مشاهده نسخه کامل
: فوری - راهنمای خرید پرینتر جوهرافشان
SIMON137
19-11-2011, 13:20
سلام
ممنون میشم چند پرینتر خوب جوهر افشان تا سقف300 - 400 حالا اگر بازم خوب بود کمی بیشتر میدم معرفی کنید.
چند کاره بودن مهم نیست ، تک کاره باشه کیفیت بالا
سایز هم A4 مد نظر هست ولی خب سایز دیگه هم زد چه بهتر
صرفا جوهرافشان باشه
اگر قابلیتی برای قرار دادن تانک خارجی برای جوهر هست که به صورت دستی شارژ کنیم ، ممنون میشم معرفی کنید.
SIMON137
19-11-2011, 15:58
ممنون میشم یک مرکز خوب رو هم معرفی کنید برای خرید در پیغام خصوصی
اگر اطلاعات کمی هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید کار فوری هست
SIMON137
19-11-2011, 21:49
قیمت به 300 - 400 تومان کاهش یافت :دی
Hamed DC
24-11-2011, 12:46
سلام.
Canon PIXMA iX4000 ...336.000
EPSON Stylus Photo Printer T50...330.000
Canon PIXMA iX5000 ...460.000
mojtaba_kh4080
15-02-2012, 05:42
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخوام یه پرینتر رنگی جوهر افشان در رنج 150 تا 250 تومن بخرم دانشجو هستم و البته دوست دارم عکسی که پرینت میکنم کیفیتش بالا باشه از طرفی توی فرومای زیادی گشتم و احساس میکنم طرف 3کاره یا 4 کاره نرم بهتره چون در صورت بروز مشکل در یکیشون ممکنه بقیشونم از کار بیوفتن پس تک کاره باشه بهتره. بین 3 تا برند برتر کانن مدل ip4840 و epson p 50 موندم البته شنیدم که هزینه کارتریج اپسون از اچ پی و به خصوص کانن پایینره حالا من چنتا سوال از اساتید عزیزی چون آقای گرجی و محمد.تی دارم:
چه پرینتری از برند اچ پی میشناسد که با نوع کانن و اپسون انتخابی بنده همخونی داشته باشه ؟
عمر هد کدوم برند در شرایط محیطی یکسان ( پرینت هفتگی جهت جلوگیری از بسته شدن نازل و ...) بیشتره به عبارتی کدوم نسبت به تانک و یا شارژی خرکارتره؟
سرعت پرینت و تعداد صفحات متنی و عکس کدوم پرینتر بیشتره؟( مثلاً یکیشون 300 صفحه متنی پرینت میگیره یکیشون 200 تا و ...)
قیمت کارتریج کدوم برند نسبت به خدماتی که به کاربر ارائه میده مناسبتره؟(خیلیا میگن اپسون از این جهت از اچ پی و به خصوص کانن به صرفه تره)
چه تفاوتی بین تی50 و پی 50 هست؟ تنها تفاوتشون در کیفیت عکس پرینت شده هست که در اینصورت واسه یکی مثل من که شغلش عکاسی نیست و زیاد تفاوت رزولوشن رو متوجه نمیشه مهم نیست یا اینکه توی ظرفیت کارتریج و نوع خدمات و ... تفاوت دارن؟
خودتون بخواین بین 4840 یا تی 50 ، پی 50 و یا یک اچ پی متناسب با امکانات پی 50 یکیشو بخرید کدومو بر میدارید؟ خواهشاً دلیل انتخابتونم واسم بگید ( با در نظر گرفتن قیمت مناسبتر کارتریج و عمر بیشتر هد و تعداد بیشتر صفحات پرینتی و ... )
حالا یه سوال متفرقه هم دارم آیا تانک یا کارتریج شارژی کیفیت متن رو هم پایین میاره؟( البته شنیدم که کیفیت عکس و عمر دستگاه رو هم پایین میاره)
واسه منی که تعداد مشخصی پرینت نمیکنم ( شاید هفته ای یه صفحه شایدم روزی 30 صفحه) بستن تانک و شارژی بصرفه تره یا کارتریج اوریجینال؟ بین تانک و کارتریج شارژی کدوم کمتر به دستگاه آسیب میرسونه و کدومش کیفیت نزدیک تری به اوریجینال میده؟
با تشکر چشم انتظار پاسخگویی شما عزیزان هستم:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.