PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن درایور های کارت صدا و شبکه و تصویر

alireza_
20-11-2011, 10:40
سلام
من یه سیستم داشتم که بالاخره روش ویندوز XP نصب کردم و حالا که میخوام درایوراشو نصب بکنم به مشکل بر میخورم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میخوام درایوراشو که قبلش با برنامه Drivermax از روی هارد قبلی ام بک آپ 'گرفته بودم نصب بکنم ایراد زیر رو میده و کامل نصب نمیشه..

Windows cannot load the device driver for this hardware.The driver may be corrupted or missing(code39).
تو هلپشم اینه

has not passed windows logo testing to verify its compatibility with windows XP. contact the hard ware vendor for software that has passed windows logo testing.

چه بکنم الان با این داستان؟ :13:

EXTREME
20-11-2011, 11:46
برید تو سایت مینتون و درایو رهاشو دانلود کرده و نصب کنید

alireza_
20-11-2011, 12:04
من خودم سی دی درایورشو دارم ..

مثلا برای کارت شبکه وایرلس ام که با سی دی خودش نصبش میکنم ..

NVIDIA Get force 6150 SE nforce 430

ولی کامل نصب نمیشه دوباره کارت رو در میارم جا میزنم ولی بازم همونه .

EXTREME
20-11-2011, 12:13
کارت شبکه وایرلس رو که سی دی شو دارین اگه اتوران نصب نمیشه از تو دیوابیس مینیجر یا به روش have disk یا روش سرچی از تو سی دی نصب کنید بقیه هم با درایور مین نصب میشه

amd>intel
20-11-2011, 12:22
راهنماي نصب هر درايوري تو فايل راهنما manual يا installion guide موجود ميباشد . كه با مراجعه به سايت سازنده ميتونيد دانلود كنيد. كه دوست خوبمون لطف كرد گفتند.

alireza_
22-11-2011, 13:16
داستان اینه که یه همچی پیغامی وسط نصب درایور میاد .. در حالی که من به اینترنت وصل نشدم و تازه این ویندوز رو نصبش کردم :41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب بعد از رد کردن این پیغام درایور نصب میشه ولی پیغام میده که مشکل داره و فیلان ..

آخرشم تو دیوایس منجیر یه مثلث زرد هشدار کنار یاروش میاد که یعنی زپلشک .. :31:

EXTREME
22-11-2011, 22:59
داستان اینه که یه همچی پیغامی وسط نصب درایور میاد .. در حالی که من به اینترنت وصل نشدم و تازه این ویندوز رو نصبش کردم :41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب بعد از رد کردن این پیغام درایور نصب میشه ولی پیغام میده که مشکل داره و فیلان ..

آخرشم تو دیوایس منجیر یه مثلث زرد هشدار کنار یاروش میاد که یعنی زپلشک .. :31:
یک عکس از دیوایس مینیحرت بزار
از تو دیوایس مینیجر به روش have disk یا سرچی از تو سی دی نصب کردی ؟

alireza_
23-11-2011, 11:46
یک عکس از دیوایس مینیحرت بزار
از تو دیوایس مینیجر به روش have disk یا سرچی از تو سی دی نصب کردی ؟ همه جوره نصبش کردم
فایده نداره
مشکلش فک میکنم از همون ویندوز و پیغامش باشه

EXTREME
23-11-2011, 12:31
مگه ویندوز رو تازه عوض نکردین ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بزارین

alireza_
24-11-2011, 12:54
مگه ویندوز رو تازه عوض نکردین ؟
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بزارین ممنونم

ویندوز XP رو عوض کردم و ویندوز سون رو با پارتیشن بندی نو نصب کردم که فضای کافی داشته باشه برای ویندوز ش و تمام درایورهای سیستم رو شناخت

فک میکنم مشکل از ویندوز XP بود که اول روش نصب کرده بودم