ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شیوع ویروس جدید که مانع بالا اومدن ویندوز حتی بصورت safe mode و محو شدن برخی اطلاعات میشه؟؟!!

ali_mosavi
20-11-2011, 15:47
با سلام
دوستان جدیدا یه ویروسی اومده که باعث میشه ویندوز بالا نیاد و حتی تو گزینه safe mode هم نمیره و بعد نصب ویندوز هم تو درایوهای دیگه یه فایل با نام مثلا gharmab.jpeg.exe بوجود اومده و دیگه از عکسها ، فیلمها و حتی موزیکهای قبلی هم خبری نیست
من با انتی ویروس به روز هم نتونستم پاک کنم برای برگردوندن اطلاعات باید چیکار کرد؟ اطلاعات حذف شده یا مخفی شده ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

A M ! N
22-11-2011, 02:09
با سلام
دوستان جدیدا یه ویروسی اومده که باعث میشه ویندوز بالا نیاد و حتی تو گزینه safe mode هم نمیره و بعد نصب ویندوز هم تو درایوهای دیگه یه فایل با نام مثلا gharmab.jpeg.exe بوجود اومده و دیگه از عکسها ، فیلمها و حتی موزیکهای قبلی هم خبری نیست
من با انتی ویروس به روز هم نتونستم پاک کنم برای برگردوندن اطلاعات باید چیکار کرد؟ اطلاعات حذف شده یا مخفی شده ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
درود بر شما

عملکرد این ویروس به صورت فرمت کردن اطلاعات هست که نمیدونم تا این مرحله شامل شما هم شده یا نه

تنها آنتی ویروس هایی که این رو تشخیص میدن و پاک میکنن:

Kaspersky
AntiVir
F-Secure
BitDefender
F-Secure
AVG
AVAST

به ترتیب قدرت detection چیدمشون براتون
ولی بهترین حالت اینه که از Kaspersky rescue disk استفاده کنین:
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یک فایل ISO یا همون Image سی دی هست که باید روی یک سی دی رایت بزنین و سیستم رو از طریق اون بوت کنین و اسکن و تعمیر انجام بدین

Take Care:40: