ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خریدled samsung با 1800000تومان ، لطفا" راهنماییم کنید

sasha_h
23-11-2011, 13:57
سلام
میخوام از نمایندگی سامسونگ یه ال ای دی 40 اینچی بگیرم تا قیمت 1500000 ، اگه ممکنه کمکم کنید چه مدلی بگیرم
یکم فوریه .

shamika
23-11-2011, 14:09
سلام
میخوام از نمایندگی سامسونگ یه ال ای دی بگیرم با قیمت 1800000 تا حداکثر 2000000 ، اگه ممکنه کمکم کنید چه مدلی بگیرم
یکم فوریه .

تو مدل های 3D :
40D6920 به قیمت 1790
40D6940 به قیمت 2050
40D6960 به قیمت 2200

اگر هم 3D واست مهم نیست :
40D5550 به قیمت 1470
40D5950 به قیمت 1530
46D5550 به قیمت 2100
46D5950 به قیمت 2100

کلاً سامسونگ رو به کسی توصیه نمیکنم مگر اینکه خودش مصر باشه .
راستی با مدل های 3D یک سینمای خانگی (DVD) ، یک حلقه بلوری 3D و دو تا عینک 3D و دو سال وایمکس مبین نت با مودمش هم بهت میدن .
تو مدل های غیر 3D که گفتم فقط بهت سینمای خانگی میدن .

persian_m
23-11-2011, 14:18
سلام
میخوام از نمایندگی سامسونگ یه ال ای دی 40 اینچی بگیرم تا قیمت 1500000 ، اگه ممکنه کمکم کنید چه مدلی بگیرم
یکم فوریه .

آقا سامسونگ نخر.کیفیت سابق رو نداره

moslem47
23-11-2011, 17:56
چه مدل و برندی را پیشنهاد میکنید؟.........................

Moahammad_sdt
23-11-2011, 18:49
چه مدل و برندی را پیشنهاد میکنید؟.........................

سلام دوست عزیز من دیروز رفتم و یک تلویزیون سامسونگ مدل 40D5550 خریدم که سینمای خانگیش رو گفتم نمی خوام برام از قیمت تلویزیون کم کرد در کل قیمت تلویزیون شد 1،190،000 . از خریدم راضی هستم کیفیت تصویرش و صداش، همه چیش خوبه.
من یک توصیه ای هم داشتم و اون اینه که اگه کامپیوتری داری که اچ دی رو جواب می ده اصلا سینما خانگی نخر مگه از اون یک میلیونی هاش. اگه به جاش چیزی می خوای بخری یک اسپیکر لاجیتیک بخر 500 هزار تومان صداش فک آدم رو میندازه و اندازه یه سینما خانگی 1تومانی صدا داره . تازه گواهی THX هم داره :21: اینم مدلش
Logitech Z906

CAPITAN MAC
23-11-2011, 21:48
سلام دوست عزیز من دیروز رفتم و یک تلویزیون سامسونگ مدل 40D5550 خریدم که سینمای خانگیش رو گفتم نمی خوام برام از قیمت تلویزیون کم کرد در کل قیمت تلویزیون شد 1،190،000 . از خریدم راضی هستم کیفیت تصویرش و صداش، همه چیش خوبه.
من یک توصیه ای هم داشتم و اون اینه که اگه کامپیوتری داری که اچ دی رو جواب می ده اصلا سینما خانگی نخر مگه از اون یک میلیونی هاش. اگه به جاش چیزی می خوای بخری یک اسپیکر لاجیتیک بخر 500 هزار تومان صداش فک آدم رو میندازه و اندازه یه سینما خانگی 1تومانی صدا داره . تازه گواهی THX هم داره :21: اینم مدلش
Logitech Z906

با حرفت موا فقم چون خودم z5500 دارم هنوز هم جرات نکردم صداش تا اخر ببرم :5:

david-ebi
24-11-2011, 02:34
دوست قطعا بهت خرید سامسونگ را پیشنهاد میکنم چون خودم مدل 46d6960 راخریدم و واقعا ازش راضیم هم کیفیت تصویر و هم کیفیت صدا و هم کیفیت سه بعدی. قیمتها و مدلهاش هم که در پست اول گفته شد. تا قیمت 1500000 میتونی ال ای دی 40d5950 بخری که اسمارت هست و سینمای خانگی اشانتیون داره که اگه نخواهیش 280000 تومان از قیمت تلویزیون برات کم میکنند. در نهایت فقط سامسونگ رو پیشنهاد میکنم چون کیفیت و امکاناتش هر روز بهتر میشه.

sasha_h
26-11-2011, 08:23
ممنون از دوستان عزیز
کسی میدونه تفاوت مدلهای 40d5950 و 40d5550 چیه ؟
تو سایت اورادو که مقایسشون رو دیدم به جز خروجی صدا تفاوت دیگه ای ندیدم اما قیمتش حدود 100 تومان فرق داره .

shamika
26-11-2011, 09:12
ممنون از دوستان عزیز
کسی میدونه تفاوت مدلهای 40d5950 و 40d5550 چیه ؟
تو سایت اورادو که مقایسشون رو دیدم به جز خروجی صدا تفاوت دیگه ای ندیدم اما قیمتش حدود 100 تومان فرق داره .

مهم ترین فرقشون اینه که 5950 جزو سری Smart TV به شمار میاد و قابلیت های اینترنتی زیادی داره .

mmf66
26-11-2011, 11:47
دوستان من خودم فکر میکردم سامسونگ بهتره ولی بدون نگاه جانبدارانه و تحقیق های زیاد فهمیدم ال جی بهتره هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ قیمت

mzy
26-11-2011, 12:11
دوستان من خودم فکر میکردم سامسونگ بهتره ولی بدون نگاه جانبدارانه و تحقیق های زیاد فهمیدم ال جی بهتره هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ قیمت
درمورد همه محصولات این شرکت ها نمیشه اینجوری نظر داد باید نسبی بسنجی دوست عزیز. هردو ازشرکت های پیشرو در دنیا هستن

david-ebi
26-11-2011, 17:20
درمورد همه محصولات این شرکت ها نمیشه اینجوری نظر داد باید نسبی بسنجی دوست عزیز. هردو ازشرکت های پیشرو در دنیا هستن
دوستان عزیز من خودم سر خرید تلویزیونم یک تست عملی از ال ای دی سامسونگ و ال جی که تقریبا یک مشخصات را داشتند گرفتم. با چند تا از دوستام رفتیم بازاری که هر دو نمایندگی کنار هم وجود داشت. بعد با گوشی موبایلم که 8 مگا پیکسل است از صورت یکی از دوستام عکس گرفتم. عمدا نوع عکس را روی وضوح زیاد و نور سفید رنگ گذاشتم. طوری که وقتی عکس را توی صفحه موبایل نگاه میکردم تا ریزترین دونه های روی صورت دوستم معلوم بود و تصویر هم سفیدتر و روشنتر از حالت معمول بود. گوشیم رو با کابل به سامسونگ وصل کردم و دیدیم که کیفیت عکس دقیقا مثل توی گوشی با وضوح بالا و روشن و سفید بود. بعد گوشیم رو به ال ای دی ال جی وصل کردمو جالب اینجا بود که به گفته هر چهارنفرمون میگفتی یک لایه مه خفیف روی عکس اومده و عکس زردرنگتر از حالت اصلیش بود.اونجا بود که عملا به کیفیت برتر سامسونگ پی بردیم و راحتتر انتخابم رو کردم و الان هم واقعا از انتخابم راضیم. من در نهایت ال ای دی سامسونگ مدل 46d6960 خزیدم.:8:

mzy
26-11-2011, 21:00
دوستان عزیز من خودم سر خرید تلویزیونم یک تست عملی از ال ای دی سامسونگ و ال جی که تقریبا یک مشخصات را داشتند گرفتم. با چند تا از دوستام رفتیم بازاری که هر دو نمایندگی کنار هم وجود داشت. بعد با گوشی موبایلم که 8 مگا پیکسل است از صورت یکی از دوستام عکس گرفتم. عمدا نوع عکس را روی وضوح زیاد و نور سفید رنگ گذاشتم. طوری که وقتی عکس را توی صفحه موبایل نگاه میکردم تا ریزترین دونه های روی صورت دوستم معلوم بود و تصویر هم سفیدتر و روشنتر از حالت معمول بود. گوشیم رو با کابل به سامسونگ وصل کردم و دیدیم که کیفیت عکس دقیقا مثل توی گوشی با وضوح بالا و روشن و سفید بود. بعد گوشیم رو به ال ای دی ال جی وصل کردمو جالب اینجا بود که به گفته هر چهارنفرمون میگفتی یک لایه مه خفیف روی عکس اومده و عکس زردرنگتر از حالت اصلیش بود.اونجا بود که عملا به کیفیت برتر سامسونگ پی بردیم و راحتتر انتخابم رو کردم و الان هم واقعا از انتخابم راضیم. من در نهایت ال ای دی سامسونگ مدل 46d6960 خزیدم.:8:
منطقیه:10: ولی جالب نیست که کسی بخواد نظرشو به دیگری تحمیل کنه.

sasha_h
27-11-2011, 07:44
ممنون از دوستان عزیز
دیروز به فروشگاه یکی از دوستانم رفتم برای خرید ال ای دی اسمارت سامسونگ که ایشون هم نمایندگی سامسونگ و هم سونی رو دارن و پیشنهاد کردن که با 1800000 میشه گزینه خوبی در سونی هم انتخاب کرد اما چیز زیادی درباره سونی نمیدونم چون بیشتر تحقیقاتم درباره سامسونگ بود ، نظر شما چیه ؟ با این رنج قیمت میشه مدل خوبی از سونی انتخاب کرد ؟

mmf66
27-11-2011, 13:20
اتفاقا ال جی در دنیا به رنگ بندی های واقعی معروف است

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

ممنون از دوستان عزیز
دیروز به فروشگاه یکی از دوستانم رفتم برای خرید ال ای دی اسمارت سامسونگ که ایشون هم نمایندگی سامسونگ و هم سونی رو دارن و پیشنهاد کردن که با 1800000 میشه گزینه خوبی در سونی هم انتخاب کرد اما چیز زیادی درباره سونی نمیدونم چون بیشتر تحقیقاتم درباره سامسونگ بود ، نظر شما چیه ؟ با این رنج قیمت میشه مدل خوبی از سونی انتخاب کرد ؟
به نظر من دور سونی رو خط بکش سامسونگ هم تازگیها مثل سونی شده ولی چون تو مردم جا افتادن مردم میخرن
به نظر من از برندهای پاناسونیک یا ال جی بخری بهتره

david-ebi
29-11-2011, 01:38
اتفاقا ال جی در دنیا به رنگ بندی های واقعی معروف است

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

به نظر من دور سونی رو خط بکش سامسونگ هم تازگیها مثل سونی شده ولی چون تو مردم جا افتادن مردم میخرن
به نظر من از برندهای پاناسونیک یا ال جی بخری بهتره
چقدر جالب دوست عزیز من و شما همشهری هستیم . برای این امتحان عملی میتونم بهت پیشنهاد بدم که یکسر به پروما سنتر در میدون جانباز بزنی اونجا هم سامسونگ و هم ال جی در کنار هم هستند وخودت کاملا منصفانه و به دور از تعصب یک امتحان عملی بکن.من چون میخواستم پول بدم واقعا دنبال کیفیت بهتر بودم و نام برند برام مهم نبود.:10:

unepus
29-11-2011, 15:47
ممنون از دوستان عزیز

بهترین گزینه با بودجه 1.800 پاناسونیک 42st30 هست . کیفیتش از تی وی های خیلی گرونتر از برند های دیگه هم بهتره

david-ebi
30-11-2011, 12:17
بهترین گزینه با بودجه 1.800 پاناسونیک 42st30 هست . کیفیتش از تی وی های خیلی گرونتر از برند های دیگه هم بهتره
دوست عزیزم شما اگه میخواهی این مدل پاناسونیک را بخری که در عوضش میتونی با 1780000 تومان ال ای دی 40 اینچ مدل d6960 سامسونگ را بخری که خیلی کیفیت و امکاناتش از این مدل پاناسونیک بیشتر. اولا که اسمارت واقعی یعنی مثل یک کامپیوتر توی هر سایتی که دوست داری میتونی بری و مرورگر داره و کیفیت سه بعدیش هم بینطیره چون خودم دارم باهاش کار میکنم. البته به شرط اینکه هدیه سینمای خانگی را برات از روش کم کنند. دوسال هم اشتراک رایگان و مودم رایگان مبین نت روش داره و دوتا عینک اکتیو و یک فیلم سه بعدی هم همراهش هست.