیم ها از DirectX11 میبره)
Nvidia با اختلاف نه چندان کم قدرتمند تر عمل میکنه:

که این جا هم استفاده ی فراوان از تسلیشن با فاکتور کم در آبجکت های پرتعداد دلیل این اختلاف هست.

البته توضیح من بسیار مختصر بود، ولی این طوری که شما میگی بحث مورد علاقه من تسلیشن هست و با 2 تا بنچ Unigine Heaven با Tessellation روی Normal میخوای این مورد رو رد کنی... واقعا خنده داره!

قدرتشون که کاملا مساوی هست اگر نیست بنچمارک بذارید لینک های که گذاشتید قدیمیه و اختلاف خیلی ناچیزه به نظر من قدرتشون کاملا مساوی هست

در همون تاپیک Conclusion 2 تا سایت: Hardwarecanucks و Xbitlabs رو قرار دادم!!!

دیگه Select کردن 4 تا تست و کپی کردن که هر کسی میتونه، اون Conclusion برای این هست که بشه قدرت 2 کارت رو با هم مقایسه کرد.

لازمه اون ها رو هم کپی کنم؟ :دی

این بحث ها مدت ها پیش و موقع لانچ این کارت ها انجام شد و به اتمام رسید، باز در اون تاپیک چنین بحثی شکل گرفت و نتیجه معلوم شد، مطرح کردن چند باره مسئله به این واضحی باعث خستگی و تکرار مکررات میشه!

پیروز باشید.

jonerex
29-11-2011, 00:36
چرا راه دور میری در تایپک که خودتون ایجاد کردین Tessellation خوب Extreme هست امتیاز ها کاملا نزدیک رقبا هستند حیف 6970 نیست کاملا امتیازها مشخصه و بنچمارک Tom's زیر سوال میره علاوه بر بنچمارک ها پایین

plsboy

HD6950
623
850MHz-1300MHz

happyfeat

HD6950
598
800MHz-1250MHz

Vaioman

HD6870
543
900MHz-1050MHz

در این بنچمارک که 5970 هست که ازش متنفری و میگی اسمشو نیار معماری قدیمیه تسلیشن و.. نداره کاملا با 580 برابری میکنه حتی با آخرین تنظیمات و Extreme

اینم یک بنجمارک دیگه با آخرین تنظیمات و Extreme

اینم یک بنچمارک دیگه از بازی Crysis 2 (که اهمیت گرافیکیش تقریبا از تمامی گیم ها بیشتره، چون بیشترین استفاده رو بین تمامی گیم ها از DirectX11 میبره)

اینم عکس بازی Crysis 2 Image Quality DX9 vs DX11

platz
29-11-2011, 12:45
ببخشید وارد بحثتون میشم ولی‌ می‌خواستم یه پیشنهاد به این دوستم بکنم که اگه امکانش هست از کیس X9 صرف نظر بکنن
همونطور که دوستمون گفتن ۱۶ گیگ رم (البته اگه مصرف خاصی‌ نداری) یه خورده خرج اضافی هست به جاش کیس کولر مستر بگیر مثلا half X فکر کنم ارزششو داشته باشه چون X9 تو پانل کنترل فنهاش ضعیف عمل کرده من خودم ۲ بار این کیسو عوض کردم ولی‌ باز هم یکی‌ از controler هاش سوخت.
:41:

Erfan.
29-11-2011, 14:19
jonerex عزیز... این موضوعاتی که پیش کشیدی، موقع لانچ این محصولات روشون حسابی بحث شده و باور کن که میخواستم اصلا در مورد 5970 و 580 و ... توضیحی ندم...!
ولی خوب یه توضیح کوتاه در همین مورد دادم تا کاملا رفع ابهام صورت بگیره.

چرا راه دور میری در تایپک که خودتون ایجاد کردین Tessellation خوب Extreme هست امتیاز ها کاملا نزدیک رقبا هستند حیف 6970 نیست کاملا امتیازها مشخصه و بنچمارک Tom's زیر سوال میره علاوه بر بنچمارک ها پایین

خوب دوست عزیز، وقتی شما فقط اعداد پست 2 اون تاپیک رو نگاه میکنی و به نظرت "بنچمارک Tom's زیر سوال میره" بهتره حداقل صفحات دیگه اون تاپیک رو هم بخونی + توضیحاتی که بالا در مورد تسلیشن ارائه دادم!

توی همون تاپیک، به Minimum Frame کسب شده کارت های دوستان دقت کنید... البته 6970ـی متاسفانه در اون تاپیک وجود نداره ولی 6950 2GB که بسیار به 6970 شبیه هست، وجود داره...

در این بنچمارک که 5970 هست که ازش متنفری و میگی اسمشو نیار معماری قدیمیه تسلیشن و.. نداره کاملا با 580 برابری میکنه حتی با آخرین تنظیمات و Extreme

باز که موضوع بحث رو عوض کردی دوست عزیز :دی :27: بحث ما چه ربطی به 5970 و 580 داشت؟:18:

واقعا برگشت به این بحث ها حس نوستالوژی به وجود میاره برای من :دی

5970 که به قول شما "کاملا با 580 برابری میکنه" مینیمم فریم 11.8 میگیره در برابر مینیمم حدودا 2 برابری GTX 580 که 20.2 باشه:

نمیدونم اصلا چه طوری مقایسه کردید این 2 کارت رو با هم!! :دی

اینم یک بنچمارک دیگه از بازی Crysis 2 (که اهمیت گرافیکیش تقریبا از تمامی گیم ها بیشتره، چون بیشترین استفاده رو بین تمامی گیم ها از DirectX11 میبره)

خوب این جا که اصلا Minimum Frame Rate ذکر نشده به کل... :دی شما در این تست که گذاشتی AVG فریم رو میبینی که برابر هستند ولی اصل قضیه اینه که مینیمم فریم بالا باشه و در یک کلمه، کارت Stable باشه!

کارت های AMD در مواقع لود آبجکت های با فاکتور تسلیشن بالا ضعف نشون میدن، مینیمم فریم کاهش پیدا میکنه و بعضی مواقع حتی شاهد MicroStuttering هستیم، البته این برای همه‌ی کارت های AMD صادق نیست و در سری 69XX پیشرفت واقعا خوبی رو شاهد بودیم ولی همچنان وجود داره...

خوب منظورتون رو از این بنچمارک Unigine Heaven ورژن 2.0 :18: متوجه نشدم... بگذریم!

در آخر بهتره یادآوری کنم که موضوع بحث ما، سوختن GTX 570 ها و GTX 560 ها به دلیل دمای بالاشون بود که شما به کلی از ارائه دلیل و مدرک شانه خالی کردی، و اون موضوع لا به لای نقل قول ها به کنار گذاشته شد!:46:

موضوع دوم هم کاملا یکسان دونستن قدرت 6970 و 570 از نظر شما بود که زمان های گذشته این موضوع تموم شده بود، لینک اون تاپیک که دادم رو اگه مطالعه میکردید اصلا شاید بحث تا به این جا ادامه پیدا نمیکرد...

متاسفانه با قرار دادن بنچمارک های متعدد و توجه نداشتن به جزییات و نکات مهم، اصلا نمیشه به نتیجه رسید! این بنچمارک ها در نت فراوان هستند... مهم برداشت و تحلیل منطقی تست و بنچمارک هست تا بشه به نتیجه مورد نظر دست پیدا کرد.

پیروز باشید.

Hamed DC
29-11-2011, 14:44
امیدوارم این بحت نسبتا تکراری به نتیجه برسه.
چون عملا چند صفحه رفتیم جلو و من به شخصه با مطالعه پستهای هر دو عزیز، نتونستم نتیجه ای از این بحث بگیرم.

jonerex
29-11-2011, 17:03
ببخشید وارد بحثتون میشم ولی‌ می‌خواستم یه پیشنهاد به این دوستم بکنم که اگه امکانش هست از کیس X9 صرف نظر بکنن
همونطور که دوستمون گفتن ۱۶ گیگ رم (البته اگه مصرف خاصی‌ نداری) یه خورده خرج اضافی هست به جاش کیس کولر مستر بگیر مثلا half X فکر کنم ارزششو داشته باشه چون X9 تو پانل کنترل فنهاش ضعیف عمل کرده من خودم ۲ بار این کیسو عوض کردم ولی‌ باز هم یکی‌ از controler هاش سوخت.
:41:

کاملا موافقم فن های کیس گرین در سطح خیلی پایینی هستند(ناکجا آباد چین) من خودم x5 دارم خیلی صداش زیاده یا بهتر بگم وحشناکه با اینکه کارایش کمه و خیلی گرد و خاک میگیره چون فن روی در کیس پوششی نداره پنل جلوی کیس افتضاحه کیفیت رنگش صفره و کنترل فن هاش افتضاحه وقتی کمش میکنی صداش کمتر بشه فن ها یک صدای خاصی تولید میکنن یکجور بوق یا زوزه کشیدن

jonerex
29-11-2011, 17:48
امیدوارم این بحت نسبتا تکراری به نتیجه برسه.
چون عملا چند صفحه رفتیم جلو و من به شخصه با مطالعه پستهای هر دو عزیز، نتونستم نتیجه ای از این بحث بگیرم.

حامد جان خودت کاربر فعال بخش مشکلات کارت گرافیک هستی و خودت دیدی چقدر با 560 مشکل دارن ولی بازهم اینجا همیشه 560 پیشنهاد میشه چون اگه نشه عرفان حتما میاد میگه نه 6950 ضعیفتر یا تسلیشن نداره و...در صورتی که مواردی که عرفان میگه کارایش انگشت شمار هست و وقتی در تنظیمات بالای بازی و در رزولیشن full hd که اکثریت همین رزولیشن دارن کاملا Radeon بهتر هستند حتی در بازی های که برایGeForce بهینه شدن چرا Radeon نگیریم و کارت های جدیدGeForce که بشترش مشکل دارن و بلاخره حرف و حدیث دارن چرا برای کاربرهای که سیستم برای بازی میخواین اینجا Radeon پیشنهاد نمیشه با اینکه گفتم برتری های که عرفان میگه کارایش خیلی کمه و همه الان دنبال full hd و تنظیمات بالا هستند

Hamed DC
29-11-2011, 18:01
حامد جان خودت کاربر فعال بخش مشکلات کارت گرافیک هستی و خودت دیدی چقدر با 560 مشکل دارن ولی بازهم اینجا همیشه 560 پیشنهاد میشه چون اگه نشه عرفان حتما میاد میگه نه 6950 ضعیفتر یا تسلیشن نداره و...در صورتی که مواردی که عرفان میگه کارایش انگشت شمار هست و وقتی در تنظیمات بالای بازی و در رزولیشن full hd که اکثریت همین رزولیشن دارن کاملا Radeon بهتر هستند حتی در بازی های که برایGeForce بهینه شدن چرا Radeon نگیریم و کارت های جدیدGeForce که بشترش مشکل دارن و بلاخره حرف و حدیث دارن چرا برای کاربرهای که سیستم برای بازی میخواین اینجا Radeon پیشنهاد نمیشه با اینکه گفتم برتری های که عرفان میگه کارایش خیلی کمه و همه الان دنبال full hd و تنظیمات بالا هستند
jonerexجان من هم کاملا با شما موافقم.
من به شخصه سعی میکنم که در معرفی قطعات به هیچ وجه جانبدارانه پست ندم.
همیشه هم به این اصل اعتقاد داشتم که باید جنس باکیفیت معرفی کرد نه برند!!!

jonerex
29-11-2011, 18:25
jonerexجان من هم کاملا با شما موافقم.
من به شخصه سعی میکنم که در معرفی قطعات به هیچ وجه جانبدارانه پست ندم.
همیشه هم به این اصل اعتقاد داشتم که باید جنس باکیفیت معرفی کرد نه برند!!!

مرسی حامد جان من خودم همیشه طرفدار GeForce بودم و خیلی هم 560 پیشنهاد دادم ولی وقتی این حرف حدیث هارو شنیدم و تایپک مشکلات سخت افزاری رو دیدم چندین تایپک کاربرها با 560 یک مشکلات خاص یک ارور های عجیب غریب داشتن Radeon مشکل داشتن ولی تایپک هاشون رو نگاه میکردم همینطور که مشکلشون رو شما گفتی همه پاورهای خیلی پایین داشتن در هر صورت وقتی کاربرد بازی باشه و بنچمارک ها رو نگاه کنید در رزولیشن بالا و full hd اگر همه بازی ها رو در نظر بگیری Radeon بهتره هستند چون در بازی های برای GeForce بهینه شدن فریم خیلی نزدیکی دارن اینم یک بنچمارک جدید در تنظیمات بالا و رزولیشن full hd:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] power_edition_video_card_review.png.pagespeed.ic.E 3NsgciDwL.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] power_edition_video_card_review.png.pagespeed.ic.r xqaCmzaDo.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] power_edition_video_card_review.png.pagespeed.ic.o Ifo7KHUAi.png

Erfan.
29-11-2011, 18:34
بحث تموم شده و صاحب تاپیک و عزیزان دیگر، میتونن با مطالعه مطالبی که گفته شد + این پست ها:

قضاوت کنن و به نتیجه برسن.

پیروز باشید.

ramincybran
29-11-2011, 23:02
عموما از گذشته ها این عادت دوستان بوده که همیشه برای برند دلخواه هشون چند تا بنچمارک جدا کنن و بزارن بگن حرف ما درسته.

به طور مثال به کرات میان تست های AVP رو میزارن میگن بیا اینم DX11 پس چرا اینقدر AMD خوبه توی این بازی؟

این بازی ضعیف ترین عنوان استفاده از DX11 هست که هجم چند ضلعی های به کار رفته و لول تسلیشن در سطح بسیار پایینی بوده(نسل اولیه) و رفقای AMD به کرات این تست رو میگذارن.که مربوط به دوره کرتاسه هست

بی توجه به این نکته که عنوان های بسیار جدید تر و با استفاده سنگین تر از DX11 مثل lost planet 2 یا HAWX 2 یا جدید ترین و با کیفیت ترینشون Crysis 2 که رهبر dx11 هاست وحالا به هر دلیلی nvidia با فاصله بسیار زیاد برتره.

اونوقت مین بنچمارک far cry 2 میزارن اینجا؟؟؟؟ که نه dx11 هست و نه مربوط به بازی های فعلی.یه بازی در عهد دقیانوس.

کسی نیست اونقت بیاد بنچمارک های battle field 3 یا witcher 2 بزاره که سردمداران گرافیک حال حاظرن.ملت هنوز میرن عنوان های 20 سال پیشی رو بازی میکنن؟

یک مقدار از این ژست فن بازی رفقای amd پرست بیرون بیان تاپیک ها همیشه به خوبی و خوشی مسیرشونو طی میکنن.

موفق باشید

jonerex
30-11-2011, 00:35
عموما از گذشته ها این عادت دوستان بوده که همیشه برای برند دلخواه هشون چند تا بنچمارک جدا کنن و بزارن بگن حرف ما درسته.

به طور مثال به کرات میان تست های AVP رو میزارن میگن بیا اینم DX11 پس چرا اینقدر AMD خوبه توی این بازی؟

این بازی ضعیف ترین عنوان استفاده از DX11 هست که هجم چند ضلعی های به کار رفته و لول تسلیشن در سطح بسیار پایینی بوده(نسل اولیه) و رفقای AMD به کرات این تست رو میگذارن.که مربوط به دوره کرتاسه هست

بی توجه به این نکته که عنوان های بسیار جدید تر و با استفاده سنگین تر از DX11 مثل lost planet 2 یا HAWX 2 یا جدید ترین و با کیفیت ترینشون Crysis 2 که رهبر dx11 هاست وحالا به هر دلیلی nvidia با فاصله بسیار زیاد برتره.

اونوقت مین بنچمارک far cry 2 میزارن اینجا؟؟؟؟ که نه dx11 هست و نه مربوط به بازی های فعلی.یه بازی در عهد دقیانوس.

کسی نیست اونقت بیاد بنچمارک های battle field 3 یا witcher 2 بزاره که سردمداران گرافیک حال حاظرن.ملت هنوز میرن عنوان های 20 سال پیشی رو بازی میکنن؟

یک مقدار از این ژست فن بازی رفقای amd پرست بیرون بیان تاپیک ها همیشه به خوبی و خوشی مسیرشونو طی میکنن.

موفق باشید

دوست عزیز منظورت من هستم که واقعا آخر زود قضاوت کردن هستید کسی که حتی زورش میاد پست های همین تایپک رو بخونه انقدر زود قضاوت نمیکنه شما دقت کنید تو پست های قبلی من نوشتم چقدر بقول شما فن بازی رفقای amd جنگیدم و حتی خط و نشون کشید برام اگر مرد هستی بذار بلدوزر بیاد چقدر بحث کردم تورو خدا بیخیال این 6 هسته های amd بشین ;i cpu amd اصلا برای بازی نیست 40 تا 50 افت فریم داره و تا همین هفته پیش بازم پیشنهاد میدادن به مردم کل حرف من همینه که این اختلاف که شما میگید اصلا بزرگ و با فاصله زیاد نیست و الان که دربارهGeForce گرافیک های جدیدش حرف حدیث زیاد هست و مشکل دارن Radeon هم خوبه شما برو بخش مشکلات کارت گرافیک ببین 560 چه مشکلاتی داره و برای اینکه درست بشه فیلم آموزشی هم درست کردن و با کلی مراحل که احتمال زیاد بازم خراب میشه در ضمن اگر میخواستم گلچین کنم لینک بنچمارک نمیذاشتم و بگرد در سایت های بنچمارک ببین چندتا بنچمارک پیدا میکنی که تنظیمات بالای بازی هم داشته باشه یاTessellation Extreme باشه خلاصه خدا کنه اون دوستانی که با پیشنهاد من 560 خریدن مشکل نداشته باشن چون دوست ندارم پشت سرم فورش لعنت نفرین یا باعث ضرر مالی و... شده باشم