ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریست شدن بعد نصب گرافیک ati 9200

nadoon
18-11-2011, 00:57
من کارت گرافیکم ATI RADEON 9200 .
یه دو هفته بود که تو ویندوز بعد از مثلا پخش یه فیلم یا توی بعضی برنامه ها که میرفتم ریست میشد کامپیوتر . من کلی به سی پی یو ش ور رفتم گفتم شاید از اون باشه ولی عجیبه !!!!!1
وقتی نصب کارت گرافیکو پاک میکنم درست میشه ؟!!!!!!!

وقتی نصب میکنم دوباره خراب میشه . اگه کسی میدونه خدا خیرش بده یه خانواده رو از نگرانی در بیاره

EXTREME
18-11-2011, 14:14
ویندوزتون چیه ؟
یک دور ویندوز رو عوض کنید و اخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید و فرکانس مانیتور رو کاهش بدین
ببینید درست میشه یا نه

Hamed DC
18-11-2011, 18:16
یه دو هفته بود که تو ویندوز بعد از مثلا پخش یه فیلم یا توی بعضی برنامه ها که میرفتم ریست میشد کامپیوتر . من کلی به سی پی یو ش ور رفتم گفتم شاید از اون باشه ولی عجیبه !!!!!1

وقتی نصب میکنم دوباره خراب میشه . اگه کسی میدونه خدا خیرش بده یه خانواده رو از نگرانی در بیاره
یه کانفیگ از سیستم بدین؟
مواردی رو هم مهرداد گفت رو انجام بده.

sina6688
27-01-2013, 08:20

منم الان دقیقا همین مشکل رو دارم البته برای من عددش 9250 هست.. مدل ati radeon
سیدی گرافیک اصلیم رو پیدا نکردم درایورش از اینترنت پیدا کردم نصب کردم و دقیقا بعد از نصب مشمکل ریستارت دارم..

شاید باید دنبال یه چیز آپدیت شده بگردیم

ess_1362
27-01-2013, 11:32
منم الان دقیقا همین مشکل رو دارم البته برای من عددش 9250 هست.. مدل ati radeon
سیدی گرافیک اصلیم رو پیدا نکردم درایورش از اینترنت پیدا کردم نصب کردم و دقیقا بعد از نصب مشمکل ریستارت دارم..

شاید باید دنبال یه چیز آپدیت شده بگردیم
شما یک لطفی کن اگر سوالی داری بحث جدید(تاپیک جدید) ایجاد کن
فکر کنم دومین بار هست هکه می بینم تاپیک های چند سال پیش را با ایجاد پست بالا آوردی که خلاف قوانین هست

موفق باشید