PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پله: سانتوس ما خیلی بهتر از بارسای گواردیولا بود؛ مسی بهتر از نیمار است

nw_nk
20-11-2011, 16:46
پله: سانتوس ما خیلی بهتر از بارسای گواردیولا بود؛ مسی بهتر از نیمار است

اسطوره برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که سانتوسی که او در آن توپ می زد به مراتب برتر از بارسای 2-2011 است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- پله اسطوره فوتبال برزیل معتقد است که تیم سانتوسی که او در آن توپ می زد، به مراتب بهتر از بارسلونای کنونی گواردیولاست

بارسلونا در فصل گذشته توانست در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد. با این وجود پله معتقد است که شاگردان گواردیولا باید سطح بالای فوتبالی شان را در طول دورانی طولانی به اثبات برسانند.

پله در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت کاتالونیا بازتاب یافت گفت:« من به احترام بارسا کلاه از سر برمی دارم. ولی سانتوس ما تیم دیگری بود.»

اسطوره 71 ساله فوتبال برزیل در ادامه صحبتهایش گفت:« نمی توان این دوتیم را با هم مقایسه کرد؛ چون بارسلونایک قدرت نوظهور است ولی سانتوس ما برای 15 سال در اوج بود. این کاملا روشن است که آن سانتوس خیلی بهتر از این بارسلونا بود.»

البته پله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که لیونل مسی مدتهاست که دراوج است و به مقایسه او با نیمار پرداخت:«نام نیمار در سالهای اخیر در فوتبال اروپا مطرح شده ولی مسی اکنون سالهاست که در اوج فوتبال دنیاست.»

پله برای 18 سال برای سانتوس برزیل توپ می زد و در 605 بازی رسمی، 589 گل برای این تیم به ثمر رسانده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

By Ghazal Ziari

2011/11/20

nw_nk
20-11-2011, 17:10
نیمار: برای رسیدن به سطح مسی باید تلاش زیادی انجام بدهم

این بازیکن 19 ساله یکی از آینده دارترین بازیکنان دنیا محسوب می شود و در تابستان گذشته باشگاه های زیادی از جمله بارسا و رئال به دنبال به خدمت گرفتن او بودند.

سایت گل- نیمار، ستاره جوان سانتوس و تیم ملی برزیل، اعتراف کرد که یکی از طرفداران بارسا و ستاره آرژانتینی این باشگاه، لیونل مسی است.

این بازیکن 19 ساله یکی از آینده دارترین بازیکنان دنیا محسوب می شود و در تابستان گذشته باشگاه های زیادی از جمله بارسا و رئال به دنبال به خدمت گرفتن او بودند.

با قهرمانی سانتوس در رقابت های کوپا لیبرتادورس، نیمار این فرصت را خواهد داشت که در جام باشگاه های جهان مقابل بارسا بازی کند و او از هم اکنون باشگاه اسپانیایی را مورد ستایش قرار داد.

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" چه کسی است که بازی بارسا را ستایش نکند؟ آنها از مدت ها پیش روی بازیکنان جوان شان سرمایه گذاری کرده اند و اکنون در حال گرفتن ثمره آن هستند.

آنها شایسته همه ستایش هایی هستند که از آنها می شود. همه طرفداران فوتبال از جمله من از نمایش های آنها لذت می برند."

نیمار که تنها بازیکن شاغل در آمریکای جنوبی است که در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا قرار دارد، معتقد است هنوز راه زیادی برای رسیدن به سطح مسی در پیش دارد.

" همیشه گفته ام که هنوز چیزهای زیادی برای یاد گرفتن وجود دارد. مسی بازیکنی است که همین حالا هم تاریخ ساز شده و مطمئنا به دستاوردهای بیشتری نیز خواهد رسید.

من تازه شروع کرده ام و برای رسیدن به سطح او باید کارهای زیادی انجام بدهم."

By Behnam Jafarzadeh

2011/11/20

nw_nk
04-12-2011, 22:20
مارادونا: پله قرص هایش را اشتباه می خورد

پله اخیرا اعلام کرده بود نیمار، ستاره جوان سانتوس بهتر از مسی است.

سایت گل- دیه گو مارادونا، سرمربی الوصل، بار دیگر به پله، اسطوره فوتبال برزیل، حمله کرد و صحبت های او در مورد مقایسه نیمار و مسی را زیر سوال برد.

پله اخیرا اعلام کرده بود نیمار، ستاره جوان سانتوس بهتر از مسی است.

مارادونا که یکی از طرفداران مسی است و در تیم ملی آرژانتین نیز با او کار کرده، در پاسخ به صحبت های پله گفت:" او قرص هایش را اشتباه خورده است. احتمالا قرص های قبل از خوابش را صبح خورده است.

او گیج می زند و نمی داند چه می گوید. من به او پیشنهاد می کنم دکترش را عوض کند و قبل از حرف زدن قرص هایش را درست بخورد."

By Behnam Jafarzadeh

2011/12/2

پله: مسي بازيکن کاملي نيست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

neon_91
04-12-2011, 22:30
پله دیگه داره بیش از حد پرت و پلا میگه آخه یکی نیست به این بگه که بارسا با هیچ تیم امروزه هم قابل مقایسه نیست چه برسه به سانتوس عهد بوق که معلوم نیست اون موقعا چیکار می کرده.ایول مارادونا خیلی خوب جواب پله رو داده:27:

nw_nk
12-12-2011, 16:33
مربی سانتوس: نیمار در حد زیدان و زیکوست

زیكو تمام ویژگیهای اساسی را داشت؛ توانایی سر زدن، دریبل كردن و شوت با هر دو پا. او دید عالی داشت و یك قهرمان ورزشی بود

سایت گل - موریس رامالو' سرمربی تیم سانتوس گفت: نیمار با برخی از بزرگترین فوتبالیست ها نظیر زیكو، ریولینو و زین الدین زیدان برابری می كند. این در حالی است که این بازیكن 19 ساله كه مورد توجه تیم های رده بالایی اروپایی است گفت: هیچگاه نمی تواند به خوبی په له بازی كند و مسی بهترین بازیكن كنونی دنیا است.

به گزارش گل به نقل از ایرنا در حال حاضر دو بازیکن در ژاپن هستند و امكان رویارویی نیمار و مسی در مرحله نهایی جام باشگاههای جهان وجود دارد و همین موضوع زمینه ساز مقایسه های بیشتر این دو شده است.

رامالو در پاسخ به این سوال كه آیا نیمار به پای بازیكنانی مثل زیكو، ریولینو و زیدان فرانسوی می رسد، پاسخ داد نیمار در حال حاضر هم سطح آنهاست.

وی گفت: در مورد بزرگ نامیدن بازیكنان من احتیاط می كنم. در برزیل بازیكنی با یك بازی خوب، بزرگ خوانده می شود.

سرمربی سانتوس افزود: اما بازیكن بزرگ نابغه ای است كه بازی را قبل از دیگران می بیند. بهترین نمونه اش زیكو بود، اما په له در سطح خودش بود. وی افزود: زیكو تمام ویژگیهای اساسی را داشت؛ توانایی سر زدن، دریبل كردن و شوت با هر دو پا. او دید عالی داشت و یك قهرمان ورزشی بود.

2011/12/12

*mhm*
21-12-2011, 15:16
به نظر من نیمار اصلا بازیکنی نیست که شایسته ی این همه تعریف و تمجید باشه.
نیمار اصلا در حد مسی نیست تنها بازیکنی که می تونه به مسی نزدیک بشه رونالدو هست و دیگه هیچ.

جالبه نیمار رو با زیدان هم مقایسه کردن .یکی نیست بهشون بگه زیدان کجا و نیمار کجا؟

مسی دریبل زن -گل زن -توپ گیر-تکل زن-ایستگاهی زن-چیپ زن-شوت زن-جنگنده
واقعا بی نظیره

nw_nk
21-12-2011, 16:22
کارلوس بیانکی: مسی از مارادونا و پله بهتر است

این مربی باتجربه معتقد است علی رغم ناکامی مسی در عرصه ملی، او با افتخاراتی که در بارسا به دست آورده از پله و مارادونا در مرتبه بالاتری قرار دارد

سایت گل- کارلوس بیانکی، مربی بزرگ آرژانتینی، با ستایش از لیونل مسی، اعلام کرد ستاره بارسا بازیکن بهتری از مارادونا و پله است.

این مربی باتجربه که دوران درخشانی را در بوکا جونیورز سپری کرد، معتقد است علی رغم ناکامی مسی در عرصه ملی، او با افتخاراتی که در بارسا به دست آورده از پله و مارادونا در مرتبه بالاتری قرار دارد.

بیانکی در مطلبی که برای یکی از سایت ها نوشت، آورده است:" دو روز قبل من در حال مذاکره برای انجام یک معامله تجاری بودم و یک برزیلی در میانه صحبت از من پرسید فکر می کنم چه کسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است، مارادونا یا پله. من پاسخ دادم علی رغم احترامی که برای هر دو قائلم در حا حاضر احساس می کنم مسی از هر دو بهتر است.

بازیکنان بزرگ زیادی وجود داشتند که نتوانستند با بازی در یک تیم ملی بزرگ ارزش های شان را ثابت کنند. جدا از هر نتیجه ای که مسی با پیراهن آرژانتین گرفته یا خواهد گرفت، او هر هفته نشان می دهد که قادر است چه کارهایی با انجام دهد، توانایی هایی که هیچ کس در تاریخ فوتبال از آن برخوردار نبوده است."

بیانکی همچنین بارسای پپ را که بسیاری آن را بهترین تیم تاریخ می دانند، مورد ستایش قرار داد.

" نمایشی که بارسا مقابل سانتوس ارائه داد باعث شد تا با اطمینان بگویم آنها بهترین تیم تاریخ هستند."

بیانکی با سه قهرمانی ( دو بار با بوکا و یک بار با ولز سارسفیلد)، پرافتخارترین مربی تاریخ رقابت های جام بین قاره ای/ جام باشگاه های جهان است. این در حالی است که گواردیولا دو بار در سال های 2009 و 2011 قهرمان این رقابت ها شده است.

By Behnam Jafarzadeh

2011/12/20