مشاهده نسخه کامل
: مشکل مانیتور (سایه های صورتی!)
چند ساله از مانیتور F700p ال جی استفاده میکنم و ازش راضی بودم....
امروز بعد از روشن کردن مانیتور متوجه شدم خطوط و نوشته ها سایه های صورتی واضحی رو ایجاد میکنن و کل تصویر هم کمی قرمز بنظر میاد!!...این مشکل در نمایش عکس, اجرای pdf و...هم بوجود میاد.
کلا تصویر مانیتور در سمت چپ صورتی میزنه و سایه های ایجاد شده تا انتها به سمت راست کشیده شدن.
چند بار کابل vga رو قطع و وصل کردم فرقی نکرد , با دستکاری گزینه های منو (recall ,تغییر رنگ و..) هم به جایی نرسیدم !
منتظر راهنمایی و نظرات دوستان هستم...با تشکر.:20:
کارت گرافیک رو دوباره نصب کن ببین درست میشه.
سی دی مانیتور رو هم نصب کن.
کلا مانیتورهای CRT بعد از چند سال یه مشکلی درشون هست :31:
بغل اون recall یه چیز دیگه هم بود به مانیتور یه شک میداد اونو هم بزن.
اول ببین مشکل از گرافیک سیستم نباشه
اگه مشکل از گرافیکت نبود و مانیتور روی یک کیس دیگه هم همینطور بود مانیتور ایراد داره
کابل دیتا رو که چک کردی
اگه با کابل دیتا درست نشد
شما ماینتور رو روشن بزارین و کابل دیتا رو بکشین
ببینید تصویر no signal به چه صورت هست رنگ هاش اگه مشکلی در رنگهاش بود مشکل از برد rgb ماینتور هست یا از لحیم سردی
آی سی تقویت نهایی یا نیم سوز شدن آی سی تقویت اولیه rgb
قطعات مابین آی سی ها هم باید چک بشه
اگه باز هم تصویر در no signal درست بود مشکل از کابل دیتا هست
اگه مشکل از گرافیکت نبود و مانیتور روی یک کیس دیگه هم همینطور بود مانیتور ایراد داره
کابل دیتا رو که چک کردی
ببینید تصویر no signal به چه صورت هست رنگ هاش اگه مشکلی در رنگهاش بود مشکل از برد rgb ماینتور هست یا از لحیم سردی
تصویر no signal و منو مشکلی نداره.
به یکی از دوستان سپردم سیستم و کابلش رو بیاره برای چک...پشت مانیتور دو ورودی usb داره که تاحالا ازش استفاده نکردم, نمیدونم عکس هم نمایش میده یا کاربرد دیگه ای داره؟! اگه بشه ازش تصویر گرفت راحت معلوم میشه عیب از مانیتوره یا جای دیگه.
کابل دیتا رو که چک کردی
مشکل از همین آی سی بود که شما گفتی ...(جالبه با ضربه زدن به بالای مانیتور رنگ یه لحظه برمیگشت) الانم بعد از تعمیر, سایه ها از بین رفته کاملا.
من بعد از دیدن این مشکل سریع تنظیمات مانیتور رو دستکاری کردم متاسفانه و گزینه recall رو زدم که باعث شد تصویر مانیتور تیره و کمی متمایل به قرمز بشه. با وجود برطرف شدن سایه ها الان این ته رنگ قرمز اذیت میکنه طوری که مجبور شدم تو تنظیمات رنگ red رو حسابی پایین بیارم تا تصویر طبیعی تر باشه...چطور میتونم تصویر رو به حالت اول برگردونم...ممکنه این حالت قرمزی مربوط به افزایش temp بعد از زدن recall باشه؟(الان در قسمت تنظمیات رنگ, temp روی 9300k هست. البته وقتی رو این قسمت میرم تصویر حسابی قرمز میشه!)
ممنون از راهنمایی دوستان...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.