مشاهده نسخه کامل
: چطوري لبه هاي فيلم رو گرد كنيم
دوستان تو اويد ميشه با به راحتي لبه هاي فيلم رو گرد كرد اما تو اديوس 6.2 و هرچي ميگردم ظاهرا نميشه به نظر شما ميشه كاري كرد كه از لايوت اين كار رو كرد بدون اينكه ----- خاصي بهش بديم
masoudtr
19-11-2011, 10:28
تو picture in picture
گزینه soft border داره اگه اشتباه نکنم
خواستی دقیق نگاه کنم البته من ورژن 6 ندارم ورژن 4.5 دارم
تو picture in picture
ممنون ساف بوردر خوب اسمش روشه ديگه لبه ها رو نرم ميكنه و يك حالت محوي ميده من ميخام لبه ها قشنگ گرد بشن در حقيقت نيم گرد بشن فكر كنم نداره همچيي حالتي تا نظر دوستان چي باشه
علي طهماسبي
19-11-2011, 21:06
تو picture in picture
سلام آقا مسعود خوبي
شما ورژن 6 رو نداري من كه .....
ياحق
اگه منظورتون گرد كردن تصوير هست من با ترنزيشن دايره گرد ميكنم ولي اگه گرفتن تيزي و گوشه هاي كادره منم نميدونم.
Soheil_203
20-11-2011, 00:59
شما یه Matte درست کن یعد ماسکش کن رو تصویرت
masoudtr
20-11-2011, 01:43
سلام آقا مسعود خوبي
شما ورژن 6 رو نداري من كه .....
ياحق
سلام علی جون
رو این ویندوز ندارم رو یک ویندوز دیگه دارم
ممنون:31:
امروز فهميدم NewBlue يه گزينه داره كه لبه ها رو گرد ميكنه . فقط گوشه ها رو هلال ميكنه
دوست عزیز برای گرد کردن لبه های فیلم یا عکس خود در ادیوس 6 بهترین کار اینه که خودت اینکارو انجام بدی با رفتن به پالت افکت و قسمت video filter و بعد از آن region میتونی با ماسک کردن لبه های فیلمت رو به صورت گرد یا هر شکل دیگری در بیاری کار کردن باهاشم سادست :7:
دوست عزیز برای گرد کردن لبه های فیلم یا عکس خود در ادیوس 6 بهترین کار اینه که خودت اینکارو انجام بدی با رفتن به پالت افکت و قسمت video filter و بعد از آن region میتونی با ماسک کردن لبه های فیلمت رو به صورت گرد یا هر شکل دیگری در بیاری کار کردن باهاشم سادست :7:
ممنون ولي نميشه كه شما ميتوني تصويري راهنمايي كني با كدوم ابزار ماسك اين عمل رو ميشه انجام داد با دايره؟:40:
دوست عزیز اینم عکس به همراه گل:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم اونجایی که نوشتم از این گزینه ، روش کلیک کن بعد از اون اونجاهایی رو که میخوای گرد کنی رو نقطه بزار .
یکم که باهاش ور بری سریع یاد میگیری:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.