ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كمك براي انتخاب اسم شركت !!!

aria_electric_fars
21-11-2011, 21:54
سلام دوستان

من مي خواستم يك شركت براي فروش لوازم آشپزخانه مثلا قابلمه ، سبد ، آبكش و ... انتخاب كنم بازم تاكيد مي كنم براي لوازم آشپزخانه نه لوازم خانگي

فقط چيزهايي كه مي خوام مد نظر باشه اينا هستن كه:

1- تقريبا كوتاه باشه و راحت ثبت بشه و تو زبون بچرخه و تو ذهن بمونه و همچنين امكان اينكه بشه از توش برند و لوگو در آورد هم وجود داشته باشه به همراه تعيين شعار هم از همون اسم شركت ميسر باشه

پس خواهشا اسم هاي بي ربط و خيلي الكي مطرح نكنيد

با تشكر

karo_giga666
26-11-2011, 11:43
سلام ما یه شرکت تاسیس کردیم به اسم نقش افرینان طبرستان به علت طولانی بودن می خواهیم عوض کنیم میشه به ما کمک کنید در انتخاب اسم جدید
کار شرکت تولید نمای بتونی سبک برای ساختمان می باشد
اگر هم واسه سایتش اسمی به نظرتون رسید که دیگه حسابی شرمندم می کنید اگه بگید.
نمونه کار ما مثل این سایت است :sadrstone.com/fa
samsang.ir

mr-secret
26-11-2011, 12:17
یه راهنمایی که میتونم بهتون بکنم اسمی رو انتخاب کنید که هیچ ربطی به کار شرکتتون نداشته باشه

و در مورد شعار و طراحی ارم هم اگه طراح ، طراح باشه کارشو انجام میده

navidsos2000
26-11-2011, 19:50
برای لوازم آشپزخانه به نظر من کدبانو مناسبه چون این جور چیزها رو زن های خونه به عهده دارن

aria_electric_fars
28-11-2011, 21:56
سلام دوستان
من از روی کتاب نامهای ایرانی رفتم و یه 4 تا اسم رد کردم ببینم چی می شه
دوست عزیز که شما اسم شرکتتون بلند هست می تونید بری نام تجاری ثبت کنید به هر حال هر روز هزاران شرکت ثبت می شه و دیگه کار به 5 اسمه نکشیده خیلی کار هست

دوستان می خواستم در مورد ثبت لوگو و آرم و علائم تجاری راهنمایی کنید که صروتجلسه یا فرم خاصی داره بزارید اینجا یه نمونه یا راهنمایی کنید که من اومدم تهران کجا باید برم و یه آدرسی بدید که کجا باید برم؟؟!!!

با تشکر

dokhtareironi
06-12-2011, 23:51
سلام شرکت خارجی با نام new life هست که همچین وسایلی میفروشه.شما از معنی این نام استفاده کنید:
زندگی تازه
یا زندگی نو

dokhtareironi
06-12-2011, 23:54
به نظر من همین آرم لبخند :)یا:happy:جدید و عالی باشه

m.beh
07-12-2011, 00:47
سلام تا اونجا که من می دونم اسم هاتونو سه تایی باید انتخاب کند که ثبت شه مگر اینکه اسم عجیب غریب پیدا کنید که ثبت نشده باشه تا حالا که بعد می دونم بتونید این کارو بکنید

aria_electric_fars
07-12-2011, 11:55
سلام

من خودم مي دونم بايد سه اسمي باشه منظور من از اين تاپيك گفتن همون اسم هاي عجيب و غريب هست !!!