ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلشم قفل شده تمام اطلاعاتم تو اونو کمکم کنید

it girl
21-11-2011, 14:13
سلام به همه
دوستان فلش من از نوع irever هست تا دیشب کار میکرد ولی از امروز صبح خواستم خاموشش کنم قفل شد (یعنی رو حالت SHOUTING DOWNE مونده ) نه خاموش میشه نه روشن وارد قسمتUSB کامپیوترم میکننم اصلن کامپیوترم پیداش نمیکنه :18: تو رو خدا کمکم کنید تمام درس ها و اظلاعات مهم و حیاتی رو اونو تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟ چی اتفاقی براش ممکنه افتاده باشه خواهش میکنم

تکمبل سوالم
من voice recorderamاز نوع iriverهست
توکلاس روشنش کردم خواستم خاموشش کنم تو حالت خاصی مونده رو screnامده رو حالت shut downو تو همون حالت قفل شده نه میتونم خاموشش کنم نه میتونم روشنش کنم همه اطلاعات 4 ماهه کلاس رفتنم تو اونه حتی یک کلمه هم جزوه نوششتم درک کنید تو گه حالتی هستم میتونید حدس بزنید چه اتفاقی براش افتاده و چیکار باید بکنم؟ یا اصلن کجا میتونن بهم کمک کنن ؟
ممنون
از سیستم لپ تاپ م مطومینم مشکلی نداره فقط این فلش رو میزنم به usb اصلا نمیتونه پیداش کنه

A M ! N
21-11-2011, 15:18
سلام دوست خوب
منظورتون از خاموش کردنش چیه ؟ ( Shut down ) ؟؟
یعنی میگین در هنگام safe remove این اتفاق افتاد براش ؟

روی یک سیستم دیگه امتحان کنین، شاید مشکل از ویندوز باشه که داخل لیست پورت های ویندوز مشکلی ایجاد شده باشه

بعدشم یکم اطلاعات دقیق تر بدین
سیستم عامل چیه ؟
بعد هم این سوال رو باید در بخش نرم افزار میپرسیدین!
ربطی به سیستم آلوده نداره که

Take Care:40:

A M ! N
22-11-2011, 01:31
من خودم که اینو که شما دارین ندارم ولی گفتن که یک دکمه ی ریست داره که مثل ریست مودم تقریبا ، داخل Manuel ش باید نوشته باشه

با رست باید مشکل حل بشه
منتها فکر کنم شما به این خاطر ریست نکردین که ترسیدین اطلاعات روش حذف بشه...ها؟

A M ! N
22-11-2011, 21:22
پس همون راه رو اینجا به عنوان نتیجه ی این تاپیک میگم :

در این نوع از Recorder ها باید دستگاه هنگ شده را توسط دکمه ی ریست از نو راه اندازی کرد
راهی که برای این دوستمون هم جواب داده..

خدارو شکر..

You & I
24-11-2011, 23:44
اصلا به هیچ وجه موقع اتصال به کامپیوتر باز نمیشه یا نمیشه واردش شد ؟؟

A M ! N
25-11-2011, 19:16
اصلا به هیچ وجه موقع اتصال به کامپیوتر باز نمیشه یا نمیشه واردش شد ؟؟
درود
البته مشکل برطرف شده ولی

مشکل مربوط به Voice recorder بود که freeze کرده بود و کلا نه خاموش میشده نه روشن

به کامپیوتر هم میزدن عکس العملی نشون نمیداده

که با ریست کردن دستگاهشون درست شده بدون اینکه اطلاعات درونش هم از دست بره

jams band
27-11-2011, 19:53
اگه کامپیوترت میخونش و واردش نمیشه در ساده ترین حالت میتونی با winrar داخل بشی اطلاعاتت و بیرون بیاری