ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت گرافیک

Ngo588
18-11-2011, 15:04
با سلام دوستان من یه ماه پیش یه مشکلی واسه سیستمم افتاد تو این تایپیک گفتمforum.p30world.com/showthread.php?p=6575477&posted=1#post6575477 اونجا با این عقل ناقص خودم و فروشنده کامپیوتر نتیجه گرفتیم مشکل از پاور هست چون سیستم با یه پاور دیگه البته بدون وصل کردن کابل کارت گرافیک چون پاوری که تست کردیم اتصال 6 پین گرافیک نداشت کار کرد و اشون گفتن از پاور هست بعد از حدود یه ماه که الافمون کرد دیروز پاور رو از گارانتی گرفت و اورد و 3 تومن هم ازم پول گرفت بعد من اوردم کابلارو وصل کردم چشمتون روز بعد نبینه سیستم روشن نشد دیگه ناامید شدم از این گفتم بزار کابل گرافیک رو بکشم ببینم چی میشه وقتی در اوردم سیستم روشن شد حالا به نظرتون مشکل از کجاست مدل کارت xfx gf 9600gso ‎1.5g

EXTREME
18-11-2011, 15:07
سیستم روشن نمیشه یا روشن میشه تصویر نمیده کدوم حالت پیش میاد ؟

Ngo588
18-11-2011, 15:19
همون حالت که اونموقع اتفاق می افتاد وقتی کلید پاور رو میزنم یه لحظه ال ای دی روی مادربرد روشن میشه دیگه اتفاقی نمی افته بعدش دیگه وقتی کلید پاور رو میزنی اتفاقی نمی افته

EXTREME
18-11-2011, 15:26
مشکل شما یا از پاور هست البته وقتی کابل گرافیک رو میزنید روشن میشه پس در حالت کلی میشه یه جورایی گفت پاور سالمه چون در حالتی که کابل کشیده بازم روشن میشه مین هم میشه گفت مشکلی نداره
پس این مشکل یا از ضعیف بودن پاور هست یا اینکه کابل تبدیل برقی که به گرافیک میخوره مشکل داره
میتونه این مشکل از طرف گرافیک هم باشه گرافیک رو رویه سیستم دیگه هم تست کردین ؟ همینطوری بود ؟
با یک پاور قویتر سیستم رو چک کنین و نتیجرو بگین
پاور خودتون رو هم با مولتی متر ولتاژ های خروجیش رو بگیرین ببینید چه طوریه

Ngo588
18-11-2011, 15:34
ممنون بزار تست کنم ببینم چی میشه

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

اقا الان دقت کردم دیدم فن گرافیک هم تو اون حالت کار میکنه

EXTREME
18-11-2011, 15:41
اوکی مواردی که گفتم چک کن حتما به نتیحه میرسی

Ngo588
18-11-2011, 17:33
سلام درست شد اون کابل مادربرد رو فشار دادم گفتم شاید خوب جا نیفتاده با فشار دادن یه جرقه ای زده شد رو مادربرد بعد که کلید روشن رو زدم صدای ترکیدگی اومد و بعد بوی سوختگی گفتم دیگه برد سوخت ولی سیستم روشن شد و الان مثل قبل کار میکنه به نظرت اشکالش از کجا بود و بعدا مشکل درست نکنه واسم

Hamed DC
18-11-2011, 18:11
سلام درست شد اون کابل مادربرد رو فشار دادم گفتم شاید خوب جا نیفتاده با فشار دادن یه جرقه ای زده شد رو مادربرد بعد که کلید روشن رو زدم صدای ترکیدگی اومد و بعد بوی سوختگی گفتم دیگه برد سوخت ولی سیستم روشن شد و الان مثل قبل کار میکنه به نظرت اشکالش از کجا بود و بعدا مشکل درست نکنه واسم
سلام.
خوشحالم مشکل حل شد.
قبل از اینکه مشکل مرتفع بشه، بیپهایی از بلندگوی بایوس شنیده نمیشد؟؟؟
بعد از اینکه اعمال بالا انجام دادین و سیستم دود کرد، بروز این امر رو بررسی کردین؟؟؟

Ngo588
18-11-2011, 18:47
والا انقدر هول شدم صدای بیپ رو نشنیدم نه مشکل رو بررسی نکردم به نظرتون بررسی لازمه

Hamed DC
18-11-2011, 18:50
والا انقدر هول شدم صدای بیپ رو نشنیدم نه مشکل رو بررسی نکردم به نظرتون بررسی لازمه
در این موادر تنها اعلانی که میتونه راه گشا صدای بیپ هاست.
چون میگه مشکل کجاست!!!
حتما حتما بررسی کنید.
بلند شدن دود نشاندهنده افزایش فشار مضاعف به یکی از قطعات هست.
حتی اگر درست شده باشه یا سیستم کار کنه، مطمئن باشید که این امر موقتی خواهد بود.
پس حتما چک کنید.

Ngo588
18-11-2011, 18:59
داداش من زیاد وارد نیستم تو اسمبل سیستم ولی اون دود مربوط به فطعات فک کنم نیست(البته دود بالا نیومد و ففط یه صدای ترکیدگی و یه کمی بوی سوختگی)الان چند بار سیستم رو دوباره راه اندازی کردم تا حالا مشکلی نیست صدای بوق رو الان میشه تشخیص داد مدل بوردم giga:ep43-ud3l

Hamed DC
18-11-2011, 19:05
داداش من زیاد وارد نیستم تو اسمبل سیستم ولی اون دود مربوط به فطعات فک کنم نیست(البته دود بالا نیومد و ففط یه صدای ترکیدگی و یه کمی بوی سوختگی)الان چند بار سیستم رو دوباره راه اندازی کردم تا حالا مشکلی نیست صدای بوق رو الان میشه تشخیص داد مدل بوردم giga:ep43-ud3l
به هر حال حتی اگر به بو هم بسنده کنیم به نظر یک باز قطعات رو باز کنید و به صورت مجزا چک کنید.
مادربرد رو چک کن ببین قسمت پایینیش، همونجایی که کابلهای پنل جلو نصبه، بلندگویی(از این کوچیکا) وصل هست.
اگر وصل نبود حتما یکدونه بخر و نصب کن.
در ضمن سیستم رو به صورت حداکثر فشار هم تست کن.

Ngo588
18-11-2011, 19:12
ممنون از راهنمایتون بزار ببینم چی میشه خودمم دوست دارم بدونم نتیجه رو میگم براتون

Hamed DC
18-11-2011, 19:17
ممنون از راهنمایتون بزار ببینم چی میشه خودمم دوست دارم بدونم نتیجه رو میگم براتون
خواهش میکنم.منتظرم:11:

Ngo588
22-11-2011, 10:06
بچه ها دوباره اونجوری شد ولی اینبار فهمیدم از چه هست من لینوکس نصب کردم ubunto11.04 دفعه قبل تو او داشتم کار میکردم که سیستم خاموش شد تو این چند روز داشت خوب کار میکرد که امروز صبح رفتم تو لینوکس بعد چند مدت کار سیستم خاموش شد به نظرتون چیکار کنم الان نعلت به لینوکس

Hamed DC
22-11-2011, 12:13
بچه ها دوباره اونجوری شد ولی اینبار فهمیدم از چه هست من لینوکس نصب کردم ubunto11.04 دفعه قبل تو او داشتم کار میکردم که سیستم خاموش شد تو این چند روز داشت خوب کار میکرد که امروز صبح رفتم تو لینوکس بعد چند مدت کار سیستم خاموش شد به نظرتون چیکار کنم الان نعلت به لینوکس
البته این بوی بد باید یه علت سخت افزاری داشته باشه!!!
با سایر سیستم عاملها هم تست کنید.
البته بهتره که سیستم به صورا Open Aireباشه که اگر مشکلی پیش اومد بتونید به صورت واضح ببینیدش.

Ngo588
22-11-2011, 12:46
البته این بوی بد باید یه علت سخت افزاری داشته باشه!!!
با سایر سیستم عاملها هم تست کنید.
البته بهتره که سیستم به صورا Open Aireباشه که اگر مشکلی پیش اومد بتونید به صورت واضح ببینیدش.

داداش سیستم با ویندوز مشکل نداشت تا اینکه امروز شیطون گولم زد رفتم تو لینوکس(ضمنا لینوکس رو تازه نصب کردم)الان وقتی کانکتور 6 پین کارت رو در میارم سیستم روشن میشه ولی وقتی وصل میکنم کار نمیکنه یه سوال اگه کانکتور 6 پین رو وصل نکنم فن کارت گرافیک کار میکنه اخه مال الان کار میکنه بدون کانکتور ولی تصویر نمیده ضمنا اون چراغی که رو محل وصل کانکتور هست هم روشن میشه

Hamed DC
22-11-2011, 13:21
داداش سیستم با ویندوز مشکل نداشت تا اینکه امروز شیطون گولم زد رفتم تو لینوکس(ضمنا لینوکس رو تازه نصب کردم)الان وقتی کانکتور 6 پین کارت رو در میارم سیستم روشن میشه ولی وقتی وصل میکنم کار نمیکنه یه سوال اگه کانکتور 6 پین رو وصل نکنم فن کارت گرافیک کار میکنه اخه مال الان کار میکنه بدون کانکتور ولی تصویر نمیده ضمنا اون چراغی که رو محل وصل کانکتور هست هم روشن میشه
کارت رو به هیچ وجه با این روش روشن نکنید!!!
چون به کلرت آسیب میرسه.
کانفیگ سیستم رو ذکر کنید؟؟؟

Ngo588
22-11-2011, 13:26
سیستم اینه ep43-ud3l
cpu:core 2 dual e7500
vga:gf xfx 9600gso 1.5g
به نظرت ریست باتری چه تاثیری رو سیستم داره?

Hamed DC
22-11-2011, 13:53
سیستم اینه ep43-ud3l
cpu:core 2 dual e7500
vga:gf xfx 9600gso 1.5g
به نظرت ریست باتری چه تاثیری رو سیستم داره?
پاورتون چیه؟؟؟
برداشتن باتری تنظیمات بایوس رو به حالت اول برمیگردونه.

Ngo588
22-11-2011, 14:04
Green535A
فک نکنم پاور اشکال داشته باشه هر چی هست زیر سر ابونتو هست کاش حذفش کرده بودم چطور بدونم کارت گرافیکم سوخته?

Hamed DC
22-11-2011, 22:35
Green535A
فک نکنم پاور اشکال داشته باشه هر چی هست زیر سر ابونتو هست کاش حذفش کرده بودم چطور بدونم کارت گرافیکم سوخته?
اگر تصویر روی مونیتور دارین و صدای بیپهای متوالی(6تایی) از کیس نمیاد، گرافیک احتمالا سالمه!

Ngo588
23-11-2011, 12:27
اقا کارش دیگه ساخته شد این سیستم امروز خواستم کارت رو بیرون از اسلات با کابل 6 پین تست کنم دیدم روشن نشد بعد گذاشتم رو اسلات و کابل رو در اوردم دیگه سیستم روشن نشد خدا رحمتش کنه جوانمرگ شد

Hamed DC
23-11-2011, 16:04
شما بدون کابل گرافیک سیستم رو روشن کردین.
ظاهرا این کار رو چند بار هم انجام دادین!!!
سیستم رو یه کارت دیگه چک کنید.
فکر میکنم کارت مشکل حادی پیدا نکرده باشه!

Ngo588
23-11-2011, 17:32
شما بدون کابل گرافیک سیستم رو روشن کردین.
ظاهرا این کار رو چند بار هم انجام دادین!!!
سیستم رو یه کارت دیگه چک کنید.
فکر میکنم کارت مشکل حادی پیدا نکرده باشه!

روشن نشدن سیستم از کابل برق بود اونو تکون دادم درست ولی باز سیستم روشن نشد داشتم نامید میشدم خواستم ببینم وقتی با کابل روشن میکنم اون چراغ کارت روشن میشه یهو دیدم صدای ترکیدگی اومد و جرقه از روی کارت و بوی سوختگی درست مثله دفعه پیش بعد سیستم روشن شد زود ولی الان تصویر ندارم به نظرتون ایندفعه سوخت دیگه ولی فنش کار میکنه

Hamed DC
23-11-2011, 18:33
روشن نشدن سیستم از کابل برق بود اونو تکون دادم درست ولی باز سیستم روشن نشد داشتم نامید میشدم خواستم ببینم وقتی با کابل روشن میکنم اون چراغ کارت روشن میشه یهو دیدم صدای ترکیدگی اومد و جرقه از روی کارت و بوی سوختگی درست مثله دفعه پیش بعد سیستم روشن شد زود ولی الان تصویر ندارم به نظرتون ایندفعه سوخت دیگه ولی فنش کار میکنه
عجب!!!
هنگام روشن کردن سیستم صدای بیپ از کیس شنیده نمیشه؟؟؟
چک کنید ببینید بلندگوی بایوس وصل هست.
با یه گرافیک دیگه چک کنید سیستم رو.

Ngo588
24-11-2011, 13:29
عجب!!!
هنگام روشن کردن سیستم صدای بیپ از کیس شنیده نمیشه؟؟؟
چک کنید ببینید بلندگوی بایوس وصل هست.
با یه گرافیک دیگه چک کنید سیستم رو.

والا من که صدایی نمیشنوم یه سوال کارت گرافیک بدون اسلات pci-e میتونه حداقل فنش کار کنه من امتحان کردم دیدم کار نکرد و یه صدایی مثل اینکه فشار بیاد به سیستم شنیدم زود خاموش کردم در مورد سیستم دیگه و کارت گرافیک دیگه اینجا تو دسترسم نیست به نظرت گارانتی قبول میکنه فک نکنم gpu سوخته باشه احتمالا از مقاومت ها باشه زیاد سر در نمیارم بیخیال

Hamed DC
24-11-2011, 13:44
والا من که صدایی نمیشنوم یه سوال کارت گرافیک بدون اسلات pci-e میتونه حداقل فنش کار کنه من امتحان کردم دیدم کار نکرد و یه صدایی مثل اینکه فشار بیاد به سیستم شنیدم زود خاموش کردم در مورد سیستم دیگه و کارت گرافیک دیگه اینجا تو دسترسم نیست به نظرت گارانتی قبول میکنه فک نکنم gpu سوخته باشه احتمالا از مقاومت ها باشه زیاد سر در نمیارم بیخیال
بلنگوی بایوس رو چک کنید وصل باشه.

Ngo588
24-11-2011, 15:00
من که هرچی نگاه کردم این بلندگو رو ندیدم میشه شما یه عکس بدید بلندگو رو نشون بدید شرمنده

Hamed DC
24-11-2011, 17:33
یا بلندگویی با این شکل و شمایل هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که روی مادربرد سوار میشه.
و یا توی برخی مادربردها روی مادربرد لحیم شده:

اگر سیستم شما هیچ لندگویی روی مادربردش نیست یکی تیه و در قسمت مربوطه نصب کنید.
با توجه به شکل زیر:

Ngo588
24-11-2011, 18:16
ای بابا رو مادربرد نیست ولی مثل تصویر سوم اون تو قسمت پنل جلویی محل اتصالش هست حالا از کجا از این اسپیکرا پیدا کنم اینجا بگم حالیشون نمیشه که

Ngo588
24-11-2011, 18:32
رو دفترچه مادربرد نوشته 2 تا سیم نارنجی رو وصل میکنیم این سیمهای پنل جلویی مگه روی مادربرد داده نمیشه پس اسپیکرم باید میبود الان کجاست نمیدونم

Hamed DC
24-11-2011, 18:57
ای بابا رو مادربرد نیست ولی مثل تصویر سوم اون تو قسمت پنل جلویی محل اتصالش هست حالا از کجا از این اسپیکرا پیدا کنم اینجا بگم حالیشون نمیشه که
بگید اسپیکر برای بایوس میخوام.
میتونی از الکتریکی ها هم تهیه کنی.
از این باندگوهی کوچیک هم میشه!!!

Ngo588
24-11-2011, 19:03
با اینکه اینجا بایوس نمیدونن چیه ولی خودم سعی میکنم یه کوچیکشو پیدا کنم ببینم چی میشه

Hamed DC
24-11-2011, 19:09
با اینکه اینجا بایوس نمیدونن چیه ولی خودم سعی میکنم یه کوچیکشو پیدا کنم ببینم چی میشه
از این بلندگوهای کوچیک هم میشه.
فقط در زدن مثبت و منفی روی مادر برد دقت کنید.

Fsd2070
02-01-2012, 22:23
سلام
من کامپیوترم تصویر نمیده .البته مطمئنم که از کارت گرافیکش نیست چون اون را با سیستم دیگه تست کردم حدس من اینه که از مینبرد باشه ولی از کجاش نمیدونم
لطفا کمک کنید تا مشکلش رو برطرف کنم

Hamed DC
03-01-2012, 12:01
سلام
من کامپیوترم تصویر نمیده .البته مطمئنم که از کارت گرافیکش نیست چون اون را با سیستم دیگه تست کردم حدس من اینه که از مینبرد باشه ولی از کجاش نمیدونم
لطفا کمک کنید تا مشکلش رو برطرف کنم
سلام.
دوست عزیز گرافیک رو روی یه سیستم دیگه تست کردین؟؟؟نتیجه چی بوده؟؟؟
مادربرد رو با یه گرافیک دیگه تست کردین؟؟؟نتیجه چی بوده؟؟؟
صدای بیپ از کیس شنیده میشه؟؟؟ اگر شنیده میشه به چه صورتی هست؟؟؟(توالیها و تعداد بیپها؟؟؟)

Fsd2070
03-01-2012, 17:01
سلام.
دوست عزیز گرافیک رو روی یه سیستم دیگه تست کردین؟؟؟نتیجه چی بوده؟؟؟
مادربرد رو با یه گرافیک دیگه تست کردین؟؟؟نتیجه چی بوده؟؟؟
صدای بیپ از کیس شنیده میشه؟؟؟ اگر شنیده میشه به چه صورتی هست؟؟؟(توالیها و تعداد بیپها؟؟؟)

گرافیکرو با مین دیگه تست کردم سالم بود
وقتی روشن میکنم چند تا بوق ممتد میزنه بعد به کارش ادامه میده و لی تصویر نمیاره

Hamed DC
03-01-2012, 23:42
گرافیکرو با مین دیگه تست کردم سالم بود
وقتی روشن میکنم چند تا بوق ممتد میزنه بعد به کارش ادامه میده و لی تصویر نمیاره
پس به احتمال زیاد میتونه از شکاف کارت گرافیک باشه.
مادربرد رو روی سیستم دیگه و با قطعات دیگه تست کردین؟؟؟

Fsd2070
03-01-2012, 23:57
پس به احتمال زیاد میتونه از شکاف کارت گرافیک باشه.
مادربرد رو روی سیستم دیگه و با قطعات دیگه تست کردین؟؟؟

تا روز قبل سالم بوده وبازم نشده یعنی شکاف همون حالت دیروز بوده امروز تصویر نمیاره
بازم ممنون از توجه شما

Hamed DC
04-01-2012, 00:02
تا روز قبل سالم بوده وبازم نشده یعنی شکاف همون حالت دیروز بوده امروز تصویر نمیاره
بازم ممنون از توجه شما
بوق ممتد معمولا نشان از خرابی گرافیم یا مدخلهای اون رو داره.
شما باید مین رو روی یه سیستم دیگه تست کنید.
راستی وقتی سیستم رو روشن میکنید، تصویری روی مانیتور نمیاد یا میاد و قطع میشه؟؟؟
مادربرد شما چیه؟؟؟
اتصالات هارد رو چک کنید. حتما حتما سیستم رو با یه هارد دیگه تست کنید.
بایوس مین رو هم پاک کنید(باتری در بیارین و اتصالات منفی و مثبت رو با پیچگوشتی 30ثانیه به هم اتصال بدین).
البته پاک کردن بایوس رو در حالیکه سیستم کاملا خاموش باشه انجام بدین.

Fsd2070
04-01-2012, 00:08
بوق ممتد معمولا نشان از خرابی گرافیم یا مدخلهای اون رو داره.
شما باید مین رو روی یه سیستم دیگه تست کنید.
راستی وقتی سیستم رو روشن میکنید، تصویری روی مانیتور نمیاد یا میاد و قطع میشه؟؟؟
مادربرد شما چیه؟؟؟
اتصالات هارد رو چک کنید. حتما حتما سیستم رو با یه هارد دیگه تست کنید.
بایوس مین رو هم پاک کنید(باتری در بیارین و اتصالات منفی و مثبت رو با پیچگوشتی 30ثانیه به هم اتصال بدین).
البته پاک کردن بایوس رو در حالیکه سیستم کاملا خاموش باشه انجام بدین.

مجدد سلام
ریست بایوس کردم با سی دی بوت بالا میام هم نمیاد یعنی از هارد نیست
هم رو اسوس و هم رو گیگا برام اتفاق افتاده
نمیسه نوسان رومین تاثیر گذاشته باشه
البته از پاورم نیست تست کردم

Hamed DC
04-01-2012, 00:14
مجدد سلام
ریست بایوس کردم با سی دی بوت بالا میام هم نمیاد یعنی از هارد نیست
هم رو اسوس و هم رو گیگا برام اتفاق افتاده
نمیسه نوسان رومین تاثیر گذاشته باشه
البته از پاورم نیست تست کردم
سلام دوست عزیز.
نوسان زیاد نمیتون باعث این عارضه بشه. مضاف بر اینکه سیستم روشن میشه. شما مانیتور رو چک کردی؟؟؟
متوجه منظورت نشدم! تصویر میاد بعد میره یا اصلا تصویر نداری موقع روشن شدن سیستم؟؟؟

Fsd2070
04-01-2012, 00:19
سلام دوست عزیز.
نوسان زیاد نمیتون باعث این عارضه بشه. مضاف بر اینکه سیستم روشن میشه. شما مانیتور رو چک کردی؟؟؟
متوجه منظورت نشدم! تصویر میاد بعد میره یا اصلا تصویر نداری موقع روشن شدن سیستم؟؟؟

مانیتورم تست کردم
کلا تصویر ندارم
آخه سی دی هایرن تو رم بار میشه نیاز به هارد نداره

Hamed DC
04-01-2012, 00:22
مانیتورم تست کردم
کلا تصویر ندارم
بوقهای به چه صورته؟؟؟ از لحاظ ممتد و کوتاهی؟؟ چندتا ممتد؟؟چندتاکوتاه؟؟؟اول ممتد یا اول کوتاه شنیده میشه؟؟؟

t-38
04-01-2012, 00:23
سلام دوستان

مانیتورم تست کردم
کلا تصویر ندارم

ببینید تصویر ندادن میتونه از رم...پاور ......گرافیک و خیلی چیزای دیگه باشه .شما اول پاور را با یه سیستم دیگه تست

کن یا با مالتی متر ولتاژ ها را چک کنید تمامی شاخه ها رو بعد اگه از پاور نبود رم را چک کنید روی یه سیستم دیگه

Fsd2070
04-01-2012, 00:28
سلام دوستان

ببینید تصویر ندادن میتونه از رم...پاور ......گرافیک و خیلی چیزای دیگه باشه .شما اول پاور را با یه سیستم دیگه تست

کن یا با مالتی متر ولتاژ ها را چک کنید تمامی شاخه ها رو بعد اگه از پاور نبود رم را چک کنید روی یه سیستم دیگه

دوست گرام اگه بالاتر رو بخونی میبینی که همه اونا رو تست کردم ولی از اونا نبود فقط مین رو تست نکردم
میخوام ببینم از کجا ی مین میتونه باشه
تعمیر یا تعویض

t-38
04-01-2012, 00:34
ببخشید ....خوب تصویر ندادن بورد .میتونه از اسلات های گرافیک ویا رم ودر مواردی ورودی atx باشه

تعمیر یا تعویض هم بستگی داره ارزش تعمیر داشته باشه یا نه .

اگه به دیباگر دسترسی دارید کد را اعلام کنید اگر نه تعداد بوق هارا بگویید!!

Fsd2070
04-01-2012, 00:59
ببخشید ....خوب تصویر ندادن بورد .میتونه از اسلات های گرافیک ویا رم ودر مواردی ورودی atx باشه

تعمیر یا تعویض هم بستگی داره ارزش تعمیر داشته باشه یا نه .

اگه به دیباگر دسترسی دارید کد را اعلام کنید اگر نه تعداد بوق هارا بگویید!!

بوقا رو دقیق یادم نیست
ولی دیباگزم کجا بود برادر

t-38
04-01-2012, 01:07
بوقا رو دقیق یادم نیست
ولی دیباگزم کجا بود برادر

مدل مادربورد را ذکر کنید .تعداد بوق هارا هم دوباره چک کنید .

samijazini
04-01-2012, 07:55
به نظر من قطعاتت رو روی یه مین دیگه نصب کن تا از صحتشون مطمئن بشی...جوابتو برام بفرست...

Hamed DC
04-01-2012, 12:54
خوشحالم که دوست خوبم،t-38 هم به دنبال عیب یابی فنی موضوع هست.
همین طور که t-38 عزیز هم متذکر شد، باید از روی تعداد بوقهای بایوس به مشکل پی برد.
یا همه قطعات رو یکی یکی چک کنید.