مشاهده نسخه کامل
: ارتقاکارت گرافیک یا پردازنده مرکزی؟
undercover
22-11-2011, 21:40
باسلام خدمت اساتید
من میخواستم سیستمم رو برای اجرای بهتر بازیهامخصوصافیفا12 که اخیر منتشر شده یا بازیهایی مثل اساسینس کرید ارتقا بدم.حداکثرهزینه ای که برا این کار کنار گذاشتم حدود 200 تومنه ومشخصات سیستم :
CPU: AMD X2 6000 3GHz
Ram: 2 gig
به نظر شماخرید یک کارت گرافیک 200 تومنی کاراییه سیستم رو در پردازشهای 3 بعدی بهترارتقا میده یا ارتقا پردازنده و بسنده کردن به یه کارت گرافیک معمولیه 120 تومنی
لطفا تجربیاتتون رو در این مورد در این تابیک شرح بدین
باتشکر
Dj_aghamajid
22-11-2011, 22:38
مادربردتون چیه؟
کارت فعلیتون چیه؟
پاور؟
ولی کلا میتونم بگم برای بازی مهمترین عامل کارت گرافیک هست.
مادربردتون چیه؟
ولی کلا میتونم بگم برای بازی مهمترین عامل کارت گرافیک هست.
حرف دوستمون کاملا درسته ولی پردازنده ضعیف ممکنه برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد کنه که البته با توجه به مدل پردازنده شما و بازی هایی که گفتین فکر نکم همچین مشکلی برای شما پیش بیاد البته پاور سیستم برای ارتقا کارت گرافیک خیلی مهم هست پیشنهاد من برای شما کارت geforce 450 1 gig ---->165 هستش با اضافه پولش و پول فروش پردازنده خودتون (ویکم قرض!) می تونید پردازنده مناسبتری رو هم تهیه بفرمایین
undercover
23-11-2011, 22:30
حرف دوستمون کاملا درسته ولی پردازنده ضعیف ممکنه برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد کنه که البته با توجه به مدل پردازنده شما و بازی هایی که گفتین فکر نکم همچین مشکلی برای شما پیش بیاد البته پاور سیستم برای ارتقا کارت گرافیک خیلی مهم هست پیشنهاد من برای شما کارت geforce 450 1 gig ---->165 هستش با اضافه پولش و پول فروش پردازنده خودتون (ویکم قرض!) می تونید پردازنده مناسبتری رو هم تهیه بفرمایین
حرفاتون کاملا منطقی بود به نظرم باید سوالم رو جور دیگه مطرح میکردم.
چه جوری میشه فهمید که پردازنده چقدرمی تونه سبب محدودیت کارت گرافیک بشه؟مثلا پردازنده سیستم من وقتی در کنار یک کارت گرافیک GTX 460 که قصد خریدش رو دارم قرارمیگیره چقدر کاراییه این کارت رو کاهش میده؟
اگه این کاهش حدود 20 درصد باشه قابل تحمله در غیر این صورت ارزش خرج کردن از نظر من رو نداره.خیلی ممنون میشم تو این مورد هم توضیح بدین.ضمنا از نظر پاور مشکلی ندارم.
باتشکر دوباره
حرفاتون کاملا منطقی بود به نظرم باید سوالم رو جور دیگه مطرح میکردم.
چه جوری میشه فهمید که پردازنده چقدرمی تونه سبب محدودیت کارت گرافیک بشه؟مثلا پردازنده سیستم من وقتی در کنار یک کارت گرافیک GTX 460 که قصد خریدش رو دارم قرارمیگیره چقدر کاراییه این کارت رو کاهش میده؟
اگه این کاهش حدود 20 درصد باشه قابل تحمله در غیر این صورت ارزش خرج کردن از نظر من رو نداره.خیلی ممنون میشم تو این مورد هم توضیح بدین.ضمنا از نظر پاور مشکلی ندارم.
باتشکر دوباره
خب بهتره بگم که برای بیشتر بازیهایی که فعلا در بازار هستند پردازنده شما به اندازه کافی قوی هستش که فریم ریت قابل قیولی داشته باشید (البته این مورد وابستگی شدیدی به رزولوشن بازی هم داره) اما در مورد آینده این طور فکر نمی کنم حتی همین الان سیستم توصیه شده برای بازی های روز نیاز به پردازنده چهار هسته ای اعلام میشه شاید الان ارتقا پردازنده تون خیلی ضروری به نظر نرسه ولی خیلی طول نمی کشه که برای اجرای بازی ها با گرافیک بالا نیاز به پردازنده قوی تر رو احساس خواهید کرد
برای مثال پردازنده شما برای بازی هایی مثل بتلفیلد و کرایسیس ضعیف و برای بازی هایی مثل اساسین و اسکایریم و.... قابل قبول و مناسب با توجه به مطالب گفته شده نظر من ارتقا کارت گرافیک هستش وبعدا سر فرصت مناسب پردازنده قوی تری رو می تونید تهیه کنید چون الان دیگه بیشتر بازی های امسال اومدن و شرکت های بازی سازی تا سال دیگه خیلی فعالیت ندارن
undercover
24-11-2011, 20:00
اگه لینک معتبری درمورد تست کاهش کارایی پردازش 3 بعدیه سیستم به خاطر ضعیف بودن پردازنده داشته باشین خیلی ممنون میشم معرفی کنین.یه جورایی میخوام به صورت کمّی ودقیق این مورد برام مشخص تر بشه.مثلا وقتی که توضیح میدین تاثیر داره برام مهمه که بدونم این تاثیردر چه حدیه یا اینکه به صورت مستند چند فریم از یه بازیه خاص(البته به روز) به خاطر ضعف سی پی یوافت کرده.در کل اگه به صورت کمّی تر توضیح داده بشه خیلی ممنون میشم .
اگه لینک معتبری درمورد تست کاهش کارایی پردازش 3 بعدیه سیستم به خاطر ضعیف بودن پردازنده داشته باشین خیلی ممنون میشم معرفی کنین.یه جورایی میخوام به صورت کمّی ودقیق این مورد برام مشخص تر بشه.مثلا وقتی که توضیح میدین تاثیر داره برام مهمه که بدونم این تاثیردر چه حدیه یا اینکه به صورت مستند چند فریم از یه بازیه خاص(البته به روز) به خاطر ضعف سی پی یوافت کرده.در کل اگه به صورت کمّی تر توضیح داده بشه خیلی ممنون میشم .
سلام.
محدود شدن GPU توسط CPU به عوامل بسیاری وابسته هست و به همین خاطر به طور دقیق نمیشه گفت چـــه قــــدر محدود میشه.
قدرت CPU، مدل و معماری CPU و GPU، قدرت GPU، موتور بازی- بازی، رزولیشن و ... همگی جزو عوامل تاثیر گذار هستند...
عمل اصلی، Allocating داده ها به GPU هست و بقیه اعمال، هوش مصنوعی(AI) ، فیزیک و ... که در صورت ضعیف بودن پردازنده، عملا قدرت GPU هدر میره و فریم مورد نظر، بدست نمیاد.
بعضی گیم ها مثل Battlefield 3 خیلی وابسته به CPU نیستند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعضی گیم ها مثل The Elder Scrolls V: Skyrim نیازمند CPU بسیار قوی میباشند:
دقت داشته باشید که در این تست ها از VGA GTX 580 استفاده شده، و طبیعتا برای GTX 460 1GB محدودیت به این شدت وجود نداره.
در کل ، به نظرم CPU شما مناسب هست ولی باید اورکلاک بشه، البته باز هم محدودیت وجود خواهد داشت و به نظرم بهتره به قکر تعویض CPU نیز باشید.
پیروز باشید.
undercover
25-11-2011, 11:41
اگه چنین بنچمارکی برای فیفا12 سراغ دارین خیلی ممنون میشم لینکش رو بذارین.
در کل بااین توضیحاتی که داده شد فکر کنم خرید یک کارت گرافیک مثل GTX 460 ارجح تر از ارتقا پردازنده به یک پردازنده چهارهسته ای وبسنده کردن به یک گرافیک 100 تومنی باشه.
من قبلا بااین پردازنده وکارت گرافیک Geforce 8800 GT دراجرای بازیه فیفا 12 به مشکل برخوردم وبازیه رونی رو شاهد نبودم(باحداکثر جزئیات ورزولیشنی در حد 720P )و الان این کارت رو هم از دست دادم(جان به جان آفرین تسلیم کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برا همین این سوال برام پیش اومد که این مشکل روون نبودن بازی به خاطر گرافیک بوده یا پردازنده.پس اگه نتونم باخرید یک گرافیک مناسب تراز کارت قبلیم این مشکل رو حل کنم این خرید بی فایده خواهد بود.امیدوارم دوستان بتونن به صورت قطعی تو این مورد کمکم کنن.
پیشابیش تشکر میکنم.
در کل بااین توضیحاتی که داده شد فکر کنم خرید یک کارت گرافیک مثل GTX 460 ارجح تر از ارتقا پردازنده به یک پردازنده چهارهسته ای وبسنده کردن به یک گرافیک 100 تومنی باشه.
من قبلا بااین پردازنده وکارت گرافیک Geforce 8800 GT دراجرای بازیه فیفا 12 به مشکل برخوردم وبازیه رونی رو شاهد نبودم(باحداکثر جزئیات ورزولیشنی در حد 720P )و الان این کارت رو هم از دست دادم(جان به جان آفرین تسلیم کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برا همین این سوال برام پیش اومد که این مشکل روون نبودن بازی به خاطر گرافیک بوده یا پردازنده.پس اگه نتونم باخرید یک گرافیک مناسب تراز کارت قبلیم این مشکل رو حل کنم این خرید بی فایده خواهد بود.امیدوارم دوستان بتونن به صورت قطعی تو این مورد کمکم کنن.
پیشابیش تشکر میکنم.
دوستان در پست های قبلی اطلاعات مفیدی ارایه دادن برای فیفا فکر کنم پردازندتون مناسب هستش و انتخاب کارت بهتر شرایط بهتری رو ایجاد میکنه
پیشابیش تشکر میکنم.
بنده نه Fifa بازی میکنم، نه بنچمارکی از Fifa در نت موجود هست... بنابراین نظر قطعی به هیچ عنوان نمیتونم بدم!
ولی از سایت Legitreviews یه بنچمارک از Fifa 11 پیدا کردم:
در این تست از HD6950 استفاده شده.
میشه گفت CPU تاثیر بسیار زیادی در این بازی داره.
پیروز باشید.
بنده نه Fifa بازی میکنم، نه بنچمارکی از Fifa در نت موجود هست... بنابراین نظر قطعی به هیچ عنوان نمیتونم بدم!
ولی از سایت Legitreviews یه بنچمارک از Fifa 11 پیدا کردم:
در این تست از HD6950 استفاده شده.
میشه گفت CPU تاثیر بسیار زیادی در این بازی داره.
پیروز باشید.
درسته سی پی یو خیلی تاثیر داره ولی برای فیفا نیازی به سی پی یو خیلی قوی نیست چون نسبتا بازی سبکی هستش اگه دقت کنید فریم های داده شده تو تست بالا همگی بالای 150 هستند. کمتر از 25 فریم غیرقابل قبول 25 تا 30 کافی و بالاتر از 30 شاهد اجرای بازی روانی خواهیم بود در کل دیگه سی پی یو شما فکر نکم کمتر 30 فریم بده!!!! باتشکر از Erfan جان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.