ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوت بوک زیر یک میلیون تومان

mohandes
19-11-2011, 17:50
سلام

دوستان لطفا تا یک میلیون و صد هزار پیشنهاد بدید .

شرایط مد نظر :

- لطفا dell و hp و Acer نباشه .
- پردازنده core i5 باشه ( i7 مصرفش بالاست . اگه i7 با نگهداری باتری خوب سراغ داشتید دریغ نکنید .)
- بیشترین استفاده : کار با اتوکد ، فیلم دیدن ، وبگردی
- usb 3 داشته باشه .
- شارژ خوب
- کیفیت صفحهء مناسب
- سایز صفحه 14 تا 15.6
- قیمت هم که نهایتش 1 میلیون و صد هزار تومن

خودم msi cx640 رو مد نظر دارم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدلی که گفتم چطوره ؟

asstubirs
19-11-2011, 18:18
بدون ویندوز هست مدل های ایسوس خیلی خوبه ولی یه کم بالا تر بدی با ویندوز اورجینال بگیری عالیه . یه سر بزن به سایت سازگار وامرتات ماد ایران .رایانه دات کامو... قیمت هارو در بیار اگر تهران هستی از بازار کامپوتر ایران از نمایندگی های عمده فروش ایسوس واقع در یکی از طبقات پاساژ خرید کن که قیمت کف بازار رو بهت بدن. الباقی 20 تا30 تومن بالاتر میدن.

Mr.Mazmamfi
19-11-2011, 19:13
سلام
با توجه به نیاز هایی که گفتی همون CX 640 خوبه .

mohandes
19-11-2011, 21:51
اگه به صفحه نمایش 14 اینچ رو اضافه کنیم و صد تومنم به بودجه اضافه بشه توی Lenovo و Asus چیزی پیدا میشه که انتظارات منو برآورده کنه ؟

Mr.Mazmamfi
20-11-2011, 00:15
اگه به صفحه نمایش 14 اینچ رو اضافه کنیم و صد تومنم به بودجه اضافه بشه توی Lenovo و Asus چیزی پیدا میشه که انتظارات منو برآورده کنه ؟

فقط میمونه مدل K43 SV که مثل اینکه سری جدیدش اومده ، هم پردازنده قوی تری داره (فکر کنم 2430 باشه ) و هم usb 3 داره . قیمتش هم حدود 1150 تا 1200 هست .

mr-secret
20-11-2011, 01:50
به نظر من ایسوس بهترین انتخابه ولی بایدیشتر هزینه کنی تا 1150

negary
28-11-2011, 15:22
سلام

دوستان لطفا تا یک میلیون و صد هزار پیشنهاد بدید .

شرایط مد نظر :

- لطفا dell و hp و Acer نباشه .
- پردازنده core i5 باشه ( i7 مصرفش بالاست . اگه i7 با نگهداری باتری خوب سراغ داشتید دریغ نکنید .)
- بیشترین استفاده : کار با اتوکد ، فیلم دیدن ، وبگردی
- usb 3 داشته باشه .
- شارژ خوب
- کیفیت صفحهء مناسب
- سایز صفحه 14 تا 15.6
- قیمت هم که نهایتش 1 میلیون و صد هزار تومن

خودم msi cx640 رو مد نظر دارم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدلی که گفتم چطوره ؟

سلام همون مدلی که خودت از msi در نظر داری خوبه ولی Sony VAIO EF47FD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم می تونی یه نگاهی بهش بندازی .

mohandes
29-11-2011, 22:40
سلام همون مدلی که خودت از msi در نظر داری خوبه ولی Sony VAIO EF47FD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم می تونی یه نگاهی بهش بندازی .

الان این عتیقه ای که گفتی کدوم یکی از چیزایی که گفتم میخوامو داره ؟ پردازندش مثل اونه که گفتم ؟ یا سایز اسکرینش ؟ شایدم نگهداری شارژش ؟