PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد نرم افزار مجازی سازی

amin_pwa
20-11-2011, 17:10
با سلام خدمت دوستان برای اینکه چندتا سیستم عانل رو سیتمم داشته باشم روی لپ تاپم VMware Workstation رو نصب کردم . و به راحتی تمام سیستم ها را اجرا می کنم فقط یه مشکل هست که به این تصویر زیر نگاه بندازید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من هر کاری کردم نتونستم ان قسمت هایی که زرد و قرمز کردم رو بیارم ! چه ط.ری اینکار را انجام بدهم ؟
خ.اهشمندم کمک کنید :19:

amin_pwa
21-11-2011, 13:50
از انجایی که این نرم افزار جدیده من علم بر این می گذارم که کسی جوابش رو نمی دانست .
حالا که من متوجه شدم جوابش رو می گذارم شاید یه وقتی به درد یه بنده خدایی خورد :

به این ویژگی می گن Unity Mode واسه این خوبه که می توانی از نرم افزارهای سیستم عامل نصب شده در Workstation مثل نرم افزار هایی سیستم عامل خودت استفاده کنی و برای بر قرار کردن این حالت ابتذا باید VMware Tools رو سیستم عامل مهمان نصب کنید سپس بعد از اجرا کردن سیستم عامل مهمان در قسمت View نرم افزار VMware قسمت Unity رو انتخاب کنید . به همین اسونی . :20:

اینم توضیح یکی از دوستان :

If you start Unity Mode, with "From the Workstation menu bar, select View > Unity" you will only see the application window and the virtual machine's desktop will disappear. For more information about Unity Mode you can search for Unity Mode in VMware Workstation Help.

saeed774
21-11-2011, 16:46
به نظر من این برنامه خیلی سنگین و حجیمه . برنامه VirtualBox از لحاظ سبکی و راحتی کار ارجحیت داره . برای نصب کردن ویندوز xp روی ویندوز 7 هم برنامه XP Mode گزینه ای عالی هست .

amin_pwa
21-11-2011, 18:38
نه برای لینوکس و مکینتاش این بهتره چون ویرتال مایکروسافت می گن جالب این کارو انجام نمی ده منم بشتر واسه مکینتاش و لینوکس این نرم افزار نصب کردم .

geysar
26-11-2011, 21:29
باسلام
من یه مشکلی بااین نرم افزاردارم وقتی میخوام ویندوز7نصب کنم این خطارامیده
load driver
no deviced drivers were found make sure that the installation media contains the correct drivers and then click ok

*Batman*
26-11-2011, 21:49
باسلام
من یه مشکلی بااین نرم افزاردارم وقتی میخوام ویندوز7نصب کنم این خطارامیده
load driver
no deviced drivers were found make sure that the installation media contains the correct drivers and then click ok

تنظیمات DVD Drive رو درست انجام دادید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این ویژگی می گن Unity Mode واسه این خوبه که ...

Unity Mode واقعا نعمته ! هم سرعت عمل رو میبره بالا هم مصرف منابع رو کاهش میده.:40:
لااقل برای من که اینطور بوده.

geysar
26-11-2011, 22:32
تنظیمات DVD Drive رو درست انجام دادید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Unity Mode واقعا نعمته ! هم سرعت عمل رو میبره بالا هم مصرف منابع رو کاهش میده.:40:
لااقل برای من که اینطور بوده.
اره دقیقا مثل تصویربالاست درویندوز xpمشکلی ندارم همچنین ابونتو ولی درویندوز7این خطارا میده
درضمن درویندوزxpبعدازنصب کامل وقتی سی دی رادردی وی دی رام میزارم اصلانمیشناسه فایلهارا میاره ولی امکان کپی ویا نصب نرمافزارنیست
ولی درابونتو همچین مشکلاتی ندارم

amin_pwa
03-12-2011, 20:24
این لین پایین رو نگاه بنداز اموزش جالبی داره .. به دردت می خوره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی جالب نصب کرده . :5:

جای امین سایت سافت گذر رو بنویس

amin = soft gozar

بدونه فاصله