ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید تا 1500

behnambb
23-11-2011, 16:31
با سلام ...دوستان من بین لپ تاپ اسوس مدل n55sn و سامسونگ rf511 -os4 موندم کدومش از همه لحاط بهتره ؟؟؟ برای کار گرافیکی و اینترنت و بازی و مولتی مدیا میخوام

mehdi666lp
23-11-2011, 21:19
با سلام ...دوستان من بین لپ تاپ اسوس مدل n55sn و سامسونگ rf511 -os4 موندم کدومش از همه لحاط بهتره ؟؟؟ برای کار گرافیکی و اینترنت و بازی و مولتی مدیا میخوام
.
.
.
.
مدل Asus N55SF از نظر کانفیگ تو گرافیک بهتر هست (کیفیت صفحه نمایش خوب - گرافیک Geforce GT 555M روش هست - 8 گیگ رم داره - 750 گیگ هارد داره - کیفیت شرکت Asus رو داره - گارانتی خوبی هم داره )
.
.
.
رو لپ تاپ های سامسونگ نظری ندارم چون کار نکردم و اطلاعی ندارم مدل RF511 - S04 مدل High Performance هست تو این مدل (کیفیت صفحه نمایشش خوبه HD+ هست - بلوتوث نسخه 3 داره - Sound SRS 3D - .....)

F R E E M A N
23-11-2011, 21:21

n55 که به گفته دوستان دیگه زیر 1.650 حتی در بازار تهران هم گیر نمیاد
rf511 گرافیک جالبی نداره ، کلا لپ تاپهای سامسونگ که در بازار هست کانفیگهای متوسط و قیمتهای بالا دارند

m.r.devil
05-12-2011, 13:17
سلام من دانشجوي ترم 6 مكانيك هستم دنبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو ايشالا تا بعد از ارشد راه بندازه با سوال و جوابي كه كردم پردازنده اش بايد core i7 باشه اما چون بودجه تا نهايت 1.5 دارم كلا vaio رو بيخيال شدم از dell هم زياد تعريف نشنيدم الان بين asus و hp موندم گارانتيش هم برام مهمه .شنيدم hp گارانتي درست ودرمون نداره درسته؟ و از اون ور هم ميگن asus واسه گيم خوبه خيلي گيج شدم اگه ميشه راهنماييم كنين.