مشاهده نسخه کامل
: مشکل با حالت سیف مود
hootas23
23-11-2011, 23:54
سلام
من یه مشکی با ویندوز 7 پیدا کردم.(روی لپ تاپ)
برای یه تغییر کوچولو در رجیستری یک نرم افزار(آنتی ویروس)ویندوز رو از حالت سیف مد اجرا کردم
و بعد اتمام کارم ویندوز رو که ری استارت کردم بازم از حالت سیف اومد
چندین بار این عمل رو تکرار کردم حتی وسیستم رو خاموش کردم روشن کردم درست نشد ویندوز فقط از حالت سیف مد بالا میومد.
تا اینکه یهو خود به خود درست شد !
چرا این مشکل برام پیش اومده؟
چطور میتونم این قبیل مشکلات رو حل کنم؟
اضافه کنم که این مشکل رو از وقتی پیدا کردم که از روی کرک یه نرم افزار که گزینه ریبوت رو حالت سیف مود رو داشت برای ری استارت سیستمم استفاده کردم.
کرک رو پاک کردم اما مشکل برقراره.
با سی کلینر ریجستری رو اصلاح کردم و فایل های اضافه رو پاک کردم.
jafarian
23-11-2011, 23:58
منوی run اجرا کنید داخلش تایپ کنید msconfig بعدش تو صفحه ای که باز میشه به سربرگ boot برین اگرتیک گزینه safe boot بزارین سیستم تو حالت safe mode بالا میاد از شما هم احتمالا علتش همین بوده :20:
hootas23
24-11-2011, 00:14
ممنونم
دیدم فعال نبود ولی مشکل همچنان هست اما نه همیشه
یه بار خود به خود درست میشه دوباره خود به خود خراب میشه.
شاید ویروسی در کار باشه درسته ؟
jafarian
24-11-2011, 00:22
اول از همه میتونید از system restore ویندوز کمک بگیرین سیستم به قبل از اینکه این حالت به وجود بیاد بازگردانی کنید درمرحله بعد پیشنهاد repair ویندوز بهمراه فیکس کردن رجیستری رو به وسیله برنامه Vit Registry Fix میدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hootas23
24-11-2011, 15:37
از همه میتونید از system restore ویندوز کمک بگیرین سیستم به قبل از اینکه این حالت به وجود بیاد بازگردانی کنید
ممنونم مشکلم با رستور که گفتید حل شد.
هر درایوی برای خودش رستور داره درسته ؟غیر از درایو ویندوز بقیشون چندان کارایی نداره چطور اونهارو غیر فعال کنم تا حجمی از سیستمم اشغال نشه.
درمرحله بعد پیشنهاد repair ویندوز بهمراه فیکس کردن رجیستری رو به وسیله برنامه Vit Registry Fix میدم.
ممنونم.
بهترین نرم افزار این کار رو کدوم میدونید؟
اینی که دادید رو گرفتم
قبلش از سی کلینر استفاده میکردم.
تنوع نرم افزارهای تعمیر و تنظیم رجیستری و اصلاح فایل های ویندوز زیاده کدومش بیشترین کارایی رو در ویندوز7 داره؟
jafarian
24-11-2011, 15:41
اون یک نوع برنامه فری هست که تو نوع خودش عالی هست درزمینه برنامه های فری اما این یک برنامه pro هست که کاراییش نسبت به اون خیلی بیشتره هفته ای یکبار یا دوبار رجیستری خودتون با این برنامه فیکس کنید کافیه قبلش از رجیستری با این برنامه بک آپ بگیرین گزینه restore درایوهای دیگه خودتونم غیر قعال کنید به غیر از c .
jafarian
25-11-2011, 14:07
گزینه restore برای مابقی درایوها بصورت اتومات غیر فعال هست به غیر از c واسه فعال کردنشم اگر بخواین باید دستو ر advanced system settings داخل سرچ منوی استارت تایپ کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه به سربرگ system protection برین طبق شکلی که گذاشتم عمل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.