PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون سه بعدی مناسب برای بازی

sonixax
19-11-2011, 03:16
سلام به همگی ،
من از این تلویزیون فعلی که دارم (سامسونگ ۵۰ اینچی) خسته شدم ، چون هم خیلی بزرگه و هم سه بعدی نیست .
برای همین میخوام یک تلویزیون سه بعدی مناسب برای بازی بخرم . اندکی تحقیق کردم و متوجه شدم تلویزیون های ال جی (همین پسیو ها) به هیچ عنوان مناسب بازی کردن نیستند چون گویا خیلی تاخیر دارند .
در عین حال میخوام تلویزیون قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو هم داشته باشه و ترجیحا اسمارت تی وی باشه .
سامسونگ ۴۰ اینچی D6510 رو دیدم به نظرم خوب میاد ، ولی نمیدونم به درد بازی کردن میخوره یا نه ! دوستانی که آشنایی بیشتری با تلویزیونها دارند میتونند راهنمایی کنند که چه تلویزون ۴۰ اینچی سه بعدی مناسبی برای بازی کردن سراغ دارند ؟
دوستان فقط از برند های اروپایی چیز ی معرفی نکنند لطفا چون اون قدر پول ندارم .

hayat
19-11-2011, 22:43
سلام به همگی ،
من از این تلویزیون فعلی که دارم (سامسونگ ۵۰ اینچی) خسته شدم ، چون هم خیلی بزرگه و هم سه بعدی نیست .
برای همین میخوام یک تلویزیون سه بعدی مناسب برای بازی بخرم . اندکی تحقیق کردم و متوجه شدم تلویزیون های ال جی (همین پسیو ها) به هیچ عنوان مناسب بازی کردن نیستند چون گویا خیلی تاخیر دارند .
در عین حال میخوام تلویزیون قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو هم داشته باشه و ترجیحا اسمارت تی وی باشه .
سامسونگ ۴۰ اینچی D6510 رو دیدم به نظرم خوب میاد ، ولی نمیدونم به درد بازی کردن میخوره یا نه ! دوستانی که آشنایی بیشتری با تلویزیونها دارند میتونند راهنمایی کنند که چه تلویزون ۴۰ اینچی سه بعدی مناسبی برای بازی کردن سراغ دارند ؟
دوست عزيز من يه تلويزيون سونيHX800)46) دارم و براي گيم 3Dاستفاده ميكنم , از نظر سه بعدي راضيم البته فكر كنم HX925 هم مدل كاملتري هست ولي به شما پيشنهاد مي كنم براي 3D حتما سراغ مدلهاي 55 به بالا باشيد چون حس بيشتري رو بهتون منتقل مي كنه.....

Farshid72
19-11-2011, 22:47
nx720
hx 929
خلاصه اینکه 3D فقط سونی بگیر

sonixax
20-11-2011, 00:55
دوست عزيز من يه تلويزيون سونيHX800)46) دارم و براي گيم 3Dاستفاده ميكنم , از نظر سه بعدي راضيم البته فكر كنم HX925 هم مدل كاملتري هست ولي به شما پيشنهاد مي كنم براي 3D حتما سراغ مدلهاي 55 به بالا باشيد چون حس بيشتري رو بهتون منتقل مي كنه.....

nx720
hx 929
خلاصه اینکه 3D فقط سونی بگیر

خوب اینهایی که معرفی کردید اسمارت تی وی هستند و توانایی تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو دارند ؟

lurenzo
20-11-2011, 07:10
خوب اینهایی که معرفی کردید اسمارت تی وی هستند و توانایی تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو دارند ؟

بله اسمارت تی وی های سال 2011 سونی هستن.
در کل پلاسما ها بعلت هرتز بالاتر نسبت به ال ای دی ها برای بازی بهتر هستن!
ولی اگر دنبال خرید LED هستید، بهترین انتخاب HX925 خواهد بود.ولی قیمتش بالاست.

sonixax
20-11-2011, 17:56
بله اسمارت تی وی های سال 2011 سونی هستن.
در کل پلاسما ها بعلت هرتز بالاتر نسبت به ال ای دی ها برای بازی بهتر هستن!
ولی اگر دنبال خرید LED هستید، بهترین انتخاب HX925 خواهد بود.ولی قیمتش بالاست.

پلاسما یک مشکل خیلی اساسی داره و اون هم Burn-in هستش . برای همین یک مقداری از پلاسما میترسم چون یه دونه خراب کردم اون هم ۳ ماهه و گارانتی هم قبول نکرد چون Burn-in توی شرایطش نبود :41:

saeeiid
08-01-2012, 22:10
آقا سلام .
عزیز من ال جی گرفتم .
57000. باهاش call of duty : MW3 تست کردم عالی بود .
همینطور فیفا و پس2012
گفتم بگم !

sonixax
08-01-2012, 22:35
آقا سلام .
عزیز من ال جی گرفتم .
57000. باهاش call of duty : MW3 تست کردم عالی بود .
همینطور فیفا و پس2012
گفتم بگم !

تاخیر ندارید ؟! یه بازی سه بعدی رو هم اگر زحمتی نیست امتحان کنید .

baran77777
08-01-2012, 23:59
سلام به همگی ،
بهترین مدل فیلیپس 9706 این مدل سه بعدی هست 1200 هرتز و مهمتر ازهمه اینکه شما وقتی دو نفره بخواهین بازی کنید با عینک سه بعدی هر کدومتون تصویر متعلق به خودتون رو میتونید مشاهده کنید به صورت سه بعدی
البته مدل جدید ال جی 9800 هم این ویژگی رو داره

sonixax
09-01-2012, 00:17
بهترین مدل فیلیپس 9706 این مدل سه بعدی هست 1200 هرتز و مهمتر ازهمه اینکه شما وقتی دو نفره بخواهین بازی کنید با عینک سه بعدی هر کدومتون تصویر متعلق به خودتون رو میتونید مشاهده کنید به صورت سه بعدی
البته مدل جدید ال جی 9800 هم این ویژگی رو داره

متوجه نشدم چی شد ! یعنی روی یک صفحه هر کسی با عینک خودش تصویر خودش رو میبینه !
من یه دونه سامسونگ 6500 نشون کردم ، اون به درد میخوره ؟!

ئظا
09-01-2012, 02:42
دوستان پیشنهاد میکنم برای استفاده از 3D فقط سراق تکنولوژی passive برید که در حال حاظر LG و ویزیو فقط ازش استفاده میکنن
به هیچ وجه passive و active قابل مقایسه نیستن
کاری هم نداره
یه سر برید چند تا نمایندگی و خودتون مقایسه کنید
من که ال جی گرفتم و چون داداشم شارپ داره خیلی با هم مقایسشون کردم و دیدم تفاوتها رو به چشم خودم
تو نت هم که بررسی ها رو ببینید متوجه میشید نزدیک به 70-80 % مردم دنیا تمایل به تکنولوژی passive دارن

sonixax
09-01-2012, 02:43
دوستان پیشنهاد میکنم برای استفاده از 3D فقط سراق تکنولوژی passive برید که در حال حاظر LG و ویزیو فقط ازش استفاده میکنن
به هیچ وجه passive و active قابل مقایسه نیستن
کاری هم نداره
یه سر برید چند تا نمایندگی و خودتون مقایسه کنید
من که ال جی گرفتم و چون داداشم شارپ داره خیلی با هم مقایسشون کردم و دیدم تفاوتها رو به چشم خودم
تو نت هم که بررسی ها رو ببینید متوجه میشید نزدیک به 70-80 % مردم دنیا تمایل به تکنولوژی passive دارن

اگر از Passive منظورتون اینهایی هستش که عینکش باطری نمیخواد ، من توی زاتورن مقایسه کردم عمق تصویرش کمتره و وحشتناک Input Lag داره :41:

just hd
09-09-2012, 23:44
دوست عزیز بعضی از دوستان نظرات تخیلی میدن شما زیاد توجه نکن . شما کنسول بازیت چیه؟ و چغدر پول می خوای پای تی وی بدی؟

alirezaplus
10-09-2012, 00:03
رفیق یه سوال دارم و اون اینکه با tv 3d بازی کردی یانه ؟ من خودم یه D8880 سامسونگ دارم ولی میدونی اون حالت بیرون زدگی زیاد نیست و فقط عمق داره من فقط یه پیشنهاد بهت میدم که اگه صرفا برای
بازی میخوای Tv 3d بگیری نگیر چون بازی ارضا نمیکنه ولی اگه می خواهی فیلم ببینی این کارو کن چون اگه فقط برای بازی بخواهی بعدا پشیمون میشه . امیدوارم ناراحت نشی از حرفم من فقط تجربم رو بهت گفتم .
موفق باشی.

just hd
10-09-2012, 13:09
رفیق یه سوال دارم و اون اینکه با tv 3d بازی کردی یانه ؟ من خودم یه D8880 سامسونگ دارم ولی میدونی اون حالت بیرون زدگی زیاد نیست و فقط عمق داره من فقط یه پیشنهاد بهت میدم که اگه صرفا برای
بازی میخوای Tv 3d بگیری نگیر چون بازی ارضا نمیکنه ولی اگه می خواهی فیلم ببینی این کارو کن چون اگه فقط برای بازی بخواهی بعدا پشیمون میشه . امیدوارم ناراحت نشی از حرفم من فقط تجربم رو بهت گفتم .
موفق باشی.
دقیقا چون کیفیت 3d بازیها هنوز در حد فیلم نیست.
اقا علیرضا شما فیلمای half sbs توی تی وی دیدی؟ بیرون زدگی و عمقش در حد bluray هست ارزش دانلود کردن دارن؟

sonixax
10-09-2012, 13:50
نه بابا فقط برای بازی نمیخوام .
یه همچین چیزی مد نظرمه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که توانایی تبدیل دو بعدی به سه بعدی رو هم داره .

saman999999
10-09-2012, 14:18
ال جی lm86000 بگیر حالشو ببر قابلیت dul play هم داره در واقع خیلی از مدلهای 2012 ال جی دوال پلی دارن یعنی با زدن عینک دو نفر میتونن دو تا بازی متفاوت ببینن

just hd
10-09-2012, 18:17
نه بابا فقط برای بازی نمیخوام .
یه همچین چیزی مد نظرمه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که توانایی تبدیل دو بعدی به سه بعدی رو هم داره .
اکثر تی وی ها ی سامسونگ توانایی تبدیل دو بعدی به سه بعدی رو دارن ولی کلا تو هیچ برندی چیز جالبی نمیشه و به پای فیلمای 3d bluray نمی رسه .
اگر وضع مالیت خوبه sony hx925 بگیر و هیچ شکی توش نکن.

just hd
10-09-2012, 18:20
ال جی lm86000 بگیر حالشو ببر قابلیت dul play هم داره در واقع خیلی از مدلهای 2012 ال جی دوال پلی دارن یعنی با زدن عینک دو نفر میتونن دو تا بازی متفاوت ببینن
این سیستم فقط روی ps3 جواب میده که بازم پیشنهادم اینکه صبر کنی تا سونی تلویزیوناش با این تکنولوجی رو ریلیز کنه تا سونی شو بگیری.

alirezaplus
10-09-2012, 22:54
دقیقا چون کیفیت 3d بازیها هنوز در حد فیلم نیست.
اقا علیرضا شما فیلمای half sbs توی تی وی دیدی؟ بیرون زدگی و عمقش در حد bluray هست ارزش دانلود کردن دارن؟
رفیق هم دانلودی دارم هم اصل و کیفیت در حد زمین تا اسمون . وقتی شما یه فیلم اصل داری یعنی هم دوبعدی و هم سه بعدی وهم صدای سه بعدی داری ولی تو فیلم دالودی فقط تصویر سه بعدی داری و صدا دو کاناله.
اگه برات مقدور نیست چرا که نه دانلود کن لذت ببر دنیا دوروزه. :20: