ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : msi GE620-DX یا HP Pavilion DV6-6180

chair123
20-11-2011, 19:43
1-با سلام دوستان به نظر شما کدوم برای اجرای بازی های سنگین امروزی بهتره؟2-گرافیک msi بهتره یا hp ؟چون تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دیدم تقریبا یکی هستن حالا موندم کدوماشون بهتره NVIDIA GeForce GT 555M که 3 ddr یا AMD Radeon HD 6770M که ddr5 هست ممنونم اگه کمک کنید اگه پیشنهاد دیگری دارید بگید

starn
21-11-2011, 09:40
به نظر من انتخاب msi بهتره
حالا باز نظر خودته

ali_n2011
21-11-2011, 12:17
شک نکن msi بهتره hp گارانتی معتبری نداره و آمار خرابی بالا و مشکل داغ شدن داره

hacker2007
21-11-2011, 20:29
هر 2 عالی هستند ولی اگه می خوای شیک باشه اچ پی رو انتخاب کن اگه می خوای مدل لپ تاپت فانتزی باشه msi
بچه ها میشه شما بی اطلاع در مورد چیزی صحبت نکنید ؟
من همین الان دارم با لپ تاپ اچ پی کار می کنم در ضمن همه لپ تاپ های تو شرکت ما مارک اچ پی هستند و اصلا خرابی نداشتند !!
وقتی شما می تونید تجربه ها رو به دیگران انتقال بدید که خودتون تجربه رو داشته باشید !! اصصلا شما لپ تاپ اچ پی دارین؟

h!tman
21-11-2011, 20:36
از نظر منم msi یکم کفش سنگین تره
ولی در مورد برند اج پی کاملا رد میکنم! کیفیت توپی دارن

ali_n2011
21-11-2011, 21:20
هر 2 عالی هستند ولی اگه می خوای شیک باشه اچ پی رو انتخاب کن اگه می خوای مدل لپ تاپت فانتزی باشه msi
بچه ها میشه شما بی اطلاع در مورد چیزی صحبت نکنید ؟
من همین الان دارم با لپ تاپ اچ پی کار می کنم در ضمن همه لپ تاپ های تو شرکت ما مارک اچ پی هستند و اصلا خرابی نداشتند !!
وقتی شما می تونید تجربه ها رو به دیگران انتقال بدید که خودتون تجربه رو داشته باشید !! اصصلا شما لپ تاپ اچ پی دارین؟

من خودم dv 2000 داشتم سر یه سال نشده چیپ گرافیک سوزوند گارانتی تعمیرش کرد ولی 2 ماهم دووم نیاورد می شد به عنوان بخاری زمستونها ازش استفاده کرد. در مورد مشکلات hp ها می تونه به تاپیک مورد نظر هم مراجعه کنی کلا بهترین مارک الان بعد apple ایسوس هستش و کلا پایین ترین آمار خرابی رو داره. در مورد msi هم من تا حالا نشنیدم کسی مشکلی داشته باشه بخصوص مدل های گیم که کیفیت ساخت بالاتری دارند

mehdi666lp
21-11-2011, 21:33
1-با سلام دوستان به نظر شما کدوم برای اجرای بازی های سنگین امروزی بهتره؟2-گرافیک msi بهتره یا hp ؟چون تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دیدم تقریبا یکی هستن حالا موندم کدوماشون بهتره NVIDIA GeForce GT 555M که 3 ddr یا AMD Radeon HD 6770M که ddr5 هست ممنونم اگه کمک کنید اگه پیشنهاد دیگری دارید بگید
.
.
.
هر کدوم از این دو مدل گرافیک تو بازی خاصی بهتر جواب میدن............بسته به تکنولوژی این دو ممکن تو بازی خاصی Nvidia خوب جواب بده به جای دیگه AMD

hacker2007
21-11-2011, 21:57
من خودم dv 2000 داشتم سر یه سال نشده چیپ گرافیک سوزوند گارانتی تعمیرش کرد ولی 2 ماهم دووم نیاورد می شد به عنوان بخاری زمستونها ازش استفاده کرد. در مورد مشکلات hp ها می تونه به تاپیک مورد نظر هم مراجعه کنی کلا بهترین مارک الان بعد apple ایسوس هستش و کلا پایین ترین آمار خرابی رو داره. در مورد msi هم من تا حالا نشنیدم کسی مشکلی داشته باشه بخصوص مدل های گیم که کیفیت ساخت بالاتری دارند
من نمی گم msi برند بدی هستش می گم در مورد hp بد قضاوت نکنید !!
اون آماری که شما بر اون استدلال می کنی فکر کنم دیگه داره یکی 2 سالی ازش می گزره !!
شما اگه خودت یه شرکت ساخت لپ تاپ داشته باشی و بفهمی محصولاتت مشکل گرمایی دارند تا آخر اون مشکل رو رفع نمی کنی؟
پیشنهاد می کنم چند دقیقه با سری dv 6 کار کنی !!

رفتم چک کردم اصلا هیچ کس با سری dv 6 مشکل و حتی hp مشکل نداشته یا جزئی بوده اگه جای دیگه رو می گی لینک بده
اینجا بیشتر با دل مشکل دارند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم تایپیک خصوصی hp هست می تونی از همه بپرسی که مشکل دارند یا نه !!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم دیدگاه اشتباه و قدیمیت عوض بشه :46:

amin666
22-11-2011, 21:47
رو کیفیت Hp سری dv6شک نکنید. من نمی دونم چه جوری می تونید یه برند مثل msi رو با hp مقایسه کنید اخه!

Ramin khuzestan
23-11-2011, 01:37
منم الان 6180 دارم مشکل داغ کردن که چه عرض کنم بهتره بگم لاکردار اصلا داغ نمیکنه :18: حتی توی بازیهایی مثله modern warfare 3 و battlefield 3
در ضمن این بازیهارو روی بالاترین حد گرافیکی بدون لگ اجرا میکنه
با گارانتی مای اچ پی خریدم
از خریدم هم خداروشکر کاملأ راضی بودم و مشکلی نداشته
به نظرم بعضیا چهارتا کلمه مبنی بر آمار خرابی و داغ کردن حفظ کردن و تا حرف از hp میاد این حرفارو میزنن. بهتره قبل از راهنمایی دادن کمی با اون لپ تاپ کار کرد.
در ضمن من با msi کار نکردم و نظری در موردش ندارم ولی hp رو تائید میکنم:11:

hea886
27-11-2011, 20:09
لبتاپی که گرافیکش 6770 باشه الان تو بازار ارزونتر از اون لبتاپیه که 550 gf داره و این در حالیه که هر دو گرافیک در یه حد قدرت دارن پس تو انتخاب گرافیک 6770 شک نکن . این مدل الان فقط رو مدلای hp dv6 سواره .تعلل نکن که بردن

negary
28-11-2011, 12:18

سلام دوست عزیز , من بهت مدل msi رو توصیه می کن چون خیلی به کیفیت تره از hp .