مشاهده نسخه کامل
: لطفا نظر بدید : مادربرد ازراک 890GX Pro3 با Cpu AMD
سلام من میخوام مادربرد ازراک 890GX Pro3 رو به قیمت 150 تومن بخرم و cpu AMD Athlon II X2 260 به قیمت 80 تومن
مادربرد که گرافیک آنبورد داره و مجبورم باهاش سر کنم تا سری 7000 ای ام دی جدید بیاد یا سری جیفورس جدید
مادربرد تا 150 هم فکر میکنم با این امکانات انتخاب خوبی باشه نظر شما چیه در موردش ؟
cpu هم میخوام ارزون بگیرم تا 8 هسته ای بولدوزر بیاد و عوضش کنم
اینتل هم به خاطر بالا بودن قیمتش نمیخوام چون مین و cpu خیلی بالا درمیاد
بقیه چیزا رو هم دارم (از قبیل رم ddr3- مانیتور-پاور گرین 585-هارد 1 ترا و ...)
نظرتون چیه ؟ :11: :11:
شما اشتباه میکنی. یه پردازنده i5 سری سندی بریج بگیرید بهتره.نسبت به 8 هسته ای بلدوزر ، سندی بریج گرون نیست.با 150 تومان مادربرد برای 1155 هم هست.ارزونترش هم هست
جای شما بودم همچین اشتباهی نمیکردم
شما اشتباه میکنی. یه پردازنده i5 سری یندی بریج بگیرید بهتره.نسبت به 8هسته ای سندی بریج گرون نیست.با 150 تومان مادربرد برای 1155 هم هست.ارزونترش هم هست
جای شما بودم همچین اشتباهی نمیکردم
دوست عزیز با 150 چه مادربردی میشه خرید که امکانات این ازارک رو داشته باشه ؟
بعد مشکل اصلی قیمت cpu های اینتل هست الآن اگر بخوام یه 2500K بگیرم باید 290 تومن فقط بزارم باسه cpu
مادربرد درست و حسابی هم باسه سندی بریج فکر نکنم زیر 200 تومنی هاش با امکانات باشه
بعد بهترین موردی که cpu های amd داره اینه که محدودیت سوکت مثل اینتل نداره یعنی میشه الآن یه cpu ساده خرید بعد جدیدترین نسل cpu رو روش انداخت
اما مادربردهای اینتل توانایی استفاده cpu از یک سوکت رو داره و برای ارتقاء باید مادربرد هم عوض بشه
دوست عزیز با 150 چه مادربردی میشه خرید که امکانات این ازارک رو داشته باشه ؟
بعد مشکل اصلی قیمت cpu های اینتل هست الآن اگر بخوام یه 2500K بگیرم باید 290 تومن فقط بزارم باسه cpu
مادربرد درست و حسابی هم باسه سندی بریج فکر نکنم زیر 200 تومنی هاش با امکانات باشه
بعد بهترین موردی که cpu های amd داره اینه که محدودیت سوکت مثل اینتل نداره یعنی میشه الآن یه cpu ساده خرید بعد جدیدترین نسل cpu رو روش انداخت
اما مادربردهای اینتل توانایی استفاده cpu از یک سوکت رو داره و برای ارتقاء باید مادربرد هم عوض بشه
FX-8150 فکر میکنید بیاد ارزونتر از core i5-2500k هست؟
FX-8150 توی بازی که فکر کنم کار اصلی شما با سیستم باشه حتی از i5-2400 هم ضعیفتره.مصرف FX-8150 هم از 2500k خیلی بیشتره.
اون مادربرد را هم مثلا با ASUS P8H67 که برند ایسوز هم هست مقایسه کنید.ASUS P8H67یکم گرونتر هست
اما چه ویژگی خاصی 890gx pro3 داره که باعث بشه همه این محاسن را ندید بگیرین.
دیگه هرجور دوست دارید.به هر حال سیستم را خود صاحبش باید ازش راضی باشه حتی اگر ضعیفتر باشه
FX-8150 فکر میکنید بیاد ارزونتر از core i5-2500k هست؟
FX-8150 توی بازی که فکر کنم کار اصلی شما با سیستم باشه حتی از i5-2400 هم ضعیفتره.مصرف FX-8150 هم از 2500k خیلی بیشتره.
اون مادربرد را هم مثلا با ASUS P8H67 که برند ایسوز هم هست مقایسه کنید.ASUS P8H67یکم گرونتر هست
اما چه ویژگی خاصی 890gx pro3 داره که باعث بشه همه این محاسن را ندید بگیرین.
دیگه هرجور دوست دارید.به هر حال سیستم را خود صاحبش باید ازش راضی باشه حتی اگر ضعیفتر باشه
نه دوست عزیز از راهنماییهاتون کمال استفاده رو میکنم اما من بیشتر با این قسمت مشکل دارم
حالا با همه این تفاصیر ؛ با ورود سوکت 2011 و ivy Bridge که مادربردهاش داره یواش یواش میاد , بازم فکر نمیکنید که سوکت 1155 زود از کار بی افته و قیمتش یکدفعه بیاد پایین ؟
Ultra_Black
20-11-2011, 19:50
سلام
Ivy Bridge براساس سوکت LGA1155 هم تولید خواهد شد.
اینجا رو مطالعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
Ivy Bridge براساس سوکت LGA1155 هم تولید خواهد شد.
اینجا رو مطالعه کنید:
ممنون دوست عزیز برای این اطلاعات
البته من زیاد انگلیسیم خوب نیست :blush:
اگر میشه بفرمایید آیا تمام سوکتهای 1155 میتونه ivy bridge رو ساپورت کنه یا خیر ؟
با این حساب فکر میکنم اگر اینتل و سندی بریج بگیرم بهتر باشه
اگه میشه لطف کنید و تا 200 تومن بهترین مادربرد 1155 که ivy brige رو ساپورت کنه رو از برند اسوس و ازراک معرفی کنید
با تشکر از شما :11:
Ultra_Black
20-11-2011, 23:41
اگر میشه بفرمایید آیا تمام سوکتهای 1155 میتونه ivy bridge رو ساپورت کنه یا خیر ؟
تو سایتی که براتون گذاشتم از 3 چیپ H67, P67 و Z68 نام برده
البته احتمالا نیاز به آپدیت بایوس داشته باشن...
اگه میشه لطف کنید و تا 200 تومن بهترین مادربرد 1155 که ivy brige رو ساپورت کنه رو از برند اسوس و ازراک معرفی کنید
Asrock P67 Extreme4 حدود 215 تومن
و با کمی افزایش بودجه Asrock Z68 Extreme4 Gen3 حدود 245 تومن
که با نصب پردازنده های Ivy Bridge قابلیت استفاده از PCI-E 3.0 رو هم خواهید داشت...
شما چون گرافیک ندارین یا باید H67 بگیرید یا Z68 که خوب در صورت نداشتن مشکل مالی Z68 اولویت داره.ظاهرا فقط برای مادربردهای P67 ,Z68 قابلیت PCIE3 گذاشته شده.مادربرد H67 من ندیدم که PCIE3داشته باشه.دوست گرامی فرمودن بازم یاداوری میکنم فقط در صورت گذاشتن پردازنده Ivy Bridge میشه از PCIE3 استفاده کرد
تو سایتی که براتون گذاشتم از 3 چیپ H67, P67 و Z68 نام برده
البته احتمالا نیاز به آپدیت بایوس داشته باشن...
.
من فکر میکردم فقط P67,Z68 هست.این مطلب را گذاشتید یه سرچ زدم اینو پیدا کردم.اگر درست باشه کاملتر هست
Ivy Bridge will run on Intel 6-series chipset motherboards, provided:
They use the following chipsets: Z68, P67, H67, or H61 (Q67 and Q65 are not supported);
The motherboards feature ME8L UEFI update. For this:
o Your motherboard should currently feature a UEFI firmware
o It should support ME8L update process at the physical level, where the EEPROM is sufficiently large
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.