ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مانیتور LG

ebi1952
24-11-2011, 18:11
با سلام
من مانیتورم رو تازه عوض کردم و یه lg ips226 گرفتم. مشکلم اینه که وقتی با کابل dvi و d-sub مانیتور رو وصل میکنم مانیتور کاملا عادی کار میکنه ولی وقتی با hdmi وصل میکنم(البته با تبدیل مینی hdmi) مانیتور اصلا به حالت صرفه جویی انرژی نمیره حتی اگر یه روز هم به سیستم دست نزنم در ضمن وقتی سیستم رو خاموش می کنم مانیتور بعد از خاموش شدن سیستم صفحه no signal رو نشون میده و مانیتور روشن می مونه تا خودم دستی خاموشش کنم. کارت گرافیکم msi 560ti و درایور هم اخرین نسخه برای ویندوز اکس پی 285.58 هست. البته این حالت تو ویندوز سون هم تکرار میشه.
نظر دوستان چیه؟

EXTREME
24-11-2011, 18:55
اون که طبیعیه که وقتی شما سیستم رو خاموش کنید وقتی مانیتور روشن بشه پیغام no signal بده چون ازتباط گرافیک و مانیتور قطع شده
در مورد مشکل دوم شما که از کابل hdmi استفاده میکنید باید از طریق تنظمیات گرافیک مانیتور رو تنظیم کنید تا مشکلتون حل بشه

ebi1952
25-11-2011, 18:34
[QUOTE=mehrdad mm;6653578
در مورد مشکل دوم شما که از کابل hdmi استفاده میکنید باید از طریق تنظمیات گرافیک مانیتور رو تنظیم کنید تا مشکلتون حل بشه[/QUOTE]
من هر چی گشتم تو تنظیمات انویدیا چیزی پیدا نکردم. امکانش هست توضیح بیشتری بدین.

EXTREME
25-11-2011, 19:45
وقتی کابل hdmi رو زدین برید تو تنظمیات power option گزینه هاشو بررسی کنید
تنظمیات گرافیک هم داخل کنترل پنل nvidia control panel

ebi1952
26-11-2011, 10:41
وقتی کابل hdmi رو زدین برید تو تنظمیات power option گزینه هاشو بررسی کنید
تنظمیات گرافیک هم داخل کنترل پنل nvidia control panel
من مانیتور رو با کابل dvi وصل کردم الان، تو تنظیمات power option تو ویندوز xp قسمت turn off monitor after رو روی بعد از 1 دقیقه گذاشتم ولی بعد از 1 دقیقه مانیتور خاموش نمیشه در ضمن با همین کابل dvi هم مشکل دارم بعضی وقتها وقتی سیستم رو روشن میکنم برای بار اول مانیتور روشنه (چراغش روشنه) ولی تصویر نمیده باید مانیتور رو خاموش کنم به سختی چون چندین بار باید دکمه پاور مانیتور رو یزنم تا عمل کنه انگار که هنگ کرده باشه بعد که دوباره روشنش کردم تصویر میده.
در ضمن مانیتور قبلی من با همین کارت گرافیکی که دارم و با کابل dvi هیچ مشکلی باهاش نداشتم(lg 1952)
ممکنه مانیتور ایراد داشته باشه؟

EXTREME
26-11-2011, 11:24
کیستون رو با یه مانیتور دیگه تست کنید تا معلوم بشه مانیتور ایراد داره یا ایراد از کیستون هست
ولی این نوع مشکلا بیشتر از تنظیمات گرافیک و تنظمیات ریزولیشن ماینتور هست
درایور مانیتور رو نصب کنید و فرکانسشو پایین بیارین
با کابل vga هم تست کنید ببینید چه طوریه

ebi1952
28-11-2011, 09:42
کیستون رو با یه مانیتور دیگه تست کنید تا معلوم بشه مانیتور ایراد داره یا ایراد از کیستون هست
ببخشید دیر جواب دادم.
اولا دنبال یه کابل d-sub میگشتم تا صحبت شما رو چک کنم
دوما انگار داره مانیتور بازی درمیاره چند روز خوب و درست کار میکنه ولی یه باره برمیگرده به اون مشکلاتی که گفتم
اگر اجازه بدین من یه چند روزی باهاش کار کنم و با کابل d-sub هم تستش کنم نتیجه رو به شما اعلام کنم

ebi1952
05-12-2011, 10:43
با سلام
من این چند روزه حسابی مانیتور رو زیر نظر داشتم و یه سری کارها رو انجام دادم که گزارشش اینه:
1- همون طور که قبلا هم گفتم من قبل از این مانیتور، یه مانیتور ال جی 1952TQ ال سی دی داشتم که هیچ مشکلی باهاش نداشتم(منظورم مشکل فنی هست) پس احتمالا همه مسائل مربوط به مانیتور جدیده چون تغییر دیگه ای تو سیستم ندادم.
2- درایور مانیتور رو نصب کردم و درایور گرافیک هم اخرین ورژن هست.
3- با همه جور کابلی مانیتور رو تست کردم.
حالا:
مشکل اینه که مانیتور بعضی مواقع موقع روشن شدن سیستم تصویری نمیده، یعنی هر چقدر صبر کنیم تا تصویر بیاد تصویری در کار نیست مگر این که مانیتور رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم که اینجا مشکل دوم میاد یعنی مانیتور هر چی روی دکمه پاور بزنم خاموش نمیشه من باید 10-20 بار دکمه رو بزنم تا مانیتور خاموش بشه و بعد از خاموش شدن به راحتی روشن میشه و تصویر میده و بعد از این دکمه پاور درست کار میکنه.
حالا یه موضوع عجیب هم هست که اینه تا زمانی که من مانیتور رو خاموش نکردم (یعنی نتونستم خاموشش کنم) چراغ کارکرد هارد روی کیس خاموشه و هیچ فعالیتی نداره ولی به محض اینکه موفق بشم متنیتور رو خاموش و روشن کنم دوباره چراغ فعالیت هارد به کار می افته و تصویر هست.
بازم تاکید میکنم که این مشکل گاها به وجود میاد و همیشه نیست.
منتظر نظر دوستان هستم.

EXTREME
05-12-2011, 21:28
شاید بعد از خریدن مانیتور جدید کیستون مشکلی براش بوجود اومده
بهتره کیس با یک مانیتور دیگه چک بشه
اگه درست بود اونموقع مطمئن میشین که از مانیتوره
اگه اینطور باشه یا مانیتور کلا مشکل داره یا اینکه این مشکل از تنظمیات مانیتور و تنظمیات خود گرافیک و ریزولیشن هست

ebi1952
07-12-2011, 09:33
شاید بعد از خریدن مانیتور جدید کیستون مشکلی براش بوجود اومده
بهتره کیس با یک مانیتور دیگه چک بشه
اگه درست بود اونموقع مطمئن میشین که از مانیتوره
اگه اینطور باشه یا مانیتور کلا مشکل داره یا اینکه این مشکل از تنظمیات مانیتور و تنظمیات خود گرافیک و ریزولیشن هست
من الان در دسترس یه مانیتور crt 17 اینچ دارم. باهاش امتحان کردم همچین مشکلی نداشتم.
به نظرتون چون مانیتورهای led از اداپتور خارجی (منظور بیرون از قاب مانیتور) استفاده میکنن، مشکل میتونه از این اداپتور باشه؟

EHSANRF
07-12-2011, 10:02
من همین مدل مانیتور رو دارم و مشکلی باهاش ندارم...

شما تنظیمات مانیتور رو به حالت کارخونه ای برگردونید

توی بایوس هم تنظیمات رو چک کنید...

ebi1952
08-12-2011, 10:19
من همین مدل مانیتور رو دارم و مشکلی باهاش ندارم...

شما تنظیمات مانیتور رو به حالت کارخونه ای برگردونید

توی بایوس هم تنظیمات رو چک کنید...
با سلام
دیروز زنگ زدم به مادایران
کارشناس فنی گفت این جور مشکل رو قبلا هم دیده و احتمالا مانیتور مشکل داره.
در ضمن برخلاف این همه تبلیغات که (حضور در محل شما در کمتر از 2 ساعت!!!) من فقط 3 ساعت طول کشید تا بتونم با کارشناس صحبت کنم و مشکلاتم رو بگم (ظاهرا کارشناس در گارانتی موجود نبود!!) تازه بعد از این انتظار بهم گفتن روز شنبه یعنی 4 روز بعد از تماس تلفنی من میان تا ببینن مشکل از چیه.
در ضمن یه نکته رو که من فهمیدم میگم تا بقیه هم ازش استفاده کنن:

ظاهرا گارانتی تعویض مانیتورهای ال جی معادل 160 ساعت کارکرد مانیتور هست و یه شرط دیگه اینه که کمتر از 1 ماه از تاریخ خرید نگذشته باشه و این 160 ساعت رو هم خود تعمیرکارا بلد هستن بفهمن(احتمالا به صورت زدن کلیدهای مانیتور به صورت رمزی)

حالا شما که این مانیتور رو داری وقتی با کابل hdmi وصلش میکنی بعد از خاموش کردن کامپیوتر مانیتور تو استندبای میره یا no signal میگه و روشن می مونه؟(البته من با رابط mini hdmi وصل میکنم)

ebi1952
11-12-2011, 11:23
با سلام
مانیتور رو از گارانتی زنگ زدن مشکلی نداره!
2 روزم اونجا موند ولی ظاهرا هیچ کدوم از مشکلایی که من داشتم رو ندیدن و پس فرستادن. حالا نمیدونم واقعا مانیتور سالمه و ایراد از یه جای دیگه است یا از بدشانسی من اون مشکل تو اون دو روز خودشو نشون نداده و مانیتور مشکل داره!
حالا اگه فرض بگیریم که مانیتور سالم باشه به نظر شما ایراد از کدوم قسمت دیگه می تونه باشه؟

kavoosh
03-01-2012, 23:34
آقا من این مانیتور رو تازه خریدم..

وقتی با کابل DVI میام خوب و عادی کارمیکنه ولی وقتی کابل HDMI رو میزنم کله مانیتور fill نمیشه یعنی کناره های مانیتور تقریبا به فاصله یکی دو سانت سیاه هستن و تمام صفحه نمیشه..

در ضمن با کابل HDMI برنامه مانیتور یا همون EasySetPackage غیرفعال هست و هرکاری کردم نتونستم وقتی با کابل HDMI میام برنامه رو فعال و صفحه رو Fill کنم..(با کابل DVI درسته)

کارت گرافیکم ATI 4650 هست و ویندوزم هم 7 هست 64 بیتی..

ممنون میشم راهنمایی کنید..