مشاهده نسخه کامل
: اشتباه تایپ کردن کیبورد
hamed_aa
18-11-2011, 14:47
دوستان ، چند وقتی هست که کیبوردم موقع نوشتن حرف "a" اکثر مواقع خود بخود مینوشت "€a"
یکی دو روزه که دیگه قاط زده اصلا همه چی رو قرو قاطی مینویسه.مثلا CTRL+A که میگیری به جای select all مینویسه " ' "
همه چی رو هم اشتباه مینویسه.تو on screen keyboard هم که رفتم دیدم بعضی از کلید هارو که میزنی انگار Alt و Shift هم گرفته میشن و واسه همین قروقاطی مینویسه!
الا شانسی چند دقیقست درست شده ولی باز خراب میشه..
مشکل قطعا برمیگرده به مادربرد و یا کیبورد.
به نظر شما کدومه؟
شما ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید و فونت های فارسی رو مجددا نصب کنید درست میشه مشکل بیشتر نرم افزاری هست
jafarian
18-11-2011, 16:26
مشکل شما نرم افزاری هست فونتهای ویندوز ارداخل سیدی ویندوز استخراج کنید تو فونت ویندوز که داخل کنترل پنل باشه کپی کنید یا که فونت سیستم خودتون دیفالت کنید یک دور ازقسمت change keyboard زبان persian کامل پاک کنید بعدشم سیستم ریست کنید ازآخرم ارنوع نصب کنید ببینید درست میشه :20:
Hamed DC
19-11-2011, 00:14
اگر موارد بالا تست شد و نتیجه منفی بود، مشکل از چیپ داخلی کیبرد هست!
اگر موارد بالا تست شد و نتیجه منفی بود، مشکل از چیپ داخلی کیبرد هست!
فکر نکنم مشکل از کیبورد باشه چون با کیبورد مجازی هم همین مشکل رو دارند
Hamed DC
19-11-2011, 00:52
فکر نکنم مشکل از کیبورد باشه چون با کیبورد مجازی هم همین مشکل رو دارند
ممنون.
البته اگر کیبرد درایوی نیاز داره، حتما نصبش کنید.
hamed_aa
08-12-2011, 19:40
فعلا که بهتر شده!
خودم حدس میزنم یا از مادربرد هست (احتمال بیشتر) یا از کیبورد
مادربردم یه مقدار فکر کنم مشکل داره.
مثلا یکی دو تا سیم یو اس بی دارم که یه خورده بلندن ، وقتی به سیستم خودم وصل می کنم و مثلا به یه هارد اکسترنال مینم ، سیستم نمیشناسه.
اما همین هارد و همین سیم یو اس بی ، رو یه سیستم دیگه جواب میده.هارد و سیم هم 100% سالم هستند.
jafarian
09-12-2011, 01:06
اونی که میگین هارد شناسایی نمکینه رو سیستم خودتون بیشتر مربوط میشه به کمبود ولتاژ پاور تا اینکه مین :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.