مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای انتخاب بین این مدل ها
tomharrison
20-11-2011, 02:50
سلام
بعد از جستجو به این مدل ها رسیدم .
لطفآ با تعصب پاسخ ندین .
اگر کسی قیمت بدون گارانتی این مدل ها رو داره هم لطف کنه و بگه .
کدوم اکتیو و کدوم پسیو هستن ؟
کدوم برای فیلم و بازی 3 بعدی عملکرد بهتری دارن ؟
پلاسما چقدر مصرف برقش بیشتر از LED هست دوستان ؟
1 - سونی 40nx720
2 - سونی 40hx800
3 - پاناسونیک 42st30 پلاسما
4 - پاناسونیک 42vt30 پلاسما
5 - پاناسونیک 42gt20 پلاسما
6 - سامسونگ 40d6400
7 - سامسونگ 40d6600
8 - شارپ کواترون 3 بعدی 40LE830
فقط ، من تا حالا هیچ محصولی از سامسونگ نداشتم ، بجز مانیتور کامپیوتر . خیلی در مورد خرابی و سیاه شدن صفحه ازش شنیدم ، آیا واقعآ اینطوره ؟
سپاسگذارم
سلام
لطفآ با تعصب پاسخ ندین .
1 - سونی 40nx720
2 - سونی 40hx800
6 - سامسونگ 40d6400
7 - سامسونگ 40d6600
فقط ، من تا حالا هیچ محصولی از سامسونگ نداشتم ، بجز مانیتور کامپیوتر . خیلی در مورد خرابی و سیاه شدن صفحه ازش شنیدم ، آیا واقعآ اینطوره ؟
سپاسگذارم
NX720همه امكانات را دارد.....همه امكانات...مصرفشم تو بيشترين شرايط..حدود يك چهارم پلاسماست...
سلام
لطفآ با تعصب پاسخ ندین .
1 - سونی 40nx720
2 - سونی 40hx800
6 - سامسونگ 40d6400
7 - سامسونگ 40d6600
سپاسگذارم
همه مدل ها اکتیو شاتر هستن (الان فقط ال جی داره رو عینک پسیو مانور میده)
به جز 40hx800 و 42gt20 که محصول 2010 هستند بقیه مدل ها محصولات 2011 می باشند .
کلاً محصولات پاناسونیک و سونی بدلیل ارائه رنگ های طبیعی و تکنولوژی برتر تصویر برای بازی و فیلم مخصوصاً 3D عملکرد خوبی دارند .
متأسفانه سامسونگ در محصولات خاورمیانش بسیار ضعیف عمل می کته که موجب نارضایتی شدید خریداران شده .
زیاد در مورد مصرف برق پلاسما حساس نباش چون مصرف برق ما ایرانی ها مصرف برق پلاسما رو در خود حل میکنه .
قیمت بدون گارانتی مدل هایی رو که گفتی همه زیر 1500000 . دیگه گرونشون nx720 که 1600000 .
در ضمن 42vt30 هم تا حالا کسی از نزدیک ندیده ولی 50 قیمتش بدون گارانتی 2600000 گزارش شده .
شارپ هم که صرف به گارانتی دار خریدنشه .
اگه بخوام بهت پیشهاد بدم :
1- Panasonic 42VT30 هنوز که نیومده .
2- Sony 40NX720 تنظیمات پیشرفته تصویر داره
3- Panasonic 42ST30
4- Sharp 40LE830
دنبال بقیشون هم اصلاً نرو . مگر اینکه بودجت پایین باشه .
یا علی ، تشکر فراموش نشه
persian_m
20-11-2011, 11:21
توضیح دوستمون کامل بود فقط یه نکته اینکه شارپ در تصاویر sd بخوبی بقیه گزینه ها عمل نمیکنه
tomharrison
20-11-2011, 11:24
کلاً محصولات پاناسونیک و سونی بدلیل ارائه رنگ های طبیعی و تکنولوژی برتر تصویر برای بازی و فیلم مخصوصاً 3D عملکرد خوبی دارند .
متأسفانه سامسونگ در محصولات خاورمیانش بسیار ضعیف عمل می کته که موجب نارضایتی شدید خریداران شده .
زیاد در مورد مصرف برق پلاسما حساس نباش چون مصرف برق ما ایرانی ها مصرف برق پلاسما رو در خود حل میکنه .
قیمت بدون گارانتی مدل هایی رو که گفتی همه زیر 1500000 . دیگه گرونشون nx720 که 1600000 .
در ضمن 42vt30 هم تا حالا کسی از نزدیک ندیده ولی 50 قیمتش بدون گارانتی 2600000 گزارش شده .
3- Panasonic 42ST30
4- Sharp 40LE830
یا علی ، تشکر فراموش نشه
واقعآ ممنونم از راهنماییت دوست عزیز
NX720 خودش 3 بعدی داره یا باید مثل 710 براش ترنسمیتر بگیرم ؟
واقعآ ممنونم از راهنماییت دوست عزیز
NX720 خودش 3 بعدی داره یا باید مثل 710 براش ترنسمیتر بگیرم ؟
نه خودش توی پنل کار گذاشته شده . وای فای داخلی هم داره . خیالت راحت راحت .
tomharrison
21-11-2011, 01:33
نه خودش توی پنل کار گذاشته شده . وای فای داخلی هم داره . خیالت راحت راحت .
آقا من دنبال 42اینج VT30 گشتم ، پیدا نکردم . اما 42 اینچ VT20 هست .
چقدر با هم فرق دارن این دو تا ؟
infernal_a
21-11-2011, 09:05
آقا من دنبال 42اینج VT30 گشتم ، پیدا نکردم . اما 42 اینچ VT20 هست .
چقدر با هم فرق دارن این دو تا ؟
دوست عزیز VT20 سایز 42 نداره . فقط 50 داره .
tomharrison
21-11-2011, 11:43
دوست عزیز VT20 سایز 42 نداره . فقط 50 داره .
داره دوست عزیز ، 46 هم داره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم 42 :
persian_m
21-11-2011, 12:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم 42 :
سایزهای متنوع بیشتر برای اروپا عرضه میشه
tomharrison
21-11-2011, 12:38
سایزهای متنوع بیشتر برای اروپا عرضه میشه
خب من اینجا پیدا کردم این مدل رو با این سایز.
فرقش با vt30 در چیه دوست عزیز ؟
tomharrison
21-11-2011, 22:40
دوستان ....!
infernal_a
22-11-2011, 11:49
این هم 42 :
منظور اینکه توو ایران و با ضمانتنامه بانیان فقط و فقط 50 وجود داره و سری R . مگه اینکه بدون گارانتی بخوای بخری که اوون داستانش جداس .
tomharrison
23-11-2011, 10:39
منظور اینکه توو ایران و با ضمانتنامه بانیان فقط و فقط 50 وجود داره و سری R . مگه اینکه بدون گارانتی بخوای بخری که اوون داستانش جداس .
من هم بدون گارانتی می خوام بخرم .
فرق این دو مدل رو میگین لطفآ ... ؟
infernal_a
23-11-2011, 14:51
من هم بدون گارانتی می خوام بخرم .
فرق این دو مدل رو میگین لطفآ ... ؟
دوست عزیز
هر دو جزء بهترین TV های بازارن . هردو ژاپن اصل هستن . هر دو جزء سری High End پانی حساب میشن .
هر دو کیفیت فوق العاده ای توو 2D و 3D دارن . هر دو طراحی شیک و سنگین و زیبا دارن ولی Vt30 خوشگلتره .
Vt30 محصول 2011 هست ولی Vt20 سال 2010
Vt30 فیلتره کنتراست داره برای محیطای بسیار پر نور که بتونه توو نوره زیاد هم Black Level خودشو مطلوب حفظ کنه که Vt20 نداره ( منظور محیط پر نوره نه روشنایی های متداول 90% خونه ها )
Vt30 ه Neo Plasma هست ولی Vt20 ه Neo PDP .
فعلا همینا به ذهنم میرسه .
tomharrison
24-11-2011, 02:07
دوست عزیز
هر دو جزء بهترین TV های بازارن . هردو ژاپن اصل هستن . هر دو جزء سری High End پانی حساب میشن .
هر دو کیفیت فوق العاده ای توو 2D و 3D دارن . هر دو طراحی شیک و سنگین و زیبا دارن ولی Vt30 خوشگلتره .
Vt30 محصول 2011 هست ولی Vt20 سال 2010
Vt30 فیلتره کنتراست داره برای محیطای بسیار پر نور که بتونه توو نوره زیاد هم Black Level خودشو مطلوب حفظ کنه که Vt20 نداره ( منظور محیط پر نوره نه روشنایی های متداول 90% خونه ها )
Vt30 ه Neo Plasma هست ولی Vt20 ه Neo PDP .
فعلا همینا به ذهنم میرسه .
واقعآ ممنونم
david-ebi
24-11-2011, 13:51
3- Panasonic 42ST30
4- Sharp 40LE830
یا علی ، تشکر فراموش نشه
من واقعا متاسفم که درباره سامسونگ اینطور فکر میکنید. اصلا شما با کیفیت سه بعدی و تصویر سامسونگ مدل d6960 کار کردید که همچین حرفی می زنید. من الان خودم ال ای دی سامسونک مدل d6960 دارم و از کیفیت تصویر و سه بعدیش و اسمارت بودنش دارم لذت میبرم.وای فای درونی داره و به راحتی با موبایل و لپ تاپم شیر میکنم. و لذت میبرم و حتی وقتی روی زمین در فاصله دور دراز کشیده ام سه بعدی با کیفیت بالا میبینم. کنتراستش هم 1 به 10000000 است. یک کم درباره کیفیت کارهای 2011 سامسونگ مخصوصا سری شش به بالاش تحقیق بکنید. بعد چیزی بگید. من چون خودم دارم و در ضمن موقع خرید هر چهار برند سامسونگ و سونی و پاناسونیک و ال جی را کنار هم تست زدم و هر چهارتا یک تصویر را پخش میکردند و کیفیت برتر تصاویر سامسونگ را دیدم با خاطر جمع سامسونگ d6960 را انتخاب کردم.
die my darling
24-11-2011, 20:02
اینقدر بدم میاد از کسایی که تا یه چیزی میخرن فکر میکنن بهترین چیز دنیاس میان حرف مفت میزنن.
ramincybran
24-11-2011, 20:29
اینقدر بدم میاد از کسایی که تا یه چیزی میخرن فکر میکنن بهترین چیز دنیاس میان حرف مفت میزنن.
:27::31:
باز هیچی نه 6960 . باز لاقل یه 8880 ای جیزی (البته tv خوبی بود من دیدم اما اینکه کنار همه اینا تست کرده من خدمتش یه شارپ 830 میارم شدت رنگ و براتنس رو تا اخر بالا میبرم(تصاویر تولیدی رو تا سرحد مرگ جیغ کنم) اونو وقت یه تصویر 1080p نمایندگی سامسونگ که دارن باد کنک رنگارنگ هوا میکنن و مردم جذب میشن میزارم بجه های 3 ساله عاشق رنگ باد کنکاش میشن میزارم اونوقت میبینیم ملت و کودکان دیونه رنگ اون شارپ میشن یا نه همین سامسیه که رفیقمون تعریفشو کرد ).:أی .کی رنگ طبیعی و تصویر با کنتراست توی نور عادی خونه میخواد.مردم بادکنک رو بیشتر میپسندن::biggrin:
دور از شوخی در edge ها یه نکته رو خودمت دوستان بگم که عدم یکنواختی نور رو در پنل به دیگر میشکلات led اضافه کنن.
persian_m
24-11-2011, 20:43
زیاد روی سه بعدی های ارزان قیمت ال ای دی نباید حساب باز کرد.شما یه نگاهی به KING OF HDTV 2011" انتخاب بهترین TV سال که تو این تاپیک هست بندازین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتی شرکتهایی مثل سامسونگ و ال جی هم سعی کردند امسال روی پلاسماهای خودشون مانور بدن.البته حتی ارزونترین ال ای دی های سامسونگ هم توی sd میتونن کیفیت خوبی ارایه کنن و شکی توش نیست.بگذریم از اینکه کیفیتها رو خیلی پایین آوردن اما قضیه سه بعدی فرق میکنه .
و اگه یه تلویزیون قدرتمند ال ای دی سه بعدی هم بخواد در بازار ارایه بشه بسیار قیمت بالایی داره مثل LED/LCD Sharp ELITE 60X5FD
که قیمت فضایی داره.حتی سامسونگ UN60D8000 هم که توی این مقایسه ها شرکت داشته و البته مشکلات خاص خودش رو داره میبینیم که قیمت خیلی بالایی داره.
البته اکثر بچه ها هم حق دارن و باید به نظرشون احترام گذاشت و تا این تی وی ها رو روی سه بعدی و کنار هم نبینید نمیتونید نظر بدید.ولی انصافا توی سه بعدی پاناسونیک یه چیز دیگه است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا متاسفم که درباره سامسونگ اینطور فکر میکنید. اصلا شما با کیفیت سه بعدی و تصویر سامسونگ مدل d6960 کار کردید که همچین حرفی می زنید. من الان خودم ال ای دی سامسونک مدل d6960 دارم و از کیفیت تصویر و سه بعدیش و اسمارت بودنش دارم لذت میبرم.وای فای درونی داره و به راحتی با موبایل و لپ تاپم شیر میکنم. و لذت میبرم و حتی وقتی روی زمین در فاصله دور دراز کشیده ام سه بعدی با کیفیت بالا میبینم. کنتراستش هم 1 به 10000000 است. یک کم درباره کیفیت کارهای 2011 سامسونگ مخصوصا سری شش به بالاش تحقیق بکنید. بعد چیزی بگید. من چون خودم دارم و در ضمن موقع خرید هر چهار برند سامسونگ و سونی و پاناسونیک و ال جی را کنار هم تست زدم و هر چهارتا یک تصویر را پخش میکردند و کیفیت برتر تصاویر سامسونگ را دیدم با خاطر جمع سامسونگ d6960 را انتخاب کردم.
سری 6 سامی یکی از بدترین نسبت های کیفیت به قیمتو داره ..
دوست عزیز اون تی وی های دیگه که شما دیدی یا از مدلای خیلی پایین بودند یا اینک مغازه دار مخصوصا تنظیماتشونو خراب کرده که زودتر 6960 رو قالب کنه خوبه حالا دوستان اکثرا سامی های سری 6 دیدن و با مشکلاتش آشنا هستن
david-ebi
26-11-2011, 17:28
سری 6 سامی یکی از بدترین نسبت های کیفیت به قیمتو داره ..
دوست عزیز اون تی وی های دیگه که شما دیدی یا از مدلای خیلی پایین بودند یا اینک مغازه دار مخصوصا تنظیماتشونو خراب کرده که زودتر 6960 رو قالب کنه خوبه حالا دوستان اکثرا سامی های سری 6 دیدن و با مشکلاتش آشنا هستن
دوست عزیزم شما دیگه به کسی که داره خودش از این مدل استفاده میکنه یعنی 46d6960 و از امکانات لذت بخشی که گفتم داره به راحتی لذت میبره که دیگه نمیتونی بگی این مدل بد. هم کیفیت سه بعدیش بینظیره و هم کیفیت کلی تصویرش و هم امکانات جانبی عالی که داره به نسبت قیمتش و هدیه ای که باهاش هست عالی. حالا کسی که این مدل نداره و یا فقط تو مغازه ها دیده شاید باورش بشه اما من که دیگه نه:13:درضمن درباره خراب کردن تنظیمات تصویر اونم به عمد من تا به حال فقط ال جی رو دیدم که این کار رو با سامسونگ کرده و نه برند دیگه ای. اونم کیفیت ال ای دی خودش رو روی حالت درخشان گذاشته و مال سامسونگ رو روی حالت معمولی یا استاندارد گذاشته بود و اجازه هم نمیدادند که حالت تصویر سامسونگ رو روی پویا بذاریم. البته اینکار رو فقط نمایندگیهای خود ال جی انجام میدهند. سر همون جریان تفاوت عینک اکتیو سامسونگ با پسیو ال جی که اصل جریان رو توی تاپیک کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی بیان کردم.
دوست عزیزم شما دیگه به کسی که داره خودش از این مدل استفاده میکنه یعنی 46d6960 و از امکانات لذت بخشی که گفتم داره به راحتی لذت میبره که دیگه نمیتونی بگی این مدل بد. هم کیفیت سه بعدیش بینظیره و هم کیفیت کلی تصویرش و هم امکانات جانبی عالی که داره به نسبت قیمتش و هدیه ای که باهاش هست عالی. حالا کسی که این مدل نداره و یا فقط تو مغازه ها دیده شاید باورش بشه اما من که دیگه نه:13:درضمن درباره خراب کردن تنظیمات تصویر اونم به عمد من تا به حال فقط ال جی رو دیدم که این کار رو با سامسونگ کرده و نه برند دیگه ای. اونم کیفیت ال ای دی خودش رو روی حالت درخشان گذاشته و مال سامسونگ رو روی حالت معمولی یا استاندارد گذاشته بود و اجازه هم نمیدادند که حالت تصویر سامسونگ رو روی پویا بذاریم. البته اینکار رو فقط نمایندگیهای خود ال جی انجام میدهند. سر همون جریان تفاوت عینک اکتیو سامسونگ با پسیو ال جی که اصل جریان رو توی تاپیک کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی بیان کردم.
من نگفتم تی وی شما بده گفتم اصلا به قیمتش نمی ارزه - می تونستید با همون پول خرید بهتری انجام بدید . .. حرفای شما و این تعریفای آبدار منو یاد یکی از دوستام انداخت که تازه پشت 206 نشسته بودو جوری ازش تعریف میکرد که انگار پشت رولزرویس نشسته
david-ebi
29-11-2011, 01:31
من نگفتم تی وی شما بده گفتم اصلا به قیمتش نمی ارزه - می تونستید با همون پول خرید بهتری انجام بدید . .. حرفای شما و این تعریفای آبدار منو یاد یکی از دوستام انداخت که تازه پشت 206 نشسته بودو جوری ازش تعریف میکرد که انگار پشت رولزرویس نشسته
نه دوست من از تلویزیون من خیلی بهتر هست اما با قیمتهای بالاتر و این سری 6 از گروه d چون خودم استفاده کنندشم با حرفهای شما اصلا جور در نمیاد. در ضمن شما بذار حداقل خدا به ما همون 206 بده حالا اگر ازش درحد رولزرویس تعریف کردیم مگه چه عیبی داره مگه شما بخیلی:31:. ولی به دور از شوخی نه هیچوقت 206 رولزرویس میشه و نه هیچوقت سری 6 میتونه با کلی تلویزیون بهتر از خودش رقابت کنه. ولیکن برای رولزرویس چقدر پول باید بدی و برای 206 چقدر؟ حرف من اینه که برخلاف گفته شما ال ای دیهای سری6 سامسونگ مدل 2011 نسبت به پولی که میدهید چون خودم دارمش و با چند برند هم قیمت دیگه تست زدم از همشون بهتر:11:
نه دوست من از تلویزیون من خیلی بهتر هست اما با قیمتهای بالاتر و این سری 6 از گروه d چون خودم استفاده کنندشم با حرفهای شما اصلا جور در نمیاد. در ضمن شما بذار حداقل خدا به ما همون 206 بده حالا اگر ازش درحد رولزرویس تعریف کردیم مگه چه عیبی داره مگه شما بخیلی:31:. ولی به دور از شوخی نه هیچوقت 206 رولزرویس میشه و نه هیچوقت سری 6 میتونه با کلی تلویزیون بهتر از خودش رقابت کنه. ولیکن برای رولزرویس چقدر پول باید بدی و برای 206 چقدر؟ حرف من اینه که برخلاف گفته شما ال ای دیهای سری6 سامسونگ مدل 2011 نسبت به پولی که میدهید چون خودم دارمش و با چند برند هم قیمت دیگه تست زدم از همشون بهتر:11:
شما LED خوبی گرفته اید. درسته که دست بالای دست زیاده اما تو این قیمت مدل خوبیه. امکانات و تصویر نسبتاً خوبی داره.
برای دوستانی که تصویر LED رو می پسندند D6960 و در کنارش D7770 انتخابهای خیلی خوبی هستند.
ghafas man
04-12-2011, 22:01
بین دو مدل زیر کدومش از دیگری سرتره با توجه به بهترین کیفیت تصویر و امکانات جانبی لطفا راهنمایی کنین بدون توجه به سال تولید
hx800
ex720
بین دو مدل زیر کدومش از دیگری سرتره با توجه به بهترین کیفیت تصویر و امکانات جانبی لطفا راهنمایی کنین بدون توجه به سال تولید
hx800
ex720
HX800 بهتره
ghafas man
05-12-2011, 22:27
آیا ex520 سایز 40 اینچ با توجه به سرعت پایین (عقب افتادن تصویر)با قیمت 1000000 در مرز انتخاب خوبی برای خرید هست یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.