مشاهده نسخه کامل
: چگونگی حذف ویندوز اضافی که در منوی بوت نیست!
supernova8609
22-11-2011, 17:59
سلام
من بعداز نصب دو ویندوز 7 و اکس پی درایو ویندوز قبلی رو فرمت نکردم و در حال حاضر دو ویندوز در منوی بوت دارم(که مشکلی ندارن)و یک ویندوز 7 خراب که در منوی بوت نیست ولی این ویندوز اضافی ، جای زیادی از درایو سی رو اشغال کرده. سعی کردم از منوی دلیت کلیک راست اون رو پاک کنم که نشد.میگه نمیتونین پاکش کنین. حتی اجازه فرمت درایو رو هم به من نمیده.:19:
حالا من موندم و یک کامپیوتر و سه ویندوز در سه درایو مختلف...
ممنون میشم کمکم کنید.:11:
سلام
من بعداز نصب دو ویندوز 7 و اکس پی درایو ویندوز قبلی رو فرمت نکردم و در حال حاضر دو ویندوز در منوی بوت دارم(که مشکلی ندارن)و یک ویندوز 7 خراب که در منوی بوت نیست ولی این ویندوز اضافی ، جای زیادی از درایو سی رو اشغال کرده. سعی کردم از منوی دلیت کلیک راست اون رو پاک کنم که نشد.میگه نمیتونین پاکش کنین. حتی اجازه فرمت درایو رو هم به من نمیده.:19:
حالا من موندم و یک کامپیوتر و سه ویندوز در سه درایو مختلف...
ممنون میشم کمکم کنید.:11:
سلام
یک راه بیشتر نمیگم
این که با سی دی ویندوز xp بوت شین و درایوهای مورد نظر رو فرمت کنین و بلافاصله ریستارت کنین ( قبل از این که فایل کپی کنه )
مشکلی دیگه ای هم که ندارین با منوی بوت چون میگین خودش نیست
Take Care:40:
jafarian
23-11-2011, 00:37
ازبوت dvd ویندوز 7 هم برای اینکار میتونید استفاده کنید که خیلی ساده تره نسبت به xp فقط وقتی گزینه فرمتی زدین بعدشم تموم فرمت گزینه close بزنید تا سیستم ریست بشه تموم میشه کار اگر منوی بوت سیستم هم بعد ازاینکار بهم ریخت برای درست کردنش از برنامه های BOOTICE یا DualBootPRO 1.1 یا EasyBCD میتونید استفاده کنید:20:
AMIR MOHAMMAD . M
23-11-2011, 11:33
حذف شد ...
supernova8609
23-11-2011, 13:17
توی منوی بوت نیس...
Conrol Panel \ Sestem\ Advanced Sestem Settings \ Startup And Recovery\ Setting
و تیک گزینه اول ( ...Time of Display ) رو بردارید .
تمام ...
اگه ویندوز 7 دارید و میخواهید که از منوی بوت حذف بشه
البته امیر آقا ایشون داخل منوی بوت ویندوز رو ندارن که اگه پست رو یک بار دیگه کامل بخونی میبینی ، مشکلشون ویندوز اضافه هست که کلا میخوان پاک بشه ، ولی داخل منوی بوت مشکلی نیست
AMIR MOHAMMAD . M
23-11-2011, 16:37
البته امیر آقا ایشون داخل منوی بوت ویندوز رو ندارن که اگه پست رو یک بار دیگه کامل بخونی میبینی ، مشکلشون ویندوز اضافه هست که کلا میخوان پاک بشه ، ولی داخل منوی بوت مشکلی نیست
اینو من ننوشتم یکی از دوستان وقتی که ساین بودم نوشته .:10:
این باره دومش هست فضولی میکنه .:13:
من شرمندم .:40:
جواب پیغامتون هم اگه رسیده باشه فرستادم .:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.