مشاهده نسخه کامل
: یه سوال داشتم از کرکرها
Adel.p30
21-11-2011, 20:15
با سلام
برنامه ی آنپک نشده ایی رو با olly دی کود کردم با PEID اسکن کردم و پک نشده بود
با olly هم هنگام باز کردن پیغامی نمی ده
ولی برنامه رو که می خوام با olly اجرا کنم اول برنامه اجرا میشه بعد یه اررور می ده و به طور کلی نمی تونم برنامه رو در olly دنبال کنم ؟
به صورت کلی :
وقتی برنامه رو اجرا می کنم و کارهای که خواسته رو انجام می دم برنامه پیش می ره اما در olly نمیشه Treace کرد ؟
ضمنا Trace به صورتی که وارد توابع نیز بشه چه جوری و با کدام کلید قابل اجرا است ؟
ممنونم
ممنون میشم کمک کنید
ebrahimjan
21-11-2011, 22:59
با سلام
برنامه ی آنپک نشده ایی رو با olly دی کود کردم با PEID اسکن کردم و پک نشده بود
با olly هم هنگام باز کردن پیغامی نمی ده
ولی برنامه رو که می خوام با olly اجرا کنم اول برنامه اجرا میشه بعد یه اررور می ده و به طور کلی نمی تونم برنامه رو در olly دنبال کنم ؟
به صورت کلی :
وقتی برنامه رو اجرا می کنم و کارهای که خواسته رو انجام می دم برنامه پیش می ره اما در olly نمیشه Treace کرد ؟
ضمنا Trace به صورتی که وارد توابع نیز بشه چه جوری و با کدام کلید قابل اجرا است ؟
ممنونم
ممنون میشم کمک کنید
یه عکس از برنامه هنگام اسکن با PEID قرار بده به احتمال زیاد برنامه باید به زبان دات نت باشه که با OLLY قابل اجرا نیست در مورد سوال دومت هم با کلید F7 میتونی وارد تابع بشی.
Adel.p30
22-11-2011, 10:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون
وضمنا با VMUNPACKER این پکر رو شناسایی کرد :
Visual C++ 2005 Release -> Microsoft
ebrahimjan
22-11-2011, 13:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون
وضمنا با VMUNPACKER این پکر رو شناسایی کرد :
Visual C++ 2005 Release -> Microsoft
اگه ممکنه لینک دانلود نرم افزار رو قرار بده
Adel.p30
22-11-2011, 17:27
با سلام
بفرما خدمت شما لینک دانلود نرم افزار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون با olly جواب نمی ده با نرم افزار های Debugger دیگه نمیشه در حالت اجرا برنامه رو دنبال کرد ؟
ممنونم
ebrahimjan
22-11-2011, 21:59
با سلام
بفرما خدمت شما لینک دانلود نرم افزار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون با olly جواب نمی ده با نرم افزار های Debugger دیگه نمیشه در حالت اجرا برنامه رو دنبال کرد ؟
ممنونم
این برنامه فکر کنم به صورت پورتابل باشه چون نصب نمیشه من فایل ستاپ رو اسکن کردم و به زبان Microsoft Visual C++ 8 * هست
Adel.p30
23-11-2011, 11:00
ebrahimjan
23-11-2011, 20:12
فکر کنم بشه شما باید اون رو تو olly باز و اجرا کنی بعد زمانی که نوار سبز رنگ میاد باید گوشی همراهتون رو به کامپیوتر بزنید و طبق نوشته مراحل رو انجام بدی تا به پیغام خطا برسی که در این صورت میتونی برنامه رو کرک کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.