ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل بهم زدن 131

iranch
21-11-2011, 19:54
سلام
من عيد 131 تحويل گرفتم.
در ترافيك امروز كه 10 دقيقه بود حدود 6 بار فن ماشين كار كرد.
فن ماشين 1 ميلي از خط وسط پائين تر شروع به روشن شدن ميكنه.
بعد كه آمپر پائين امد.
حدود يك دقيقه بعد حالا يكمي شايد كم تر يا بيتشر دوباره امپر مياد يك ميلي كمتر از خط وسط و فن شروع به كار ميكنه
آب رادياتور رو عوض كرديم و دو بار هم هواگيري كرديم
مشكل چيه؟ آيا اين بازي ها از ترموستات ميتونه باشه؟

mohammad_dj96
21-11-2011, 21:34
ترموستات !عوضش کنی مشکلت حل میشه!

iranch
21-11-2011, 22:34
ترموستات !عوضش کنی مشکلت حل میشه!
چقدر به در و ديوار زديم
كسي به ما نگفت ترموستات
امروز داشتم با خودم فكر ميكردم . گفتم از ترموستات بايد باشه
كه شما هم گفتي
فكر كنم ترموستات خراب شده. يعني كامل جام نكرده و اب رو خوب رد نميكنه.
ترموستات فابريكي پرايد چند هست؟ كارخونه اي ميخوام. چند درجه؟

iranch
22-11-2011, 18:12
بردم نمايندگي
زد تو دستگاه گفت فيلرگيري كردي؟ گفتم نه
گفت فيلر گيري كن
بعد يكي فيلرگيري كرد و ما هم بنزين نداشتيم تا ماشين رو تست كنيم ببينيم نتيجه چي شده

camaro lt
26-11-2011, 20:42
خاموش و روشن شدنهاي سريع فن نميتونه چندان به ترموستات بستگي داشته باشه چون در هر حال هميشه مقداري چرخش آب در سيستم خنك كنندگي هست چه ترموستات باز باشه يا بسته.
قطع و وصل شدندهاي جريان برق اين علت رو سبب ميشه و عناصري كه در ارتباط با قطع و وصل شدن برق فن هستند بايد چك بشوند.
يكي از اين عناصر فشنگي فن هست. ممكنه اين فشنگي درست كار نكنه و مقدار فاصله خاموش و روشن كردن فن رو به حداقل برسونه، يعني چيزي كه الان در ماشين شما رخ ميده.
اون رو تست كنين.
اگر پيش برقكار وارد ببريد ميتونه انجام بده و اگر خواستيد ميتونين خودتون هم انجام بديد.
با يك تست لامپ مدت زمان روشن و خاموش شدنش رو ببينين ، اگر مدام لامپ روشن و خاموش ميشد يا فاصله زماني بسيار كمي رو براي قطع و وصل كردن جريان برق پديد ميآورد يعني فشنگي ايراد داره و بايد تعويض بشه.

amir@sh
27-11-2011, 17:14
من هم اوایل این مشکل رو داشتم ولی با عوض کردن فشنگی رادیاتور با یه درجه پایینتر و دوم تعویض ترموستات فابریک که 83 درجه هست با ترموستات 72 درجه مشکلم حل شد شما هم مخصوصا اگر در منطقه گرمسیر زندگی میکنی ین کارو بکن مشکلت حل میشه