مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم بعد از جدا کردن کابل پاور
Pedram_mrn
23-11-2011, 18:08
سلام دوستان یه چند وقتیه سیستمم این مشکلو پیدا کرده وقتی از برق میکشمش و دوباره وصلش میکنم روشن نمیشه.... قبلا یه بار از پریز میکشیدم دوباره میزدم روشن میشد ولی الان روشن شدنش با خداست:31: خیلی اذیتم میکنه فقط هم دفعه ی اول که میخواد روشن شه اینطوری میشه دفعه های بعد مشکل نداره مگه اینکه کابل پاورو بکشم
مشخصات سیستم:
Main : Foxconn A7DA-S 3.0
CPU : AMD Phenom X II 550 3.1Ghz 7MB Cache
Ram : 2x2GB Patriot 1333 DDR3
VGA : Sapphire 4770 512 GDDR5
Power : Silverstone 600
سیستم هیچ مشکل دیگه ای نداره پاور خیلی خوب کار میکنه اصلا کم نمیاره سیستم روون و عالیه فقط همین مشکل مسخره رو داره
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ پاور؟!!!
Hamed DC
23-11-2011, 20:41
سلام دوستان یه چند وقتیه سیستمم این مشکلو پیدا کرده وقتی از برق میکشمش و دوباره وصلش میکنم روشن نمیشه.... قبلا یه بار از پریز میکشیدم دوباره میزدم روشن میشد ولی الان روشن شدنش با خداست:31: خیلی اذیتم میکنه فقط هم دفعه ی اول که میخواد روشن شه اینطوری میشه دفعه های بعد مشکل نداره مگه اینکه کابل پاورو بکشم
مشخصات سیستم:
Power : Silverstone 600
سیستم هیچ مشکل دیگه ای نداره پاور خیلی خوب کار میکنه اصلا کم نمیاره سیستم روون و عالیه فقط همین مشکل مسخره رو داره
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ پاور؟!!!
سلام.
در ابتدا همه کابلها رو چک کنید.
سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنید.
شما بای در درجه اول دکمه ی پاور رو چک کنید
برای اینکار سیستم رو که به برق زدین ببینید با اتصال کوتاه سیستم روشن میشه یا نه یا جاشو با دکمه ی ریست عوض کنید و ببینید با دکمه ریست سیستم روشن میشه یا نه
درست نشد کابل برق و اتصالات پاور روی مین رو باید چک کنید
درست نشد یاپاور ایراد داره یا مین
Pedram_mrn
24-11-2011, 13:02
روی مادربرد دکمه ی ریست و پاور داره... الان کار میکنه ولی وقتی که سیستم روشن نمیشه اونا هم کار نمیکنن
پاور دیگه ای ندارم که باهاش سیستمو چک کنم!
خدا کنه مشکل از مادربرد باشه چون پاورم گارانتیش تموم شده:31:
jafarian
24-11-2011, 16:03
کابل برق سیستم چنج کنید برعکس به پریز بعدش وصلش کنید قطعات خودتون بیرون کیس بیارین بعدش وقتی که بیرونه کلیه قطعات تست بزنید ببینید تو روشن شدن مشکل داره یا نه بایوس مینم درضمن آپدیت کنید:20:
Pedram_mrn
02-12-2011, 16:22
دوستان سیستم رو با یه پاور دیگه تست کردم روشن شد وپاور رو گذاشتم رو یه سیستم دیگه ولی کار نکرد معلوم شد که مشکل از پاور بوده....
حالا من پاورم گارانتیش تموم شده یه هشت ماهی هست(گارانتی تک دیتا) به نظر شما پاور رو بفرستم گارانتی تعمیر کنه یا بدم دست تعمیر کار به نظر خودم مشکل جدی ای نداره شاید یکی دوتا از خازناش خراب شده باشه چون فقط زورش نمیرسه سیستمو راه بندازه وقتی سیستم روشن میشه هیچ مشکلی نداره....تعمیر کار معمولی هم میتونه درستش کنه....چه کنم؟:20:
Hamed DC
02-12-2011, 16:34
دوستان سیستم رو با یه پاور دیگه تست کردم روشن شد وپاور رو گذاشتم رو یه سیستم دیگه ولی کار نکرد معلوم شد که مشکل از پاور بوده....
حالا من پاورم گارانتیش تموم شده یه هشت ماهی هست(گارانتی آسیا تک) به نظر شما پاور رو بفرستم گارانتی تعمیر کنه یا بدم دست تعمیر کار به نظر خودم مشکل جدی ای نداره شاید یکی دوتا از خازناش خراب شده باشه چون فقط زورش نمیرسه سیستمو راه بندازه وقتی سیستم روشن میشه هیچ مشکلی نداره....تعمیر کار معمولی هم میتونه درستش کنه....چه کنم؟:20:
خوشحالم مشکل مشخص شد.
اگر گارانتی نداره نیازی نیست هزینه اضافه کنی. یه تعمیر کار ساده هم میتونه راش بندازه. ولی در کل من به شخصه
با تعمیر پاور زیاد موافق نیستم. چون یک اشتباه کوچولو میتونه به قیمت تمام سیستم بینجامه.
Pedram_mrn
02-12-2011, 19:30
خوشحالم مشکل مشخص شد.
اگر گارانتی نداره نیازی نیست هزینه اضافه کنی. یه تعمیر کار ساده هم میتونه راش بندازه. ولی در کل من به شخصه
با تعمیر پاور زیاد موافق نیستم. چون یک اشتباه کوچولو میتونه به قیمت تمام سیستم بینجامه.
یعنی چی واقعا!!!!؟؟؟؟:18:
اگه مشکل پاور جدی نباشه چی مثلا با تعویض یه خازن مشکلش حل شه؟
آخه من این پاورو 150 تومن خریدم نزدیک به 1.5 2 سال پیش... خواستم یه چیز بگیرم که کار به اینجا نکشه الانم نمیتونم هزینه ی خرید یه پاور دیگه رو متحمل شم....:37:
حالا اگه بخوام یه پاور دیگه بخرم چقد باید هزینه کنم یه پاور که هم قیمتش مناسب باشه هم سگ جون باشه هم بی صروصدا و گارانتی درست حسابی حداقل 2 سال
مشخصات سیستم:
ODD : Sony DVD Writer
HDD : Maxtor 500 GB
3 4 تا هم فن
ممنون
Pedram_mrn
08-12-2011, 18:14
خب پاورو بردم تعمیر کردم 10 تومن توش گیر کرده بود :31:
همون طور که حدس زدم دوتا از خازن هاش خراب شده بود زورش نمیرید سیستمو روشن کنه
یه ترانزیستورشم به فنا رفته بود
با ترس و دلهوره وصلش کردم به سیستم ولی خب مشکلی نداشت وخداروشکر داره کار میکنه
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و جواب دادن مرسی از همتون و موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.