Ravaru
19-11-2011, 22:42
امشب بالاخره K53sv با گارانتی سازگار خریدم اما:
1-کانفیگش رو تو هیچ سایتی به این شکل ندیده بودم.
Corei7
8GB Ram
750GB Hard
2GB Graphic
کانفیگ لپ تاپ من به شکل مذکوره!
2-شماره سریال تو سایت ایسوز رجیستر میشه اما توی سایت سازگار چنین شماره ای ثبت نشده!
3-روی کارتن لپ تاپ و دفترچه و همچنین سی دی درایورها هیچ اسمی از مدل دستگاه یعنی K53 نیست,فقط روی برچسبی که بغل کالا موجوده مشخصاتش رو با مدل نوشته! همونطور که میبینید برچسب مذکور کامل به کارتن نچسبیده و بعضی جاهاش هوا افتاده بینش!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نحوه اتصال گارانتی سازگار به کارتن هم دقت کنید.
به نظر شما جنس ریفر نیست؟ چون توی سایت ایسوس رجیستر میشه اما مثل اینکه ایسوس کلا جنسهای ریفر رو توی بازار نمیفرسته که بخواد توی سایت ثبت کنه,احتمالا جنس قاچاق وارد ایران شده و گارانتی سازگارش هم الکیه!!
تو رو خدا کمکم کنید غیر از اینجا جایی رو ندارم برای پرسش...
1-کانفیگش رو تو هیچ سایتی به این شکل ندیده بودم.
Corei7
8GB Ram
750GB Hard
2GB Graphic
کانفیگ لپ تاپ من به شکل مذکوره!
2-شماره سریال تو سایت ایسوز رجیستر میشه اما توی سایت سازگار چنین شماره ای ثبت نشده!
3-روی کارتن لپ تاپ و دفترچه و همچنین سی دی درایورها هیچ اسمی از مدل دستگاه یعنی K53 نیست,فقط روی برچسبی که بغل کالا موجوده مشخصاتش رو با مدل نوشته! همونطور که میبینید برچسب مذکور کامل به کارتن نچسبیده و بعضی جاهاش هوا افتاده بینش!!
به نحوه اتصال گارانتی سازگار به کارتن هم دقت کنید.
به نظر شما جنس ریفر نیست؟ چون توی سایت ایسوس رجیستر میشه اما مثل اینکه ایسوس کلا جنسهای ریفر رو توی بازار نمیفرسته که بخواد توی سایت ثبت کنه,احتمالا جنس قاچاق وارد ایران شده و گارانتی سازگارش هم الکیه!!
تو رو خدا کمکم کنید غیر از اینجا جایی رو ندارم برای پرسش...