ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض رم و هارد لپتاپ

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 12:52
سلام ممنون میشم پاسخ بدید
1-ایا تمام لپتاپهای جدید و داخل بازار همگی قابلیت تعویض و ارتقای هارد به ssdرا دارند ؟ مثلا ایسوز سری k53 ....n53
2- ایا امکان نصب دوتا هارد روی یک سیستم مثلا یک ssd ویک hddفراهم هست ؟ مثلا رو همون دو مدل قبلی
3- لپتاپهای یولترابوک قابلیت کار با نرم افزار های سنگین مثل فتوشاپ و تدوینهای ویدءیویی را دارند ؟ دقیقا میخوام به جای پی سی ازشون کار بکشم. ایا توانایی دارند یا خیر ؟
4- ایابرای ارتقای رم روی اون دو مدل در سوال یک به مشکل میخورم یا نه؟
5- لپتاپهای 17 اینچ چقدر شارژ نگه میدارند ؟مشکلی با حمل و نقلش نیست .
6 - ایا این مدل n73sv ایسوز برای کار گرافیک و ویدیو توصیه میشود ؟ اگر نه به چه دلیل ؟
7- از کجا میتونم به لیست لپتاپهایی که قراره در اینده نزدیک به بازار اراءه بشه دسترسی پیدا کنم.؟ میخوام کانفیگ قطعات حداقل تا سه ماه اینده رو ببینم که چه مدلهایی قراره بیاد تا اگه صلاح باشه دست نگه دارم

با سپاس و تشکر.

Hektor
18-11-2011, 14:24
1-ایا تمام لپتاپهای جدید و داخل بازار همگی قابلیت تعویض و ارتقای هارد به ssdرا دارند ؟ مثلا ایسوز سری k53 ....n53
2- ایا امکان نصب دوتا هارد روی یک سیستم مثلا یک ssd ویک hddفراهم هست ؟ مثلا رو همون دو مدل قبلی
3- لپتاپهای یولترابوک قابلیت کار با نرم افزار های سنگین مثل فتوشاپ و تدوینهای ویدءیویی را دارند ؟ دقیقا میخوام به جای پی سی ازشون کار بکشم. ایا توانایی دارند یا خیر ؟
6 - ایا این مدل n73sv ایسوز برای کار گرافیک و ویدیو توصیه میشود ؟ اگر نه به چه دلیل ؟
7- از کجا میتونم به لیست لپتاپهایی که قراره در اینده نزدیک به بازار اراءه بشه دسترسی پیدا کنم.؟ میخوام کانفیگ قطعات حداقل تا سه ماه اینده رو ببینم که چه مدلهایی قراره بیاد تا اگه صلاح باشه دست نگه دارم

با سپاس و تشکر.
1 و 4 -لپتاپ چه قدیمی چه جدید قابلیت تعویض راحت هارد و رم دارن.مثل یه سیستم دسکتاپ! من خودم اینکار رو کردم و رم لپتاپ قدیمیم رو از 512 به 1.5 گیگ که سقف پشتیبانی پردازندش بود رسوندم و هارد PATA اون رو هم با نمونه ی 4 برابر پرظرفیت ترش عوض کردم.کافیه قابش رو باز کنی و اگه برای رم اسلات خالی داشت یکی با مشخصات همون جا بزنی اگه اسلات خالی نداشت ماژول کم ظرفیت رو دربیاری بفروشی و جاش یه ماژول پرظرفیت بذاری.هارد 2.5 اینچی SSD هم از نظر سیستم عامل و مادربورد مثل یه HDD عادی شناسایی میشه و هیچ مشکلی نیست.فقط قیمت به ظرفیتشون در حال حاضر به صرفه نیست میتونی مثل من دست نگهداری تا SSD های یک ترابایتی که تازگی ساخته شدن بیاد بازار..
2-اینم مشکلی نیست بشرطی که مثل n73sv جای دو تا هارد داشته باشه.17 اینچی ها به بالا همگی جای دو تا هارد داره و قبلاً گفتم هیچ مشکلی نیست..
3-بستگی داره به CPU و گرافیک و مقدار رمشون چی باشه ولی معمولاً بزحمت میتونن نسخه های جدید فوتوشاپ رو روون اجرا کنن و نباید روی کارهای گرافیکی حساب کنی.Netbook ها برای وبگردی و کارهای ساده ساخته شدن.
5-بستگی به تعداد سلولهای باتری و نوع استفاده داره.شش سلولی های رایج معمولاً دو ساعت رو میتونن جوابگو باشن.تبلیغات و زمانهای اسمی رو زیاد تحویل نگیر.
6-بستگی به کانفیگش داره ولی اگه از 2630QM و GeForce GT 540M بهره ببره پاسخ مثبته.میتونی به بنچمارکهای GeForce GT 540M در آدرس زیر مراجعه کنی ببینی با کاربرد مد نظرت ساگاری داره یا نه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7-اینو شک دارم راحت گیر بیاری.چون سیاست شرکتهای سخت افزاری معمولش این نیست که جزئیات محصولات آیندشون رو بطور کامل افشا کنن چون هم محصولات فعلیشون توی بازار روی دست میمونه و هم رقبا دستشون رو میخونن.در مجموع اگه نیاز داری نباید معطل کنی.این یه چیز عادیه که همیشه 6 ماه دیگه سخت افزارهای جدیدتری میاد بازار و قیمت محصولات فعلی میاد پایینتر.

F R E E M A N
18-11-2011, 14:47

با سپاس و تشکر.

بهتره در یک تاپیک همه مورد را مطرح کنید و برای هر سوالی یک تاپیک جدید نزنید!
ssd های موجود همه 2.5 اینچن و روی همه لپ تاپها قابل نصب
لپ تاپهای 15 اینچ اکثرا فقط یک هارد بی دارند مثل مدلهای بالا ولی 17 اینچیها اکثرا دو تا دارند
اولترابوکها پردازنده های نسبتا ضعیف سندی بریج با tdp پائین دارند و برای کار سنگین مناسب نیستند
ماکزیمم ساپورت رم در سایت کمپانی گفته شده
شارژدهی ربطی به سایز لپ تاپ نداره بستگی به کانفیگ داره
n73sv هم مدل خوبیه ولی تا جایی که من میدونم فقط +hd در بازار هست
کمپانیها معمولا قبل از عرضه یک مدل به بازار روی سایتهاشون تبلیغ میکنند
سایتهایی مثل engadget و laptopmag و ... هم مدلهای جدید را معرفی میکنند

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 15:17
اقا یک دنیا تشکر
جواب همه سوالاتم رو گرفتم فقط دوتا مطلب.
اینها سرعت رم رو بیان نمیکنند از کجا باید بفهمم مثلا 1066 هست ویا 1333 ؟
ایا تفاوت این دوتا سرعت تاثیر خیلی زیادی داره یا نه ؟

با تشکر فراوان از شما

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 15:57
بهتره در یک تاپیک همه مورد را مطرح کنید و برای هر سوالی یک تاپیک جدید نزنید!
ssd های موجود همه 2.5 اینچن و روی همه لپ تاپها قابل نصب
لپ تاپهای 15 اینچ اکثرا فقط یک هارد بی دارند مثل مدلهای بالا ولی 17 اینچیها اکثرا دو تا دارند
اولترابوکها پردازنده های نسبتا ضعیف سندی بریج با tdp پائین دارند و برای کار سنگین مناسب نیستند
ماکزیمم ساپورت رم در سایت کمپانی گفته شده
شارژدهی ربطی به سایز لپ تاپ نداره بستگی به کانفیگ داره
n73sv هم مدل خوبیه ولی تا جایی که من میدونم فقط +hd در بازار هست
کمپانیها معمولا قبل از عرضه یک مدل به بازار روی سایتهاشون تبلیغ میکنند
سایتهایی مثل engadget و laptopmag و ... هم مدلهای جدید را معرفی میکنند

سلام
این n73sv گفته شده فول اچدیه با اچ دی پلهس فرقش چیه ؟
اینو بگیرم یا صبر کنم k73sv با یو اس بی 3 بیاد ؟
شرمنده برای فارسی نویس با موبایل تایپ میکنم.
سپاس

F R E E M A N
18-11-2011, 15:59
n73 هرچی تابحال دیدم با صفحه نمایش +hd بوده
HD+ =1600x900 Full HD = 1920x1080
k73 هم سری جدیدش با usb3 خیلی وقته به بازار اومده
همه این مدلهای سندی بریج رم باس 1333 دارند
ایسوس هم که در سایتش دقیق ذکر کرده

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 16:52
کا 73 با یو اس بی 3 ؟
مطمءنی ؟ من توی نتورک چک نگاه کردم ولی یو اس بی 2 بود !!!!
کدوم سیایت فارسی برای فروش داره ؟

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 17:25
کا 73 با یو اس بی 3 ؟
مطمءنی ؟ من توی نتورک چک نگاه کردم ولی یو اس بی 2 بود !!!!
کدوم سیایت فارسی برای فروش داره ؟

F R E E M A N
18-11-2011, 17:39
یک ماه پیش یکی از دوستان میگفت k73 به بازار اومده با usb3
من خودم دو هفته پیش دیدم، یکی از پورتهای usb2 را کم کرده و usb3 اضافه کرده رنگ آبی پورتش هم دقیقا دیده شد
در سایت رایان صبا هم چند روز پیش دیدم یک مدل k73 با usb3

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 18:09
توی یک سایت بلگرادی یک مدل با پلتفرم amd هست که کارمو راه نمیندازه
اینم بود
k93 sv - yz024v
به احتمال قوی همون n93 رو بگیرم فقط افسوس کیبوردش چیکلت نیست .

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 18:16
نوشتم n93 که اشتباهه
منظورم n73 هستش

KING_DESIGNER2
18-11-2011, 18:22
یک ماه پیش یکی از دوستان میگفت k73 به بازار اومده با usb3
من خودم دو هفته پیش دیدم، یکی از پورتهای usb2 را کم کرده و usb3 اضافه کرده رنگ آبی پورتش هم دقیقا دیده شد
در سایت رایان صبا هم چند روز پیش دیدم یک مدل k73 با usb3

نه توی راین صبا نداشت اگه زحمتی نیست ممنون میشم لینکشو بزارید