مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Dell Inspiron 5040
Punisher_2008
20-11-2011, 19:45
سلام..
بعد از استفاده 3 روز از نت بوک 1015pxزیاد جوابگو انتظارتم نبود این نت بوک رو خریدم...
دوستان نظرشون رو بگن
مشخصات این لپتاپ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من با رم 3گیگ و هارد 320 گیگ هست
به زودی یک نقد ازش میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Punisher_2008
20-11-2011, 22:14
سلام..
گرافیک این لپتاپ از نوع انبرد هست.. یعنی Intell HD graphics که میشه گفت تقریبا در حد یکv 7300LE یا یکمی از 8400GS ضعیفتره.. ( اینو میگم چون الان سیستم داداشم 8400GS هست گرافیکش قبلاش 7300LE بود) که حافظه احتصاصی نداره تا 1500mb از رم shared میکنه .
بازی هایی که تست کردم و اجرا شد تقریبا روی HIGHT بعضی جاها کمی فرمش کم میشد ولی با کمی کم کردن تنظیمات روی مدیوم گذاشتم عالی تر شد. یکمی از 1GIG DDR3 8400GS پاینتر قدرتش داخل تست RATE هم که نگاه کردم یک امتیاز کمتر بود.
Call of Duty World at War
DARK VOID
call off duty modern2
Left 4 Dead
Punisher_2008
20-11-2011, 23:49
سلام.
این یک rate از سیستم خودم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Punisher_2008
21-11-2011, 13:27
سلام..
خیلی عجیبه که لپتاپ به این خوبی هچکی داخل کلوپش نیست...
خب از دیشب تا حالا کلی ازش کار کشیدم...
البته هنوز باطریشو تست نکردم ولی طبق ریوو هایی که داخل سایت خارجی خوندم حدود 3 تا 4 ساعت نگه میداره.
از ویژگی های خوبش:
ال سی دی بزرگ 15 اینچ با کیفیت عالی.
سی پی یو قوی core i3 با فرکانس 2.55 و دو هسته مجازی.
رم 3گیگ DDR3 ساپورت تا 4گیگ
صدای فوق العاده.. دوتا اسپیکر داره که صدای بلند و با کیفیتی داره.
گرافیک Intell HD graphics shared up to 1500mb
از معایبش:
به نظر من یکمی بزرگ هست البته همه بعیدم نیست چون ال سی دیش 15 اینچ هست
صفحه کلیدش به نظر من میتونست بهتر باشه یکمی بالاست .
سیم شارژر یکمی به نظر من کوتاه. اون نت بوک 1015px که داشتم سیمش خیلی بلند تز از این بود..
سعی میکنم یک نقد کامل ازش به زودی قرار بدم.
سوالی بود در خدمتیم
Punisher_2008
21-11-2011, 20:05
سلام..
گرافیک این لپتاپ از نوع انبرد هست.. یعنی Intell HD graphics که میشه گفت تقریبا در حد یکv 7300LE یا یکمی از 8400GS ضعیفتره.. ( اینو میگم چون الان سیستم داداشم 8400GS هست گرافیکش قبلاش 7300LE بود) که حافظه احتصاصی نداره تا 1500mb از رم shared میکنه .
بازی هایی که تست کردم و اجرا شد تقریبا روی HIGHT بعضی جاها کمی فرمش کم میشد ولی با کمی کم کردن تنظیمات روی مدیوم گذاشتم عالی تر شد. یکمی از 1GIG DDR3 8400GS پاینتر قدرتش داخل تست RATE هم که نگاه کردم یک امتیاز کمتر بود.
DARK VOID
call off duty modern2
Left 4 Dead
سلام.
میدونم خیلی ها مثل خودم به خاطر گرافیک انبرد اینتل این لپتاپ یکمی در خریدش دچار شد میشن..
ولی گرافیکش برای بازی خوبه.. البته لپتاپ ها برای که برای بازی طراحی شدن قیمتشون بالا 2 میلون هست
بازی Call Of Duty MW3 هم تست کردم رو حد اکثر رزولیشن و تنظیمات نرمال بعضی ها هم hight راحت جواب داد البته اول کمی جاهای خیلی هیجانی و خیلی شلوغ یکمی افت فرم پیدا میکرد ( خیلی خیلی کم) که بعد از اپدیت درایور برطرف شد...
Lord of the Rings War in the North هم تست شد روی حداکثر رزولیشن و تنظیمان نرمال یکمی هم hight راحت اجرا شد...
Punisher_2008
24-11-2011, 14:11
سلام...
فکر میکنم هیچکی جز من داخل این سایت این لپتاپ رو نداشته باشه...
بگذریم..
بزارید مزایا و معایب این لپتاپ رو ذکر کنم کسی قصد خرید داشت راحتر بتونه بخره..
مزایا:
سی پی یو Core i3 380m با فرکانس 2.53ghz و دو هسته مجازی
سی پی یورم 3گیگ DDR3 قابلیت اپگرد به 4گیگ
گرافیک Intell HD graphics قابلیت shared تا 1500mb
ال سی دی 15.6 اینچ با وضوح و کیفیت عالی و نور LED
دو اسپیکر استریو با صدای بلند و کیفیت عالی
هارد 320 گیگ قابلیت ارتقا تا 640 گیگ
باطری 6 سلولی
خروجی tv و HDMI خروجی برای میکروفون و رم ریدر و 3 پورت USB2 , و WI-FI,DVDRW , و webcam
وزن 2.37 کیلوگرم.
عدم داغ کردم موقع کار های سنگین ویا ایجاد صدا
معایب:
سیم شارژر به نظر من کمی کوتاه هست حدودا 2/5 تا 3 متر میشه.
صفجه کلید کمی زیادی بالا جا داره و باعث میشه به طور ناخواسته گاهی دستتون رو پد لمسی کشیده بشه ( البته عادت میکنید)
گرافیک intel hd graphics برای بازی در حد متوسط هست و جز گرافیک های class 3 به حساب میاد البته من بازی های زیادی رو روش تست کردم و رضایت بخش بوده. لیست بازی ها رو اینجا قرار میدم که تست کردم و راحت اجرا شدن.
فقط توجه کنید بعضی از بازی ها رو باید رو رزولیشن پاینتر یا جزئیات کمتر بازی کنید ولی بازی هایی در حد LEFT 4 DEAD رو حداکثر تنظیمات اجرا میشه دیگه خودتون به اندازه ای که گرافیکتون کشش داره تنظیم کنید
داداش کوچیکم زیاد بازی داره و بازی میکنه سعی میکنم بازی هاشو تست کنم و این پست رو اپدیت کنم:
Lord of the Rings War in the North
DARK VOID
call off duty modern2
Left 4 Dead
Call Of Duty MW3
FIFA 12
FIFA 11
nfs carbon
Mahdi.p30
24-11-2011, 16:07
سلام دوست عزيز
فيفا 12 با اين گرافيك ، كامل اجرا شد؟؟
چون من pes 12 رو تست كردم ، تا يه جايي جلو ميره و خطا ميده
البته زياد ارتباطي ندارن:31:
Punisher_2008
24-11-2011, 19:32
سلام دوست عزيز
فيفا 12 با اين گرافيك ، كامل اجرا شد؟؟
چون من pes 12 رو تست كردم ، تا يه جايي جلو ميره و خطا ميده
البته زياد ارتباطي ندارن:31:
سلام.
اره داداش.
fifa 12 رو با حداکثر رزولیشن و تنظیمات high راحت اجرا میشه.
pes12 هم واسه من تا یکجایی که میره خارج میشه از بازی. ظاهرا با این گرافیک سازگی نداره.. البته شاید ورژن های دیگه شو تست کنید جواب بده.
nfs carbon هم تست کردم راحت روی حداکثر رزولیشن و تنظیمات high اجرا شد. به لیست اضافه کردم
mehrdad21
25-11-2011, 11:21
یکی از بی کیفیت ترین لپ تاپهای موجود تو بازار همین Inspiron 5040 هستش .به زودی نقد کاملی ازش می ذارم
Punisher_2008
25-11-2011, 12:01
یکی از بی کیفیت ترین لپ تاپهای موجود تو بازار همین Inspiron 5040 هستش .به زودی نقد کاملی ازش می ذارم
سلام..
خواهش میکنم.. نظر لطفتونه
منتظر نقدتون هستیم.:40::40:ا
من هنوز 10 روز نشده که خریدمش با گارانتی فارس
تا الان که عالی بوده...
با اینکه زباد استفاده میکنم ولی ه مشکل هنگ اصلا رست شدن یا داغ شدن و... هیچ مشکلی تا الان نداشتم
حتی کلی بازی هم روش نصب کردم بایوس و درایور هاشو اپدیت کردم..
اکثر وقتا هم روشنه و باهاش کار میکنم. همینطور که وبگردی میکنم موزیک و... میزارم .
سرعتشم عالیه.. و خوشبختانه تا الان هیچ مشکلی نداشته.
از لحاظ کیفیت بدنه که مشکلی نداره
شما دقیقا با کدوم گارانتی خریدین؟ من شنیدم گارانتی های متفرقه دستکاری میکنند زیاد خرابی پیدا میکنند.
و با کدوم مشخصات گرفتید این مدل با سی پی یو dual core و رم 2gig هم هست با core i3 و گرافیک intell gma 4500mhd هم هست
mehrdad21
25-11-2011, 14:02
سلام..
خواهش میکنم.. نظر لطفتونه
منتظر نقدتون هستیم.:40::40:ا
من هنوز 10 روز نشده که خریدمش با گارانتی فارس
تا الان که عالی بوده...
با اینکه زباد استفاده میکنم ولی ه مشکل هنگ اصلا رست شدن یا داغ شدن و... هیچ مشکلی تا الان نداشتم
حتی کلی بازی هم روش نصب کردم بایوس و درایور هاشو اپدیت کردم..
اکثر وقتا هم روشنه و باهاش کار میکنم. همینطور که وبگردی میکنم موزیک و... میزارم .
سرعتشم عالیه.. و خوشبختانه تا الان هیچ مشکلی نداشته.
از لحاظ کیفیت بدنه که مشکلی نداره
شما دقیقا با کدوم گارانتی خریدین؟ من شنیدم گارانتی های متفرقه دستکاری میکنند زیاد خرابی پیدا میکنند.
و با کدوم مشخصات گرفتید این مدل با سی پی یو dual core و رم 2gig هم هست با core i3 و گرافیک intell gma 4500mhd هم هست
سلام من نخریدمش
من فروشنده لپ تاپ هستم تو پایتخت . فعلا زوده ازش تعریف کنی چند ماه دیگه به حرفم می رسی به زوئی نقد کاملی ازش برات میزارم آمار خرابیش رو هم بهت تو گارانتی های مختلف میدم . البه برای کار ساده شاید خیلی دردسر ساز نشه. این لپ تاپ کیفیت صفحه نمایشش واقعا افتضاحه یعنی دل از این و مدل 4030 بی کیفیت تر دیگه نمی تونست بزنه
Punisher_2008
25-11-2011, 15:51
سلام من نخریدمش
من فروشنده لپ تاپ هستم تو پایتخت . فعلا زوده ازش تعریف کنی چند ماه دیگه به حرفم می رسی به زوئی نقد کاملی ازش برات میزارم آمار خرابیش رو هم بهت تو گارانتی های مختلف میدم . البه برای کار ساده شاید خیلی دردسر ساز نشه. این لپ تاپ کیفیت صفحه نمایشش واقعا افتضاحه یعنی دل از این و مدل 4030 بی کیفیت تر دیگه نمی تونست بزنه
سلام...
باشه داداش.. چند ماه دیگه هم در موردش حرف میزنیم..
دوست عزیز مال من اکثر وقتا روشن هست و دانلود میکنه.
کیفیت ال سی دی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من کیفیت ال سی دی شو با چند تا لپتاپ سونی مقایسه کردم.. برعکس کیفیت ال سی دی خیلی عالیه...... اتفاقا یکی از دلایلی که خریدمش همین ال سی دی و صدای عالیش هست..
شما مطمئنین منظورتون همین مدل inspiron 5040 هست؟؟؟؟؟؟
من که تا الان خوشبختانه مشکلی باهاش پیدا نکردم با اینکه اکثر وقتا روشنه...
اگه مشکلی پیدا کرد اعلام میکنم.
Punisher_2008
12-01-2012, 00:43
سلام...
از دوستان کسی اینجا این لپتاپ رو جز من خریده؟
ظاهرا دوستان از ترس خرابی های 5110 5010 ویا کیفیت ال سی دی 4050 اصلا طرف لپتاپ های Dell نمیان:31::31:
این لینک دانلود اخرین ورژن درایور گرافیک INTEL HD Graphics از سایت خود ماکروسافت با سرعت بالا :( برای 32bit)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.