مشاهده نسخه کامل
: پاك كردن ويروسي كه فولدر مشابه فولدر كليك شده ميسازد؟
aftabgarmabakhsh
22-11-2011, 09:52
سلام دوستان. سيستم من پر از ويروس بود و من آنتي ويروس avira را نصب كردم و همه را از بين برد. حالا 1 مشكل خيلي حاد دارم:
كل پروژه هاي من تو فولدر projects بود
حالا كه رفتم سراغش، ديدم داخلش يك فولدر projects ساخته . بعد توي اون 2باره فولدر projects ساخته و همينطور تا آخر.يعني 1عالمه فولدر تو در توي projects دارم. و پروژه هام رفته توي دروني ترين فولدر projects
و متاسفانه اگر بخوام پروژه هامو 1 جاي ديگه كپي كنم خطاي can not copy file : ميدهد(جاي اسم فايل را خالي ميذارد)
يا براي بعضيهاش خطا نميدهد ولي بعد از paste هيچ چيزي كپي نشده
بعضيهاش حتي باز هم نميشن كه بخوام save as كنم
حالا بايد چيكار كنم؟چطوري پروژه هام را بدست بيارم
منتظر كمك هاتون هستمممممممممممممممممممممم
afceaglee2013
22-11-2011, 10:52
احتمالا طول مسیر بیشتر از 256 تا شده.
اسم فولدر ها رو ببین میتونی به یه اسم تک کاراکتری تغییر بدی .. 10-15 فولدر رو اگر تغییر بدی فکر کنم بتونی فولدر ها رو move کنی
aftabgarmabakhsh
22-11-2011, 11:13
احتمالا طول مسیر بیشتر از 256 تا شده.
اسم فولدر ها رو ببین میتونی به یه اسم تک کاراکتری تغییر بدی .. 10-15 فولدر رو اگر تغییر بدی فکر کنم بتونی فولدر ها رو move کنی
نه بازهم نشد :41:
afceaglee2013
22-11-2011, 11:35
ویندوزتون چیه ؟ درایوت NTFS ه یا FAT32 ؟ چه اروری میده یکم اطلاعات بدی بد نمیشه ها :46:
اسم فولدر ها رو تا اونجایی که میتونی کپی کن اینجا لطفا ..
اگه بتونی از log َآنتی ویروس، اسم ویروس رو هم پیدا کن شاید اونجوری زودتر به جواب رسیدیم
afceaglee2013
22-11-2011, 12:21
این مراحل رو اجرا کنید و بعد از ریستارت یه بار دیگه امتحان کنید
Run Regedit
Navigate to the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\FileSystem
This key should include a value NtfsDisable8dot3NameCreation
Set the value to 0.
To apply the change, restart the server.
aftabgarmabakhsh
22-11-2011, 13:17
ویندوزتون چیه ؟ درایوت NTFS ه یا FAT32 ؟ چه اروری میده یکم اطلاعات بدی بد نمیشه ها :46:
اسم فولدر ها رو تا اونجایی که میتونی کپی کن اینجا لطفا ..
اگه بتونی از log َآنتی ویروس، اسم ویروس رو هم پیدا کن شاید اونجوری زودتر به جواب رسیدیم
ويندوز xp . فرمت درايو ntfs
نمونه مسير:
f://for othersfor others/for others/for others/for others/c sharp/web application/wage)
اين قسمت for others حدود 14 بار تكرار شده. فقط هم اولين فولدر را ميتونم rename كنم. براي بقيه اش ميگه:
can not rename file.can not read source file
مقدار اون كليد رجيستري هم 0 بود
توسط این برنامه چک کنین که مسیر های طولانی که باگی هست برای seven رو میتونی : کپی و یا حذف کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care:40:
aftabgarmabakhsh
23-11-2011, 09:54
ميشه طرز كارش را برام توضيح بدين؟ در ضمن توي ويندوزxp هم جواب ميده؟چون ويندوزم xp است نه 7
ميشه طرز كارش را برام توضيح بدين؟ در ضمن توي ويندوزxp هم جواب ميده؟چون ويندوزم xp است نه 7
برای همه ی ویندوزهاست
من خودم باهاش کار نکردم برنامه ی خاصی نیست که مطمئنم میفهمین چطور باهاش کار کنین
کار خاصی نداره
aftabgarmabakhsh
23-11-2011, 17:04
باز هم نشد:41:
كمكككككككككككككككككككككك
نرم افزار unlocker رو امتحان کنید
روی فایل ها کلیک راست کنید و unlocker رو بزنید
از لیست برنامه copy یا move رو بزنید
Unlocker هم فکر خوبی هست ،
اینم دانلودش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.