PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حداقل هاست برای شِیرترانیکس؟

tasnim68
22-11-2011, 20:21
سلام دوستان. من در حال حاضر حدود 2 گیگ هاست دارم. (البته یه خرده کمتر از 2 گیگ)

و قصد دارم روی این 2 گیگ یه شبکه اجتماعی با شِیرترانیکس داشته باشم.

حالا به نظر شما این 2 گیگ واسه نصب شِیرترانیکس و در آینده آپلودهاش کافیه یا نه؟

اگه بخوام نصب کنم حداقل چقدر باید هاست بگیرم؟

ssszzz
30-11-2011, 19:31
بله برای اول کار خوبه بعد که تعداد کاربر ها زیاد شد حجم دیتابیس هم افزایش پیدا میکنه اون موقع باید ارتقا بدی
فقط یه چیز درباره ی شِیرترانیکس فارسی:
که اصلا سایت اصلی شِیرترانیکس گفته این سایت با ما در ارتباط نیست و نسخه شِیرترانیکس رو که منتشر میکنه پر از باگ هستش اگه شما هم مثل من با دیدن وب سایت د***لر گول خوردید که حتما می تونید یک سایت مثل اون داشته باشید سخت در اشتباهید اینم بگم تمامی اون افزونه هایی و قالب هایی که شیرتزانکس فارسی برای فروش گذاشته رایگان هستن ایشون اونارو دانلود میکنه و فارسی میکنه یه تگ هم روی اونا میندازه و بعد برای برداشتن اون تگ 50 هزار تومان میگیره و ادمین د***لر که مدیر شیرترانکس هم هست (رابطه پیشرفت وب سایت رو فکر کنم خودت فهمیدی) اصلا چشم اینو نداره که ببینه سایت شما داره پیشرفت میکنه و جلوشو میگیره یه نمونش مثلا قالبی که از فروشش منصرق شد قالبی که من نسخه en رو دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودت بهتر میدونی کدومو میگم
اینارو گفتم اگه قصد راه اندازی میکروبلاگ داری دور شِیرترانیکس رو خط بکشی و دنبال گزینه های بهتر باشی یا مثل بعضی از میکرو بلاگ های موفق از شِیرترانیکس فارسی استفاده کن تگشونم بردار خودت بایکم ابنکار می تونی یک میکرو بلاگ حرفه ای بسازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کدوم از اون افزونه ها و قالب ها هم استفاده نکن! تا حالش گرفته بشه!

اینارو گفتم که مثل من گول نخوری من میکروبلاگمو بستم به دلایل بالا اون آقا یه کلاه برداره شکم داری یه سرچ کوچیک از آقای گوگل بکن همه چیز دستگیرت میشه
موفق باشی