PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر در مورد چندتا رندر داخلیه دیگه

3dkhorshid
18-11-2011, 17:47
سلام عزیزیان یه لطفی بکنید در مورد رندرهام نظر بدید در مورد امضام هم نظر بدیدزدم پای کارهام خیلی واسم مهمه:11::11::11: رندر چهارم تکراریه قبلا گذاشتم ولی چون رندر شبش رو گذاشتم گفتم مقایسه کنید

1:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hadi665
18-11-2011, 22:54
آفرین رندر ها خیلی زیبا و طبیعی شدن
اما از امضا خوشم نیومد

من اعتقاد دارم امضا باس جموجور باشه تا در صورت نیاز کوچیکو نوقلی پای کار باشه

kamron_devil
19-11-2011, 20:01
به نظر من عکس دومی از بالا خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــه من بیشتر از بلور کتابها و انعکاس روی میز خوشم اومد. اون های دیگه هم خوبه ولی خیلی طبیعی نیست. دیواره عکس یک مونده به اخری هم قشنگه ولی تکراریه. در مجموع بازم کارهات رو بزار ببینیم حال کنیم . مرسی

سعید6
21-11-2011, 03:50
خیلی خوبه آفرین
عکس اول ودوم طبیعی نیستند مخصوصا پنجره سمت چپ _تورندر نباید اینجوری کش بیادوبلندگوها هم رفته تودیوار)
عکس سوم وچهارم ازهمه طبیعی ترند مخوصا میز کارمندی
رندر نایت هم خوبه ولی جای کار داره
منتظر کاراتون هستم

ZOHAA
21-11-2011, 14:25
فضای رندر اول قشنگه
اون سقفی که هالوژنارو توش کار گذاشتی می تونست بافت چوب باشه تا بیشتر با فضات ست بشه
به جای اون پنجره ذوذنقه یه پنجره بزرگتر بزار که یه طرف دیوارو پر کنه هم اتاق و دلباز تر می کنه و هم روشنتر

می تونی اسمتو با همون فونت بالای فامیلت بنویسی
اما بازم کلیتش برای یه امضا شولوغه

موفق باشی

Qadiany
22-11-2011, 14:24
رندر آخر توجهمو جلب کرد اول فکر کردم زیادی تاریکه بعد کمی تامل کردم دیدم که فضا میتونه شب باشه و البته برای پلان های خاص انیمیشن خیلی عالیه و ازش خوشم اومد. تو اکثر کارها سعی میشه که با بهترین نور و بهترین حالت رندر شه ولی تو واقعیت همه جا بهترین حالت نور رو نداریم.
آفرین.

kamron_devil
22-11-2011, 19:34
تامل کردی؟ ( شوخی )

Qadiany
22-11-2011, 23:58
تامل کردی؟ ( شوخی )

:31: آفرین باحال بود.:31:

HalleyStar
25-11-2011, 23:55
قشنگ شده ولی پرسپکتیو پنجره سمت چپ اشتباه فکر میکنم تو تصویر اولت.
اون پایه نقاشی با بومش وسط سالن چرا؟من اگه پایه نقاشیمو بزارم تواتاقم همه میگن برشدار.
درکل قشنگ خیلی:12: