ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرشیو / جام جهانی والیبال با حضور ایران / 20 نوامبر الی 4 دسامبر 2011

صفحه ها : 1 [2]

Aria1997
03-12-2011, 12:30
دم همگی شون گرم واقعا گل کاشتن به جام جهانی رسیدن
.الیبال بود ... یه بازی بود که باخیتم ... اصلا مهم نیست که باختیم مهم این بود که تجربه کسب کردیم تا در دوره های بعدی موفق باشیم
امیدوارم بچه ها دلسرد نشده باشن و این تورنومنت رو به چشم پیروزی های بعدی نگاه کنند

پ.ن : ایران راهی داره که به المپیک بره ؟! :)

Masoud King
03-12-2011, 12:31
سلام

بازي خوبي بود و من يكي از بازي ايران لذت بردم

چيزي كه روسيه رو پيروز بازي كرد تجربشون بود... كلا تو لحظه هاي حساس مي دونستن بايد چكار كنن

دست بچه هاي تيم درد نكنه ... هنوز خيلي جاي پيشرفت هست

اين تيم ايران شانس خيلي زيادي برا صعود به المپيك و انشا الله اونجا شگفتي هاي بيشتر رو خلق خواهيم كرد

اميدوارم جام رو با پيروزي مقابل ايتاليا تموم كنيم

amir_rahmani
03-12-2011, 12:45
ست اول را خوب بازی کردم ولی ست دوم چنگی به دل نمی زد مخصوصا همون 3-4 تایی که اول دادیم ولی خوب تا پایان ست نگهش داشتیم. ست اول را باید می بردیم خیلی سوتی زیاد دادند آخرش.
ست سوم هم خوابم برد ندیدم چیزی را
ولی در کل بد نبود. یه جا باحال بود ست دوم ولاسکو 2 تا تایم اوت پشت هم گرفت و تهش نتیجه داد. هر دو بارم با مهدوی صحبت می کرد
پاسر خوبی نبرده به تورنمنت. راستی معروف چرا نیستش؟ محمد کاظم را فهمیدم مصدومه معروف هم مصدوم بوده؟!

گرافيكار
03-12-2011, 12:59
به نظر من هم بچه ها خیلی خوب بازی کردن
باید قبول کرد تیمهایی که در لیگ جهانی بازی میکنن فوق العاده باتجربه ترن و البته چیزی که مهمتر از تجربه اس اینه که بلد باشی از تجربه خودت استفاده کنی که حقیقتا تیمهایی مثل روسیه این کار رو عالی انجام میدن

به جز بازی با چین در باقی بازیها در حد انتظار و گاهی فراتر از انتظار بودیم و فقط یک بازی بد داشتن در یک جام واقعا عالیه یادمون باشه که همه تیمهای حاضر حتی لهستان هم یک بازی بد رو توی این رقابتها داشتن

امیدوارم لیست تیمهای شرکت کننده در المپیک به اسم ایران هم مزین بشه

aluminum
03-12-2011, 15:54
اميدوارم جام رو با پيروزي مقابل ايتاليا تموم كنيم

این نتیجه بعید بدست بیاد
با توجه به اینکه بین برزیل و ایتالیا یکشون میتونه سهمیه المپیک رو بگیره و چون در جودل ایتالیا پایان تر از برزیل هست، ایتالیا حتما میاد که ایران رو سه هیچ ببره و با اخلاف زیاد و امیدوار به اینکه برزیل نتونه به راحتی ژاپن رو ببره
البته ممکنه به نفع ما تموم بشه و ایتالیا دچار استرس بشه.ولی امید به پیروزی رو من بعدی میدونم.
با سرویسهای ساوانی 4-5 امتیار راحت غقب میافتیم:31:

بازی با روسیه به خاطر اینکه این تیم خسته بود بازی ما بیشتر دیده شد.ولی بعضی بازیکنهای روسیه بازی قبلیشون استراحت کرده بودن و اگه ترس از باخت نبود شاید توی این بازی وارد زمین نمیشدن تا بازی حساسشون با لهستان سر حال باشن

New-P30world
03-12-2011, 16:31
.

. من منتظر موندم تا بازی ایران مقابل برزیل و روسیه رو ببینم و بعد یه چی بگم... :5:

. فک کنم خیلی ها با این موافق باشن :

. که اگه نصف همین بازی ها که نه، خود همین بازی هایی رو که مقابل برزیل و روسیه انجام دادیم،

. مقابل چین انجام میدادیم، مسلمـاَ اون بازی رو می بردیم.. :20:

. بازی با کوبا و امریکا مسه دو بازی قبلی، تقریبا برددنشون کمرنگ بود ولی بازی با چین..!! :13:

. در واقع شاعبه ایی که مورد اون بازی بود انصافا الان پررنگ تر میشه..!! و ... تـا نباشـد چـیــزکـی.... !!!؟؟!!! :21:

. خـوش باشیـد :8:

.

وین رونی
03-12-2011, 16:57
لیگ جهانی هر سال برگزار میشه؟جام جهانی چی؟

aluminum
03-12-2011, 17:23
لیگ جهانی هر سال برگزار میشه؟جام جهانی چی؟

جام جهانی هر 4 سال یک بار و سال قبل از المپیک و لیگ هر سال برگزار میشه

ایران توی لیگ 2012 هم نیست.از آسیا ژاپن و کره تو لیگ هستند.که ژاپن رو هم فکر کنم به خاطر زلزله و مشکلات بعدی که ایجاد کرده اجازه دادن توی لیگ باقی بمونه

SuperSt@r
03-12-2011, 17:57
پ.ن : ایران راهی داره که به المپیک بره ؟! :)

انگار يه مسابقاتي هست تو ارديبهشت بين تيماي اسيايي كه فك كنم ايران ديگه اونجا بتونه سهميه رو بگيره

mohammadirani
03-12-2011, 19:13
جام جهانی هر 4 سال یک بار برگزار میشه

لیگ جهانی فکر کنم هر سال برگزار میشه

Kianoosh
03-12-2011, 19:37
خب فردا روز آخر جام هست و مقابل ایتالیا ببینیم بچه ها چه می کنن :دی خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست !
امیدوارم ایتالیا یکم بد و بی روحیه بازی کنه که البته بعیده چون متاسفانه بازی برزیل و ژاپن بعد از بازی ایران و ایتالیاست و کار برای ایتالیا تموم نشده رو کاغذ!هرچند استرس لازم رو وارد می کنه و بچه های ما بدون استرس و عالی باید بازی کنن و همه توانشونو بزارن که جام رو با برد شیرین و انتقام از ایتالیا تموم کنیم هر چند بازی چین رو که کنار بزاریم در کل این جام بسیار موفق و عالی عمل کردن و خیلی امیدوار شدیم به مسابقات انتخابی المپیک که چند ماه دیگه تو همین ژاپن برگزار میشه !البته نتایج جالبی که رقم خورد اگه امریکا نتونه امتیاز کامل از صربستان بگیره ما نهایتا نهم میشیم !
آرزوی موفقیت دارم براشون ...:40:

mohammadirani
04-12-2011, 00:06
خوب مثل اینکه خیلی حرف ها که زده میشد درباره بازی با چین درست بودش
البته منظورم مسائل سی.اسی نیستش ها
بلکه عجیب باختن بازیکن ها

الان بهنام محمودی و تو ورزش 2 دارن میگن که شایعه شده شب قبل از بازی با چین تو اردو دعوا شده و بازیکن ها دیر اومدن بخوابن و کلا متاسف شدم که چه قدر غیر حرفه ایم که هنوز این مسائل باعث باختمون بشه

Masoud King
04-12-2011, 00:10
فردا آخرین روز هست و ایتالیا میاد که سهمیه بگیره

بخوایم یکم دو دو تا چهارتا کنیم میبینیم که صعود ایتالیا به المپیک برا تیمای آسیایی بهتر هست چون به احتمال زیاد ایتالیا مثه دور قبل اگه از اینجا صعود نکنه میاد تو مسابقات ژاپن و اونجا باید باز باهاش بازی کنیم

اگه ژاپن بتونه یه امتیاز از برزیل بگیره و ما هم ببیازیم به ایتالیا به نظرم خیلی خوب میشه
+
تورنومنت واقعا مضخرفی بود ... نه استراحتی و نه چیزی
خوبه مصدوم به اون صورت نداشتیم و باید دید بعد مسابقات بازم همینطوری می مونه یا نه

با آمدن ولاسکو آمادگی بدنی تیم هم بهتر شده و مطمئنا دانش مربی نه تنها تو والیبال بلکه تو مواردی که مربوط به بدنسازی و استفاده از درست از نیروزاها خیلی موثر هست تو نتیجه گیری تیم..

مثلا همین جیبا قبلا میومد بازی کنه اصلا اینطوری سر حال نبود... مثه نوجوونا بود.. پر انرژی...مطمئنا اینا همش به دانش دارویی بر می گرده... البته منظورم دوپینگ نیست. استفاده درست از نیرو زاهای مجاز و بعضا غیر مجاز به اندازه ای هست که تو آزمایش نشون نده.
اینکه میگن انگیزه و عشق و این حرفا به نظرم جوکی بیش نیست : دی

یادمه وقتی ایوانف شد مربی تیم ملی وزنه بردای رکورد های ایرانیا سر به فلک کشید ... چیزی که خیلی ایوانف توش مهارت داشت همین بحث داروها بود.... وقتی ایوانف رفت دوپینگ اکثر وزنه بردارای ایران در اومد.. چرا؟ چون دانشش رو نداشتن که با مثبت شدن نتیجه آزمایش مقابله کنن

خلاصه ایرانیا هم می خوان تو دنیا تو هر ورزشی پیشرفت کنن هم باید دانش ورزشی و هم دانش دارویی داشته باشن
وگرنه با دانش ورزشی تنها نهایت میشه دوتا مسابقه رو رد کرد و مطمئنا بعدش کم میارن

mohammadirani
04-12-2011, 00:48
اردیبهشت ماه کارمون یه جورایی خیلی اسون تره
باید با 3 تیم کره و ژاپن و چین بازی کنیم
احتمالا الجزایر هم به این جمع اضافه شه(شاید هم مصر)

با یکی از 2 تیم کوبا و امریکا و اگه خوش شانس تر باشم کانادا

و 2 تیم اروپایی که ایتالیا و آلمان قطعا نباید توش باشه چون همزمان با بازیهای ژاپن در 2 کشور ایتالیا(رم) و آلمان(برلین) بازیهای انتخابی 3 روزه ای برگزار میشه
خوش بختانه روسیه و لهستان شرشون کم شده
بلغارستان هم خوش شانس باشیم تو ماه می که میزبانه میره المپیک

پس احتمالا صربستان و یک تیم دیگر اروپایی که رو تو ژاپن میبینیم

درسته دوستان یا نه؟

Alireza-Khan
04-12-2011, 01:14
با سلام خدمت دوستان ! باو عجب تاپیکی رو از دست داده بودم ... ! :41:

خدمت دوستان عرض کنم که برزیل تو مسابقاتی که نمیدونم کی و کجا برگزار شده بوده به همراه تیمایی مثل مصر و ... سهمیه المپیک رو کسب کرده و با این حساب الان ایتالیا هم سهمیه المپیک رو گرفته !

انشا الله بازی رو بچه ها میبرن و فرصت خوشحالی رو که این روزا زیادی پیش نمیاد از مردم ایران نمیگیرن ! یا حـق !

mohammadirani
04-12-2011, 10:55
خوب انتقاممون رو از ایتالیا با همین یک ست گرفتیم و باعث شدیم ایتالیا فعلا نره المپیک

ایتالیا ست اول رو با اختلاف خوبی ما روبرد واگه ادامه میداد شانس خوبی برای رفتن به المپیک داشت ولی الان دیگه اون شانس رو نداره چون برزیل بعیده به ژاپن باج بده

به هر حال ست سوم بازی خیلی زیبایی بود

mohammadirani
04-12-2011, 11:11
با سلام خدمت دوستان ! باو عجب تاپیکی رو از دست داده بودم ... ! :41:

خدمت دوستان عرض کنم که برزیل تو مسابقاتی که نمیدونم کی و کجا برگزار شده بوده به همراه تیمایی مثل مصر و ... سهمیه المپیک رو کسب کرده و با این حساب الان ایتالیا هم سهمیه المپیک رو گرفته !

انشا الله بازی رو بچه ها میبرن و فرصت خوشحالی رو که این روزا زیادی پیش نمیاد از مردم ایران نمیگیرن ! یا حـق !

منم همین فکر رو میکردم ولی اشتباهه

لهستان و روسیه به همراه انگلیس میزبان تنها تیم هایی هستن که رفتن المپیک

برزیل هم تا ساعتی بعد بهشون اضافه میشه

Damian
04-12-2011, 11:28
تبریک به همه ی بچه ها
تیم ملی عالی ظاهر شد توی این مسابقات
بازی با ایتالیا هم رضایت بخش بود
بچه ها برای ادامه موفقیت ها در مسابقات جهانی باید مثل ست سوم با ایتالیا بازی کنند یعنی بدون اشتباه حریف امتیاز بگیرن
واقعا باید به بچه ها خسته نباشید گفت

Alireza-Khan
04-12-2011, 11:30
خــــوب ! سـت سـوم رویای بود ! ست چهارم هم میومد طوفانی بشه ولی باز مثل همیشه خودمونو به همون یه ست قانع کردیم و روحیه صــفــر ...!

ولی باز به قول یارو واسه خودمون آبرو جمع کردیم با این بازی خوب تو ست سوم ...!

Kianoosh
04-12-2011, 11:48
خب نتونستیم ایتالیا رو شکست بدیم حداقل یه ست ازش گرفتیم که چشم چپش دربیاد :دی

واقعا اون بازی که انتظار داشتیم ایران انجام بده ندیدیم چه خوب بود که بازی ست سوم و چهارم رو از ابتدا می کردیم و دو ست رو به ایتالیا نمی دادیم!بر خلاف ایتالیا ما چیزی برای از دست دادن نداشتیم ولی باز ترس و استرس تو تیم ما بیشتر بود امیر غفور امروز فوق العاده سرویس زد مخصوصا تو ست سوم و چهارم چند جا 4-5 امتیاز تیم ما رو جلو انداخت که باز با اشتباهات فردی و استفاده نکردن از توپ برگشت اختلاف کم و کم تر شد و نهایتا ایتالیا برنده ست چهارم و بازی شد

در مورد دریافت اول دیگه صحبتی نمیمونه باید روی این ضعف کار کنیم اگه میخوایم جهانی بشیم و تو لیگ جهانی بازی کنیم با این دریافت اول به جایی نمیرسیم!در مورد ایتالیا بگم مستر آنجلو و فی کلا در جریان بازی نبودن زیاد ایتالیا خیلی کم از حمله سرعتی استفاده می کرد اکثر توپ ها به ساوانی و اون پدر سوخته لاسکو ختم میشد و واقعا چه بازیکنی این لاسکو!با سه مدافع راحت توپ رو عبور میداد!:18: هرچند ست سوم که یکم عصبی شدن دیدیم که چقدر بازیشون به هم ریخت و لاسکو و ساوانی به راحتی دفاع میشدن نادی باز هم روی دفاع تور موفق بود و به حق جز برترین مدافعین این بازی ها بود امیر حسینی متاسفانه نتونست خوب کار کنه و تو جاهایی که ما به تجربه نیاز داشتیم مهدوی پخته نبود ولی انصافا عالی بازی کرد مهدوی مخصوصا ست سوم که دفاع های خوبی هم داشت در مورد سرویس پرشی ایتالیا دیدیم که امروز ساوانی اصلا خوب نزد درسته دو امتیاز گرفت ولی 6-7 امتیازم داد و دیگه ست سوم و چهارم کنترلی میزد!:27:

جو سالن هم امروز برای ایران بود همونطور که ایرانی ها خط و نشون کشیده بودن برای ایتالیا حمایت کامل کردن تو ست سوم ایول ایول شنیده میشد :31: ولی خب نشد ...
یه بازیکنم داشتن زایدسف؟!آخه تو کجات ایتالیاییه؟!:31: انصافا اونم خیلی خوب بازی کرد و امتیازهای حساسی برای ایتالیا گرفت فرهاد ها هر دو خوب بودن کمالوند خوب سرویس زد و چند بار جاخالی های عالی انداخت فیاضی خیلی خوب و با اعتماد به نفس بود ببینید با 18 سال سن جلو این بازیکنای با تجربه با 100 بازی ملی لیگ جهانی المپیک و جام های قبلی خیلی سخته ولی خوب بودن تو ست چهارم امتیازهای حساس بود که ولاسکو فکر کنم تشخیص داد مهدوی و غفور خسته شدن و بازارگرد و حسینی اومدن تو زمین که بازارگرد خوب نبود تو دو توپ برگشتی و البته کار جایی تموم شد که زایدسف سرویس کنترل شده رو به امتیاز تبدیل کرد و شدیم 21-16 اگه اشتباه نکنم ...

در هر صورت ایتالیا از لیست انتقام خارج نشده و منتظر باشید بالاخره یه جایی حالشونو اساسی میگیریم :دی
حداقلش همین یک ست میتونه سهمیه المپیک ایتالیا برای این مسابقات رو کنسل کنه اگه برزیل 3-0 ژاپن رو شکست بده که کار سختی براش نیست
مسعود فکر نکنم ایتالیا اصلا با ما بازی کنه تو مسابقات بعدی اونها انتخابیشون تو رم هست و بازم تاکید می کنم جز انگلستان هیچ تیمی قبل از این مسابقات سهمیه نداشته و امروز هم روسیه و لهستان سهمیه قطعی و برزیل هم احتمال فراوان سهمیه سوم این بازیها رو میگیرن که 8 سهمیه دیگه مسابقاتش بعد کریسمس برگزار میشه

در مجموع تورنومنت خوبی بود تجربه های خوبی کسب کردیم و نتایجمون خیلی خوب بود جدول رده بندی نهایی رو ندیدیم چون بازی حساس امریکا صربستان هنوز برگزار نشده ولی خب نهم هم خیلی خوبه بالاتر از ژاپن چین مصر و باید آماده بشیم برای انتخابی المپیک که سهمیه رو قطعا کسب کنیم الان که نگاه کنید جدول رو برد 3-0 مقابل چین نهایتا رده هشتم رو قطعی می کرد و گفتم نتایج جالبی رقم خورد و اون رده ششم کلا دور از دسترس بود ...
اینکه تو اردو درگیری شده و ... امیدوارم بحثش تموم بشه و رسانه ای نشه والیبال اصلا نباید به حاشیه بپردازه چیزی که فوتبال ما رو فلج کرده همین حواشی بیهوده هست یه سری اتفاق تو اردوی هر تیمی میوفته کادر فنی هستن مسئولین هستن و حل و تموم میشه نباید همه چیز رو رها کنیم و به این موضوع بپردازیم!

با آرزوی موفقیت برای تیم ملی والیبال ایران در مسابقات انتخابی المپیک 2012 لندن :40:

ali703
04-12-2011, 11:58
خب نتونستیم ایتالیا رو شکست بدیم حداقل یه ست ازش گرفتیم که چشم چپش دربیاد :دی

واقعا اون بازی که انتظار داشتیم ایران انجام بده ندیدیم چه خوب بود که بازی ست سوم و چهارم رو از ابتدا می کردیم و دو ست رو به ایتالیا نمی دادیم!بر خلاف ایتالیا ما چیزی برای از دست دادن نداشتیم ولی باز ترس و استرس تو تیم ما بیشتر بود امیر غفور امروز فوق العاده سرویس زد مخصوصا تو ست سوم و چهارم چند جا 4-5 امتیاز تیم ما رو جلو انداخت که باز با اشتباهات فردی و استفاده نکردن از توپ برگشت اختلاف کم و کم تر شد و نهایتا ایتالیا برنده ست چهارم و بازی شد

در مورد دریافت اول دیگه صحبتی نمیمونه باید روی این ضعف کار کنیم اگه میخوایم جهانی بشیم و تو لیگ جهانی بازی کنیم با این دریافت اول به جایی نمیرسیم!در مورد ایتالیا بگم مستر آنجلو و فی کلا در جریان بازی نبودن زیاد ایتالیا خیلی کم از حمله سرعتی استفاده می کرد اکثر توپ ها به ساوانی و اون پدر سوخته لاسکو ختم میشد و واقعا چه بازیکنی این لاسکو!با سه مدافع راحت توپ رو عبور میداد!:18: هرچند ست سوم که یکم عصبی شدن دیدیم که چقدر بازیشون به هم ریخت و لاسکو و ساوانی به راحتی دفاع میشدن نادی باز هم روی دفاع تور موفق بود و به حق جز برترین مدافعین این بازی ها بود امیر حسینی متاسفانه نتونست خوب کار کنه و تو جاهایی که ما به تجربه نیاز داشتیم مهدوی پخته نبود ولی انصافا عالی بازی کرد مهدوی مخصوصا ست سوم که دفاع های خوبی هم داشت در مورد سرویس پرشی ایتالیا دیدیم که امروز ساوانی اصلا خوب نزد درسته دو امتیاز گرفت ولی 6-7 امتیازم داد و دیگه ست سوم و چهارم کنترلی میزد!:27:

جو سالن هم امروز برای ایران بود همونطور که ایرانی ها خط و نشون کشیده بودن برای ایتالیا حمایت کامل کردن تو ست سوم ایول ایول شنیده میشد :31: ولی خب نشد ...
یه بازیکنم داشتن زایدسف؟!آخه تو کجات ایتالیاییه؟!:31: انصافا اونم خیلی خوب بازی کرد و امتیازهای حساسی برای ایتالیا گرفت فرهاد ها هر دو خوب بودن کمالوند خوب سرویس زد و چند بار جاخالی های عالی انداخت فیاضی خیلی خوب و با اعتماد به نفس بود ببینید با 18 سال سن جلو این بازیکنای با تجربه با 100 بازی ملی لیگ جهانی المپیک و جام های قبلی خیلی سخته ولی خوب بودن تو ست چهارم امتیازهای حساس بود که ولاسکو فکر کنم تشخیص داد مهدوی و غفور خسته شدن و بازارگرد و حسینی اومدن تو زمین که بازارگرد خوب نبود تو دو توپ برگشتی و البته کار جایی تموم شد که زایدسف سرویس کنترل شده رو به امتیاز تبدیل کرد و شدیم 21-16 اگه اشتباه نکنم ...

در هر صورت ایتالیا از لیست انتقام خارج نشده و منتظر باشید بالاخره یه جایی حالشونو اساسی میگیریم :دی
حداقلش همین یک ست میتونه سهمیه المپیک ایتالیا برای این مسابقات رو کنسل کنه اگه برزیل 3-0 ژاپن رو شکست بده که کار سختی براش نیست
مسعود فکر نکنم ایتالیا اصلا با ما بازی کنه تو مسابقات بعدی اونها انتخابیشون تو رم هست و بازم تاکید می کنم جز انگلستان هیچ تیمی قبل از این مسابقات سهمیه نداشته و امروز هم روسیه و لهستان سهمیه قطعی و برزیل هم احتمال فراوان سهمیه سوم این بازیها رو میگیرن که 8 سهمیه دیگه مسابقاتش بعد کریسمس برگزار میشه

در مجموع تورنومنت خوبی بود تجربه های خوبی کسب کردیم و نتایجمون خیلی خوب بود جدول رده بندی نهایی رو ندیدیم چون بازی حساس امریکا صربستان هنوز برگزار نشده ولی خب نهم هم خیلی خوبه بالاتر از ژاپن چین مصر و باید آماده بشیم برای انتخابی المپیک که سهمیه رو قطعا کسب کنیم الان که نگاه کنید جدول رو برد 3-0 مقابل چین نهایتا رده هشتم رو قطعی می کرد و گفتم نتایج جالبی رقم خورد و اون رده ششم کلا دور از دسترس بود ...
اینکه تو اردو درگیری شده و ... امیدوارم بحثش تموم بشه و رسانه ای نشه والیبال اصلا نباید به حاشیه بپردازه چیزی که فوتبال ما رو فلج کرده همین حواشی بیهوده هست یه سری اتفاق تو اردوی هر تیمی میوفته کادر فنی هستن مسئولین هستن و حل و تموم میشه نباید همه چیز رو رها کنیم و به این موضوع بپردازیم!

با آرزوی موفقیت برای تیم ملی والیبال ایران در مسابقات انتخابی المپیک 2012 لندن :40:
دوست عزیز باید مردممون در نظر داشته باشند که ما اول باید دنبال عکس گرفتن با بازیکنان بزرگ میرفتیم اما الان داریم باهاشون بازی میکنیم الحمدولله بازیمون خیلی بهتر شده و بابازی های تدارکاتی بهتر هم میشیم با بازی های تدارکاتی

Layken
04-12-2011, 13:11
سلام دوستان
این دوره هم تموم شد ایران عالی بود خسته نباشن ایول به همشون ایول به مربی به همه دست اندرکاران
تیم ما تیم جوونی هستش اینا باید روشون سرمایه گذاری کرد کار کرد ما واقعا عالی هستیم و توانایی بردن تیم های بزرگتری رو هم داریم و همشون عالی هستن نادی رو خیلی دوس دارم
غفور فوق العاده هستش سطح بالا بازی میکنه
و ما در ست سوم با بازیمون فهمیدیم که میتونیم
به امید موفقیت

sahba66
04-12-2011, 13:20
[QUOTE=aluminum;6674821]

ایران توی لیگ 2012 هم نیست.از آسیا ژاپن و کره تو لیگ هستند.

[COLOR="Black"]
[/COLOR
چرا ایران تو لیگ جهانی نیست؟ :angry::angry:مگه انتخابی لیگ چه شکلی است؟

+
بازی امروز خوب بود به نظرم اگه ولاسکو ست چهارم مهدوی و غفور را بیرون نمیکشید این ست رو برده بردیم و حداقل یک امتیاز میگرفتیم چون هم این 2تا تعویض شدن تیم 3 تا 4 امتیاز عقب افتاد و دیگه نتونستن خودشون رو برسونن...

+
ولی به هرحال دست همگیشون درد نکنه و مرسی:40::11::11::rolleye:

farshidshd
04-12-2011, 13:38
حالا از تیمهای آسیایی کدومش میره المپیک؟؟

SuperSt@r
04-12-2011, 13:43

فعلا هیچ کدوم
انگار قراره تو اردیهشت مسابقاتی در توکیو برگزار بشه که اونم انتخابی المپیکه حالا نمیدونم فقط تیمای اسیایی هستند یا اینکه تیمای دیگه هم هستن

mohammadirani
04-12-2011, 14:27

اردیبهشت ماه مسابقات انتخابی در توکیو ژاپن برگزار میشه

4 تیم ایران،کره جنوبی،ژاپن و چین به همراه 4 تیم دیگر از قاره های دیگر مسابقه میدند(یک تیم از افریقا،1 تیم از امریکا و 2 تیم اروپایی)
تو اون مسابقات قهرمان + بهترین تیم آسیایی میره المپیک
اگه قهرمان بر فرض محال اسیایی باشه 2 تیم اسیایی میرن المپیک
در کل باید بین تیم های اسیایی بهترین بشیم تا بریم المپیک
.
.

راستی چرا پست ها این قدر دیر تایید میشه!

Masoud King
04-12-2011, 14:46
یکی نیست به اینا بگه بازی آخر رو هم مینداختین همون 5 و نیم صبح...اگه میان ترم نبود کلاس نمی رفتم... حیفش
حالا می فهمم چرا ژاپنیا بازیهامون رو اکثرا انداختن سر صبح : دی

هم زدم دوبی اسپورت 2 دیدم که برزیال امتیاز آخر رو گرفت و سه بر هیچ برد ... کلا امروز قسمت نبود والیبال ببینم : دی

ali703
04-12-2011, 14:51
نمیدونم ایران با این که بعضی مواقع اینقدر قدرتمند میشه ولی تو تیم های برتر جهانی نیست نمیدونم چرا

hojjatinho
04-12-2011, 14:54
بازی امروز با ایتالیا و دیروز با روسیه ، بازی خوبی انجام دادیم . برخلاف بازی با برزیل .
بچه ها اگه امروز کمی دقت می کردن می تونستیم حداقل 1 امتیاز از ایتالیا بگیریم ولی عیب نداره ، همین 1 ست از بردن ایتالیا بیشتر مزه داد چون ایتالیا ، همون جور که دوستان گفتند باید ما رو 3-0 می برد و امید می داشت تا ژاپن از برزیل ست بگیره تا ایتالیا بره المپیک ... یه جورایی داغ المپیک رو ( البته فعلا) روی دستشون گذاشتیم!:دی
امروز ست اول خیلی بد بودیم و ست دوم هم خوب نبودیم ... ولی انصافا ست 3 عالی بودیم و اگه ست 4 اشتباهی که به نظرم ولاسکو کرد و مهدوی و غفور رو بیرون اورد و بازارگرد و حیسنی داخل رفتند ، انجام نداده بود ما می تونستیم ست 4 ام رو هم بگیریم!( کمی هم از ولاسکو ایراد بگیریم:دی)

و ست چهارم امتیازهای حساس بود که ولاسکو فکر کنم تشخیص داد مهدوی و غفور خسته شدن و بازارگرد و حسینی اومدن تو زمین که بازارگرد خوب نبود

به نظرم اگه ولاسکو ست چهارم مهدوی و غفور را بیرون نمیکشید این ست رو برده بردیم و حداقل یک امتیاز میگرفتیم چون هم این 2تا تعویض شدن تیم 3 تا 4 امتیاز عقب افتاد و دیگه نتونستن خودشون رو برسونن...
دقیقا ...
فکر کنم امتیاز ها رو 11 یا 12 مساوی بود که با این تعویض و به طبع قد کوتاه امیر حسینی در دفاع روی تور اختلاف 3 امتیاز به سود ایتالیا شد ... جالبه خود ولاسکو دویاره مهدوی و غفور رو برگردوند ، انگاری به اشتباهش پی برده بود
............
در هر صورت در مجموع تورنومنت خوبی بود . به جز بازی با چین در باقی مسابقات نتایج بدی کسب نکردیم . ضمن اینکه بردن لهستان ، صربستان و ارژاتنین نشون داد که می تونیم به اینده والیبال ایران خیلی امیدوار باشیم
اگه بهترین تیم اسیایی توی همین مسابقات المپیک می رفت ، ایران با اختلاف ،اون تیم بود .
باید امیدوار باشیم که توی مسابقات مهمتر برای ما که همون کسب سهمیه المپیک باشه به همین اندازه خوب کار کنیم.

Kurosh
04-12-2011, 15:00
به نظر من تعویض مهدوی درست بود، چون علاوه بر احتمال خستگی و ... که خود ولاسکو بهتر می دونه، تو یکی دو ست قبلی پاس اشتباه زیاد داشت، و به جز چند مورد دفاع و پاس خوب، چیز زیادی از مهدوی ندیدم. اگه امیر حسینی مصدوم نبود، ست دوم رو باید می بردیم، چون واقعاً ضعف در پاس به تیم ضربه زد ...

Masoud King
04-12-2011, 15:16
ولی شانس رو دارین؟

روسیه و لهستان هیچ کدوم قهرمان اروپا نبودن و همینطوری اومدن جاام جهانی و سهمیه رو هم گرفتن : دی

ست پنج بازی لهستان روسیه خیلی جالب بوده.. روسا 5 تا امتیاز عقب افتاده بودن که جبران کردن و بازی رو بردنووو دمشون گرم

لهستان رو هم بد سوزوندیم.... اگه از ما نمی باختن الان اوضاشون فرق می کرد

S@nti@go_s&k
04-12-2011, 16:23
جدول بازیها و نتایج تمامی مسابقات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aluminum
04-12-2011, 19:44
برترین‌های جام جهانی والیبال مشخص شدند/ نادی دومین دفاع برتر جهان
برترین‌های دوازدهمین دوره رقابت‌های جام جهانی والیبال و انتخابی المپیک معرفی شدند که نام کاپیتان تیم والیبال ایران هم در میان آنها به چشم می خورد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با پایان یافتن رقابت‌های جام جهانی والیبال در ژاپن، تیم روسیه ضمن کسب عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها به عنوان تیم نخست به المپیک 2012 لندن صعود کرد، ضمن اینکه تیم‌های لهستان و برزیل هم المپیکی شدند. ایران در این رقابت‌ها با کسب عنوان نهمی به کار خود پایان داد.

امتیازآورترین بازیکن:
1- هرناندز راموس از کوبا با 225 امتیاز، 2- میکال لاسکو از ایتالیا با 222 امتیاز، 3- ماکسیم میخایلف از روسیه با 185 امتیاز
- مهدی بازارگرد با 98 امتیاز در رده 26 قرار دارد

بهترین آبشارزن:
1- احمد عبدلایه از مصر با 46/52 درصد موفقیت آمیز، 2- میکال لاسکو از ایتالیا 21/52 درصد موفقیت آمیز، 3- ماکسیم میخایلف از روسیه با 08/52 درصد موفقیت آمیز
- مهدی بازارگرد از ایران با 75/43 درصد در جایگاه 23 قرار دارد

بهترین دفاع:
1- مارسین موزدزونک از لهستان با 38، 2- علیرضا نادی از ایران با 34 ، 3-ساندوبال مسا از کوبا با 33

بهترین سرویس:
1- کریستین ساوانی از ایتالیا، 2- کلایتون استنلی از آمریکا، 3- ماکسیم میخایلف از روسیه
- سیدمحمد موسوی در جایگاه هفدهم برترین سرویس زنان قرار گرفت

بهترین ساعد:
1- نیکلا روسیچ از صربستان با میانگین 40/2 (در هر ست)، 2- تورنا گوتی‌یرز از کوبا با 16/2، 3- کی رن از چین با 13/2
- فرهاد ظریف با 29/1 در رده دوازدهم است

بهترین پاسور:
1- لوچیانو د سسو از آرژانتین با میانگین 86/9 (در هر ست)، 2- رومینگ لی از چین با 36/8، 3- دایسوکه اوسامی از ژاپن با 43/7
- امیر حسینی از ایران با 95/4 در رده دهم قرار گرفت

بهترین دریافت کننده:
1- دورتا سانتوس سرخیو از برزیل با 36/56 درصد، 2- میکال وینیارسکی از لهستان با 88/55 ، 3- ایوان زایستف از ایتالیا با 15/55
- فرهاد ظریف بیست و یکم شد

بهترین لیبرو:
1- کی رن از چین، 2- دورتا سرخیو سانتوس از برزیل، 3- کریژتف ایگناژاک از لهستان
- فرهاد ظریف در جایگاه نهم قرار گرفت

در پایان این دوره از مسابقات "ماکسیم میخایلف" از روسیه به عنوان ارزشمندترین بازیکن انتخاب شد.

hamid_diablo
06-12-2011, 01:27
اگه به امریکا و چین نمی باختیم شرایطمون خیلی بهتر میشد و میتونستیم جلوی ایتالیا و روسیه و برزیل بهتر بازی کنیم