مشاهده نسخه کامل
: خرید بیسیم حرفه ای
roteal2007
23-11-2011, 19:12
با سلام به همگی چند وقتی هست تو فکر خرید بیسیم هستم....هذف اصلی واسه مسافرت و ایناست شنیدم بعضی هاشون بیسیم پلیس هم میتونن بگیرن !؟
کسی مدلی رو مد نظرش داره ؟
aminjigar
24-11-2011, 07:39
با سلام به همگی چند وقتی هست تو فکر خرید بیسیم هستم....هذف اصلی واسه مسافرت و ایناست شنیدم بعضی هاشون بیسیم پلیس هم میتونن بگیرن !؟
کسی مدلی رو مد نظرش داره ؟
سلام
بیسیم واکی تاکی دیگه؟
به نظر من زیاد رو مارک زوم نکن، به فکر امکانات باش، برد هم زیر 3 کیلومتر اصلا، قدرت صدای خروجی و همچنین
کیفیتش هم مهمه، اینارو با تست متوجه میشی و حتی الامکان وقتی می خوای بخری جای شلوغ تستش کن
در ضمن اون گرفتن بیسیم پلیس کار سختی نیست ها :27: :27: (ساختش زیاد سخت نیست) ولی برای این دستگاه به
جای این که یه مزیت باشه یه عیبه و مشکل تداخل فرکانسی هم مشکل کمی نیست !
roteal2007
24-11-2011, 09:08
سلام
بیسیم واکی تاکی دیگه؟
به نظر من زیاد رو مارک زوم نکن، به فکر امکانات باش، برد هم زیر 3 کیلومتر اصلا، قدرت صدای خروجی و همچنین
کیفیتش هم مهمه، اینارو با تست متوجه میشی و حتی الامکان وقتی می خوای بخری جای شلوغ تستش کن
در ضمن اون گرفتن بیسیم پلیس کار سختی نیست ها :27: :27: (ساختش زیاد سخت نیست) ولی برای این دستگاه به
جای این که یه مزیت باشه یه عیبه و مشکل تداخل فرکانسی هم مشکل کمی نیست !
متشکر از پاسختون....من چند تا سایت رو گشتم و در نهایت به این سایت رسیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که واکی تاکی موتورولا میفروشه و هر رنگی واسه یه ارگانی هست!!
اما قیمتش رو نمیدونم....درباره بیسیم پلیس هم اگر میتونی توی پیغام خصوصی جزئیاتش رو بهم بگی ممنون میشم.
aminjigar
24-11-2011, 10:05
متشکر از پاسختون....من چند تا سایت رو گشتم و در نهایت به این سایت رسیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که واکی تاکی موتورولا میفروشه و هر رنگی واسه یه ارگانی هست!!
اما قیمتش رو نمیدونم....درباره بیسیم پلیس هم اگر میتونی توی پیغام خصوصی جزئیاتش رو بهم بگی ممنون میشم.
والا اون سایت رو دیدم... وارد شدن به فضای فرکانسی (تو هر کشوری که باشه) مجوز می خواد، رنج فرکانسی هم که
زده مثل بقیه دستگاه هاست.
باید تماس بگیری از خودشون بپرسی، فرقشون هم بردشونه احتمالا که اگه بردش 50 متر اینا باشه واسه شخصی که
دیگه واکی تاکی نمیشه اسمشو گذاشت !
roteal2007
24-11-2011, 10:26
والا اون سایت رو دیدم... وارد شدن به فضای فرکانسی (تو هر کشوری که باشه) مجوز می خواد، رنج فرکانسی هم که
زده مثل بقیه دستگاه هاست.
باید تماس بگیری از خودشون بپرسی، فرقشون هم بردشونه احتمالا که اگه بردش 50 متر اینا باشه واسه شخصی که
دیگه واکی تاکی نمیشه اسمشو گذاشت !
زنگ زدم میگه ما فروش نداریم و جدب نمایندگی هست!
جه ضایع.
دوستان تهرانی این پشت شهرداری که میگن بیسیم دارن نمیتونن یکی واسه ما بخرن واسشون واریز کنیم ؟!
زنگ زدم میگه ما فروش نداریم و جدب نمایندگی هست!
جه ضایع.
دوستان تهرانی این پشت شهرداری که میگن بیسیم دارن نمیتونن یکی واسه ما بخرن واسشون واریز کنیم ؟!
شما که اصفهان هستید توی خیابون طالقانی به راحتی میتونی گیر بیاری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.