ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل الکریسیته ساکن در سیستم

roozbeh99
20-11-2011, 09:23
سلام

سیستم من برق داره. یعنی هم خودش برق داره و هم برق رو به سایر دستگاهها مثل اسپیکر و پرینتر منتقل میکنه.
برای اینکه این مشکل رو رفع کنم یک اتصال ارت درست کردم که شامل یک سیم متصل به سیستم هستش و سر دیگه سیم به یک وسیله آهنی متصل شده و در یک لیوان پر از خاک قرار داده شده. تو این حالت بدنه کیس برق نداره ولی پیچهای کیس دارای برق هستن.

به نظر دوستان مشکل از کجاست ؟

آیا کسی راه حل بهتری برای این موضوع در نظر داره ؟

afceaglee2013
20-11-2011, 10:06
لیوان پر از خاک، ارت نیست داداش .. بیشتر شبیه جکه تا ارت :20:
ارت باید قابلیت دریافت بینهایت الکترون رو داشته باشه (پتانسیل صفر) مثل زمین .. به جز زمین چیز دیگه ای این امکان رو فکر میکنم نداشته باشه.
تعجب آوره که لیوان پر از خاک، کم هم که شده ، تاثیر کرده :18: ولی این لیوان چون حجم محدودی داره بنابراین بعد از مدتی کاراییشو از دست میه چون بیشتر از یه حدی نمیتونه الکترون جذب کنه..
میتونید سیم رو به لوله ی آب یا گاز استفاده کنید. (لوله ی آب بهتره)
یا اگه اسکلت ساختمان فلزی باشه سیم رو به اسکلت وصل کنید و اسکلت رو هم از زیر زمین یا گاراژ با یه میله ی ترجیحا نوک تیز ، به زمین وصل کنید (میله رو حداقل نیم متری فرو کنید تو زمین) خاک هم اگه مرطوب بود(خیلی جزئی) چه بهتر.
استفاده از لوله ی آب یا گاز توصیه نمیشه ولی اگه چاره ای ندارید ...

اگر برق سیستمتون خیلی زیاده ممکنه مادربورد بدون واشر های پلاستیکی به کیس پیچ شده باشه.

:11:

AMIR MOHAMMAD . M
20-11-2011, 10:31
سلام

سیستم من برق داره. یعنی هم خودش برق داره و هم برق رو به سایر دستگاهها مثل اسپیکر و پرینتر منتقل میکنه.
برای اینکه این مشکل رو رفع کنم یک اتصال ارت درست کردم که شامل یک سیم متصل به سیستم هستش و سر دیگه سیم به یک وسیله آهنی متصل شده و در یک لیوان پر از خاک قرار داده شده. تو این حالت بدنه کیس برق نداره ولی پیچهای کیس دارای برق هستن.

به نظر دوستان مشکل از کجاست ؟

آیا کسی راه حل بهتری برای این موضوع در نظر داره ؟

راهش اینه که دوشاخه رو از پریز در بیاری و دوباره بر عکس وارد پریز کنی تا جای فاز و نول ورودی به سیستم عوض بشه .
این علمیش هست و سیم اتصال به زمین رو برای مواقعی گذاشتن که شما مثل الان دو شاخه رو برعکس وارد پریز کرده باشی ، تا دوباره نیازی به خاموش کردن وسیله برقی و انجام این عمل نباشه .
موفق باشید .

EXTREME
20-11-2011, 11:45
یک جایی اتصال بدنه کرده باید ببینید کجا این اتفاق افتاده
وصل کردن سیم رسانا به کیس و وصل کردن آن به زمین راه حل اصلی نیست شما باید اتصال بدنه رو پیدا کنید
این مشکل بعضی اوقات از پاور هم میتونه باشه

Hamed DC
23-11-2011, 20:44
سلام.
همه اتصالات رو چک کنید.
خصوصا پاور!!!

kafepaeto
23-11-2011, 22:07
بر عکس کردن دوشاخه هیچ مشکلی را حل نمیکند چون ورودی ولتاژ متناوب است .

kafepaeto
23-11-2011, 22:08
دوست عزیز هر وسیله که با محرکه بوبینی کار میکنه دارای الکتریسته ( اندوکتانس سلفی ) می باشد لذا شما هر وقت با پای برهنه دستگیره یخچال را میگیرد , دستگیره یخچال شما را قلقلک میدهد ولی در حدی نیست که باعث برق گرفتگی شود هرگاه در مدار پاور سوپرای منبع تغذیه اتصال به بدنه مستقیم باشد این اتفاق می افتد .

به همانگونه که آقا مهرداد فرمودنند شماباید در ابتدا محل اتصال را بیابید و اگر مشکلات حل نشد باید توجه داشته باشید عمل ارت کردن بدنه کیس فقط باعث اتلاف انرژی و صدمه زدن به پاور میشود لذا دقت شود که بدون اتصال به زمین (ارت) به بدنه کیس دست بزنید .

می توانید پاور را از کیس جدا کرده و عایق با بدنه کیس یک بار عمل اتصال را امتحان فرمایید .

AMIR MOHAMMAD . M
25-11-2011, 13:02
بر عکس کردن دوشاخه هیچ مشکلی را حل نمیکند چون ورودی ولتاژ متناوب است .

تا اونجایی که ما سواد داریم و درسشو خوندیم و روی بیشتر از صدتا سیستم امتحان کردیم این کار جواب میده .
باید ببینیم که آیا شروع کننده تاپیک با پاسخهایی که تا به حال داده شده مشکلش حل شده یا نه .
اصلا شاید مشکل خاص باشه .

amirkhan_0o0
07-05-2012, 15:59
یک جایی اتصال بدنه کرده باید ببینید کجا این اتفاق افتاده
وصل کردن سیم رسانا به کیس و وصل کردن آن به زمین راه حل اصلی نیست شما باید اتصال بدنه رو پیدا کنید
این مشکل بعضی اوقات از پاور هم میتونه باشه
مهرداد جان در ادامه صحبت ديشب، امروز متوجه شدم كه پاور من هم همين مشكل رو داره يعني بيش از الكتريسيته ساكن! و دقيقا فاز مي ده و اگه پاهام يك كم نم داشته باشه بدن مور مور!! مي شه!(گزگز مي كنه ياهرچي :-)) اما نه به اون اندازه كه آدم رو بگيره
پاور رو جدا كردم و دوباره تست زدم ديدم بدنه پاور برق داره!
حتي فاز رو و نول رو عوض كردم ديدم هنوز فاز داره اين فاز توي اطراف يو اس بي هم ديده مي شه! اصلا حوصله ام به بازكردن و تعمير پاور نمي رسه چون همين امروز بايد برگردم تهران. به نظرتون تعويض پاور كافيه؟؟ و يا اقدام ديگه اي هم لازمه؟؟
كس ديگه اي از دوستان نظري نداره؟؟

djhl
08-12-2012, 14:51
تا اونجایی که ما سواد داریم و درسشو خوندیم و روی بیشتر از صدتا سیستم امتحان کردیم این کار جواب میده .باید ببینیم که آیا شروع کننده تاپیک با پاسخهایی که تا به حال داده شده مشکلش حل شده یا نه .اصلا شاید مشکل خاص باشه .حالا شما بگو چیکار کنیم که چه برعکس دوشاخه را وارد کنیم چه درست وارد کنیم کلا این مشکل برطرف بشه

saeed774
08-12-2012, 15:07
مشکل از پاور هستش که نمیدونم علتش چیه ولی منم همین مشکلو داشتم . هر کاری کردم نشد . آخرش چند تا پیچ پلاستیکی خریدم و پاور رو با اونا روی کیس سوار کردم . الان دیگه همه چیز حله و هیچ مشکلی هم حدود یکساله دیده نشده !!

omid0856
18-01-2013, 12:28
فک کنم مادربوردت چسبیده به بدنه کیس!