ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل شدن مموری کارت

majid_306
22-11-2011, 19:15
با سلام

امروز موقعی که میخواستم فایلهای روی مموری کارت دوربین رو به لپتاپ منتقل کنم، وسط کار یک خطای نامشخص (unexpected erroe) داد و فایلها منتقل نشدند. امکان مشاهده مستقیم فایلها از روی مموری کارت چه در لپتاپ و چه در خود دوربین وجود نداره و پیغام فرمت قبل از استفاده میاد. مموری کارت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کرده بودم. به نظرتون مشکل از کجاست؟ راهی برای بازیابی فایلها وجود داره؟ خیلی برای حیاتی هستش؟

پیشاپیش ممنون

M o h a m m @ d
26-11-2011, 10:01
احتمالا همه اطلاعاتت پریده باید اول فرمتش کنی اگه نسوخته باشه و بدون اینکه دوباره اطلاعات بریزی توش با یک نرم افزار ریکاوری اطلاعات را برگردونی
این نرم افزار عالیه card Recivery
تو اینترنت بگردی پیدا میکنی کم حجم هم است

majid_306
27-11-2011, 21:09
احتمالا همه اطلاعاتت پریده باید اول فرمتش کنی اگه نسوخته باشه و بدون اینکه دوباره اطلاعات بریزی توش با یک نرم افزار ریکاوری اطلاعات را برگردونی
دیگه داشتم ناامید میشدم، بالاخره یکی جواب داد. ممنون.
بله فرمت کردن اولین راه حلی هست که به ذهن میاد و ریکاوری کردن اطلاعات پس از آن. ولی نمی توان 100% به بازیابی کامل اطلاعات امیدوار بود. میخواستم بدونم آیا راه حل دیگه ای هم وجود داره. ظاهرا مشکل از رم ریدر هستش. چون برای رم موبایل خواهرم رو یک لپتاپ دیگه همین بلا سرش اومده!! نکته مشترک استفاده از یک نوع رم ریدر هست!! نظرتون در این مورد چیه؟
باز هم ممنون

Hamed DC
28-11-2011, 00:29
با سلام

امروز موقعی که میخواستم فایلهای روی مموری کارت دوربین رو به لپتاپ منتقل کنم، وسط کار یک خطای نامشخص (unexpected erroe) داد و فایلها منتقل نشدند. امکان مشاهده مستقیم فایلها از روی مموری کارت چه در لپتاپ و چه در خود دوربین وجود نداره و پیغام فرمت قبل از استفاده میاد. مموری کارت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کرده بودم. به نظرتون مشکل از کجاست؟ راهی برای بازیابی فایلها وجود داره؟ خیلی برای حیاتی هستش؟

پیشاپیش ممنون
سلام.
قبل از فرمت با یه نرم افزار ریکاوری اطلاعات، ببینید میتونید اطلاعات رو بالا بیارین.
اگر نشد باید فرمت بشه.
میشه تا حدود زیادی اطلاعات رو برگردوند.
البته به ظرطی که روی فلش اطلاعات جدید ریخته نشده باشه و اطلاعات با لایه ای پایینتر نرفته باشن.

M o h a m m @ d
02-12-2011, 06:30
نه به استفاده مشترک ربط نداره ایراد از جنس چینیه رم ریدره که بعد مدتی کارایش از دست میده خراب میشه .ولتاژ زیاد وارد میکنه کار دستگاه قفل باز کن رم اجرا میکنه باعث میشه ولتاژ زیاد وارد شه رم اطلاعاتش بره

Hamed DC
02-12-2011, 14:19
نه به استفاده مشترک ربط نداره ایراد از جنس چینیه رم ریدره که بعد مدتی کارایش از دست میده خراب میشه .ولتاژ زیاد وارد میکنه کار دستگاه قفل باز کن رم اجرا میکنه باعث میشه ولتاژ زیاد وارد شه رم اطلاعاتش بره
متاسفانه این امر بلای جون بیشتر فلش مموریها میشه.
البته کار رو به جایی هم میتونه برسئنه که فلش رو کاملا از بین ببره!

jafarian
02-12-2011, 15:21
قبل ازاینکه فرمتش کنید روی فلش مموری خودتون کلیک راست بعدشم به سربرگ tools برین گزینه check now رو بزنید که اگر فلش مشکلی داشته باشه فیکس بشه:20:

majid_306
02-12-2011, 19:06

آخه میدونید نکته جالبش چیه؟ از رم ریدری که 5 تومن بالاش پول داده بودم ( در قیاس با رم ریدر 1000 و 2000 تومنی معمول) دومین بار بود که استفاده میکردم. قضیه استهلاک فکر کنم منتفی باشه مگر اینکه رم ریدر از همون اول دوارای نوسان ولتاژ باشه و ولتاژ بالا به رم بده!!!

قبل ازاینکه فرمتش کنید روی فلش مموری خودتون کلیک راست بعدشم به سربرگ tools برین گزینه check now رو بزنید که اگر فلش مشکلی داشته باشه فیکس بشه:20:
باز هم نشد، هر ترفندی رو که دوستان فرومی و غیر فرومی گفتند، اجرا کردم ولی توفیر نداشت، پیغام میده الا و بلا باید فرمت کنی!!!:44:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed DC
02-12-2011, 19:11
پس با این تفاسیر باید به فرمت کامل و ریکاوری فکر کرد.
با یه نرمافزار خوب میشه تا حدود زیادی از اطلاعات رو برگردوند.

M o h a m m @ d
02-12-2011, 19:14
یعنی تاحالا اصلا از اون موقعه خراب شده فرمت نکردی:13:
اگر نکردی که تا رمی که مشکل داره فرمت نکنی به هیچ عنوان check new نمیکنه نه کار دیگه

majid_306
21-12-2011, 23:21
پس از فرمت کردن رم و آزمودن نرم افزارهای مختلف بهترین نتیجه رو از Recover My File 4 گرفتم تقریبا همه تصاویر رو برگردوند.
مجددا از همه دوستانی که همفکری کردند ممنونم.