ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فرمان junction point

mehdy.z
19-11-2011, 20:57
با سلام:20:
دوستان من میخوام بین این دو پوشه junction point ایجاد کنم:
پوشه_ی اول:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوشه_ی دوم:

توی dos با کمک فرمان mklink این رو تایپ میکنم:

ولی ایراد command syntax incorrect میده میخواستم بدونم آیا قبل از اینکه این فرمان رو بدم باید کار خاصی بکنم یا مشکل از جای دیگه_ست؟؟
ممنون....

Ahmad24
20-11-2011, 06:38
سینتکس این دستور به صورت زیره :

اولا شما باید از سوییچ j به جای d استفاده کنی،ثانیا پارامتر اول باید لینکی باشه که میخواید ایجاد کنید و نباید فایل یا پوشه ای به این اسم موجود باشه،پارامتر دوم هم مقصد این لینکه،ثالثا هنگامی که مسیری رو تو خط فرمان(و نه dos) وارد میکنید اگر فاصله خالی وجود داره باید از دابل کوتیشن به صورت زیر استفاده کنی :

این دستور نقطه پرشی به نام windows 7 در پوشه C:\ProgramData\Codemasters\DiRT3\DataCache ایجاد میکنه که با کلیک بر روی اون شما به پوشه مقصد یعنی D:\Game\DiRT 3\replay پرش میکنید.اگر احیانا جای Link و target رو جابجا نوشتیداصلاح کنید.همیشه یه شرتکات از خط فرمان ویندوز(و نه dos) روی دسکتاپ داشته باشید که با مجوز مدیر خط فرمان رو راه اندازی کنه.خیلی از دستورات برای اجرای صحیح به مجوز ادمین نیاز دارند.
ضمنا این / که انتهای مسیر لینک نوشتید کاملا بی مورده.

اگر هر دو پوشه الان موجودند و صرفا شما میخواید sync باشند نمیتونی از hard link استفاده کنی.Hard links only work for files, not directories
هر فایلی شما میبینید یه هارد لینکه.یعنی میشه تعداد بیشتری هارد لینک از یک فایل واحد روی یه پارتیشن ایجاد کرد.هر هارد لینک یه pointer به فایل در سیستم فایل ایجاد میکنه.برای حذف فایل باید همه هارد لینکها حذف بشند.
با حذف آخرین هارد لینک فایل به صورت فیزیکی از سیستم فایل حذف میشه.

mehdy.z
20-11-2011, 13:25
ممنون دوست من:40:
ولی در کل من قصدم اینه که وقتی توی بازی میرم فایلهایی که در حین بازی ایجاد میشند به جای اینکه در پوشه ای به نام replay(قبل از دادن فرمان پاکش کردم) در مسیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدثبت شند اونها رو توی مسیر زیر ثبتشون کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا به نظر شما بازم باید از سوئیچ d استفاده کنم یا j...? و آیا در این حالت من مسیر فرمان رو اشتباه نوشتم یا نه؟؟
ممنون از راهنمایی های شما...

Ahmad24
20-11-2011, 18:24
شما 2 راه برای این مسئله داری.یا باید تو پیکر بندی بازی مسیر ذخیره فایلهای مورد نظر رو تغییر بدی

راه ساده تر اینه که از یه نرم افزار که عمل sync رو به صورت real time انجام میده استفاده کنی.نرم افزارهای زیادی عمل sync رو انجام میدند مهم اینه که عمل sync حتما به صورت آنی انجام بشه.من خیلی از نرم افزارهای sync سر در نمیارم ولی یه نرم افزار پرتابل و کم حجم ظاهرا میتونه اینکارو انجام بده به نام Bluefish file mirror