ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ ASUS

H.Asgari
24-11-2011, 22:27
با سلام
دوستان من یکی از سه لپ تاپ زیر رو میخواستم بخرم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا میخواستم بدونم کجا میتونم اینارو گیر بیارم؟ کسی شرکتی نمیشناسه که اینارو واسه فروش داشته باشه؟ نمایندگی asus داشته باشه؟ یا کسی از خود شما ها فروشنده نیستید؟

اولویتی که گذاشتم برام مهمه یعنی اگه اولی باشه اون رو واسه خرید انتخاب میکنم و بعد دومی و در آخر سومی...

اگه پیشنهاد خاصی یا مدل بالاتری تو این گروه ها میشناسین بگین ممنون میشم...

mehdi666lp
25-11-2011, 12:53
با سلام
دوستان من یکی از سه لپ تاپ زیر رو میخواستم بخرم:

حالا میخواستم بدونم کجا میتونم اینارو گیر بیارم؟ کسی شرکتی نمیشناسه که اینارو واسه فروش داشته باشه؟ نمایندگی asus داشته باشه؟ یا کسی از خود شما ها فروشنده نیستید؟

اولویتی که گذاشتم برام مهمه یعنی اگه اولی باشه اون رو واسه خرید انتخاب میکنم و بعد دومی و در آخر سومی...

اگه پیشنهاد خاصی یا مدل بالاتری تو این گروه ها میشناسین بگین ممنون میشم...
.
.
.
مدل Asus G74SX رو دقیق نمیدونم هست یا نه اما مدل Asus VX7 و Asus N55SF موجود هستن تو بازار......اگه گیرت میاد که G74SX بخر....اگه نیومد Asus VX7 این دو مدل سری گیم هستن..................گرافیک مناسبی دارن...امرتات داره VX7 رو.....مدل Asus N55SF هم از سازگار بخر....برو پایتخت دارن مدل VX7 رو

H.Asgari
25-11-2011, 17:41
.
.
.
مدل Asus G74SX رو دقیق نمیدونم هست یا نه اما مدل Asus VX7 و Asus N55SF موجود هستن تو بازار......اگه گیرت میاد که G74SX بخر....اگه نیومد Asus VX7 این دو مدل سری گیم هستن..................گرافیک مناسبی دارن...امرتات داره VX7 رو.....مدل Asus N55SF هم از سازگار بخر....برو پایتخت دارن مدل VX7 رو

یعنی شما میگین قدرت و کارایی G74SX اون دوتا بیشتره؟ من واسه بازی نمیخوام واسه کارای گرافیکی و سنگین میخوام و میکس و منتاژ و ... به دردم میخوره؟

Asus N55SF چی؟ در چه حد هست؟ از این بالاترش هم هست تو این سری؟ این بیشتر به کارم میاد یا یکی از از اون دوتا؟ قدرت و کاراییش به پای اونا میرسه؟

E.G_band
11-01-2012, 20:28
آقا این لپ تاپ g74 حدودا 2200 برای ما می افته خوبه بخریم؟البته بدون ssd , 3d.