PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب CyberLink_YouCam_Deluxe_v5.0.0909.17551

hhhh_1360
24-11-2011, 14:52
سلام به دوستان عزیز من نرم افزار CyberLink_YouCam_Deluxe_v5.0.0909.17551_ را زمانی که می خواهم نصب کنم این ارور را می زند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
24-11-2011, 14:55
عکس ازنوع آپلو کنید دوست عزیز مشکل داره درضمن پیشنهاد من اینه که بجای اون برنامه ازبرنامه WebcamMax استفاده کنید که خیلی برتری داره نسبت به اون هم حجمش کمه هم کلی پلاگین از تو سایت سازندش میتونید دان کنید به برنامه اشضاف کنید تاپیک دانلودش پایین قرار دادم:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تصاویربرنامه

hhhh_1360
24-11-2011, 15:09
عکس ازنوع آپلو کنید دوست عزیز مشکل داره درضمن پیشنهاد من اینه که بجای اون برنامه ازبرنامه WebcamMax استفاده کنید که خیلی برتری داره نسبت به اون هم حجمش کمه هم کلی پلاگین از تو سایت سازندش میتونید دان کنید به برنامه اشضاف کنید تاپیک دانلودش پایین قرار دادم:20:

تصاویربرنامه

سلام به استاد عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
24-11-2011, 15:15
مشکل شما با فایل dll این برنامه هست سعی کنید از یک برنامه رجیستری برای فیکس کردن رجیستری مثل vit registry fix استفاده کنید کلیپ پایین از youtub ببینید .

hhhh_1360
24-11-2011, 16:33
سلام دوست من از برنامه Vit Registry Fix استفاده کردم مشکل حل نشد در ضمن فیلم یوتوب که نگاه کردم من همان کار را انجام دادم ولی فایلی به نام getdxver.dll پیدا نشد

hhhh_1360
28-11-2011, 04:13
سلام دوست عزیز تمام مراحل را رفتم جواب نداد