ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيشنهاد براي حل مشكل پارتيشن بندي هارد

JOSTOJUGAR
19-11-2011, 10:55
سلام
مشكل از اينجا شروع شده كه موقع پارتيشن بندي هارد بخشي از فضاي هارد پارتيشن بندي نشده و همونطوري خام مونده حالا براي پارتيشن بندي اين بخش چيكار كنم؟
كاري كه خودم انجام دادم اين بود با استفاده از نرم افزار EASEUS Partition Master خواستم پارتيشن بندي كنم اما وقتي creat partion با اين خطا مواجه ميشم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا دوستان يا راهنمايي كنيد اين خطا رو حل كنم!!!
يا پيشنهاد استفاده از نرم افزار ديگه اي !!!!

اينم بگم كه براي ويندوز 7

jafarian
19-11-2011, 14:40
برنامه MiniTool Partition Wizard Pro دان کنید بعدش همه درایوهای خودتون به غیر ازc رو تبدیل کنید به Logical پارتیشن با همین برنامه بعد ازنوع فرمت کنید ببینید بازم پیغام میده چون فقط درایو c شما باید Primary باشه که این هارد براتون پارتیشن بندی کرده دیدین بازم نشد با بوت ویندوز xp تست کنید یعنی همون درایو با بوت xp پاک کنید بعدشم ازنوع بسازین ببینید درست میشه :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

JOSTOJUGAR
19-11-2011, 22:06
برنامه MiniTool Partition Wizard Pro دان کنید بعدش همه درایوهای خودتون به غیر ازc رو تبدیل کنید به Logical پارتیشن با همین برنامه بعد ازنوع فرمت کنید ببینید بازم پیغام میده چون فقط درایو c شما باید Primary باشه که این هارد براتون پارتیشن بندی کرده دیدین بازم نشد با بوت ویندوز xp تست کنید یعنی همون درایو با بوت xp پاک کنید بعدشم ازنوع بسازین ببینید درست میشه :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کاری که شما گفتین واسه اطلاعاتی که تو هر درایو دارم مشکلی پیش نمیاد؟؟

JOSTOJUGAR
19-11-2011, 22:27
ممنون ریسک کردم یه درایو رو تست کردم مشکلی پیش نیومد خیلی عالی بود درست شد:11: