ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در باره ی ProBook 4530s

Tornado2800
18-11-2011, 23:21
سلام
من حدود 2 سال هستش که لپ تاپ سونی داشتم اکثرا روشن بوده در اینترنت کار میکنم و همیشه استفاده میکردم
ولی از حدود 9 ماه هست که سر پردازش سنگین BLUE ScREEN میده در هر صورت انتظارم بیشتر بود از سونی ! Cw14fx
خوب واقعا خسارات زیادی بهم وارد شده سر ریستارت وسط کار تصمیم گرفتم لپ تاپ معمولی و جدیدی رو بگیرم که سری i5 ProBook 4530s رو دیدم که چشمو گرفته هرچند مثل لپ تاپ قبلیم رمش 4 هست
ولی خوب دوستان از نظر پردازش و قدرت سخت افزار ! عمرش !!! باطری مخصوصا این لپ تاپ توصیه میکنند ؟
نمیخوام به مشکلات قبلی بر بخورم قطعاتش معیوب چیزی بشه بعد از مدتی

F R E E M A N
19-11-2011, 00:59
4530 خوب در اومده ولی اگر لپ تاپی با ضریب اطمینان(reliability) بالا میخوای باید بیشتر خرج کنی و از برندهایی مثل ایسوس و لنوو خرید کنی

negary
27-11-2011, 17:16
سلام
من حدود 2 سال هستش که لپ تاپ سونی داشتم اکثرا روشن بوده در اینترنت کار میکنم و همیشه استفاده میکردم
ولی از حدود 9 ماه هست که سر پردازش سنگین BLUE ScREEN میده در هر صورت انتظارم بیشتر بود از سونی ! Cw14fx
خوب واقعا خسارات زیادی بهم وارد شده سر ریستارت وسط کار تصمیم گرفتم لپ تاپ معمولی و جدیدی رو بگیرم که سری i5 ProBook 4530s رو دیدم که چشمو گرفته هرچند مثل لپ تاپ قبلیم رمش 4 هست
ولی خوب دوستان از نظر پردازش و قدرت سخت افزار ! عمرش !!! باطری مخصوصا این لپ تاپ توصیه میکنند ؟
نمیخوام به مشکلات قبلی بر بخورم قطعاتش معیوب چیزی بشه بعد از مدتی

سلام دوست عزیز , خیلی مدل خوبیو انتخاب کردی . یه ذره رمش کم هست اگه بیشتر بود بهترم می شد ولی در کل فکر نمی کنم بعد ار خرید پشیمون بشی .