مشاهده نسخه کامل
: چگونه از اینترنت کامپیوتر با گوشی استفاده کنم .
khaniyan
18-11-2011, 00:47
یه سوال فنی
چیجوری میتونم وقتی با کامپوتر به اینتر نت وصل هستم با کابل گوشیم هم که گلکسی اس هستش به کامپوتر وصله از اینتر نت کامپوتر رو گوشیم استفاده کنم
misaghilb
20-11-2011, 23:06
اگه wifi داری میتونی با برنامه connectify اینترنت رو به اشتراک بزاری و در گوشی ازش استفاده کنی
khaniyan
27-11-2011, 16:16
اگه wifi داری میتونی با برنامه connectify اینترنت رو به اشتراک بزاری و در گوشی ازش استفاده کنی
گفتم با کابل عزیزم شما میگی wifi
misaghilb
27-11-2011, 17:31
دوست عزیز میگردم اگه بود میام میگم:40::20:
من پوشیم htc hd2 هستش و اندروید نکسوس وان روش نصب کردم
2.3.6
ولی وصل میکنم به کامپیوتر حتما باید روی گزینه انتقال داده توی پوشی کلیک کنم تا سیستم مموری کارتم رو بشناسه
و اینکه واسه استفاده از اینترنت سیستم چه کنم با کابل
چون برنامه کامپیوتر نداره گوشی!!!
oosmehdi
13-12-2011, 20:12
سلام دوستان
من یه گوشی خریدن به نام chacha هر کاری کردم نتونستم با wifi به اینترنت وصل شم بماند که با کابلم نتونسنم
لازم به ذکر قبلا با لبتاب براحتی کانکت شدم البته اونجا کانکشن می ساختیم
حالا موندم اینجا چه کنم لازم به ذکره که نمیدونم گوشیم روت شده با بهتر بگم بهتره بپرسم چطور میشه فهمید گوشی روت شده یا نه؟ یا نه، اصلا نمیدونم لازم هست که روت شده باشه برا کانکت شدن یا بازم نه
خودمونبم سوالمم قشنگ شد!
خلاصه می خوام با WiFi به اینترنت وصل بشم تمام ابزار لازم رو هم دارم
AdslWirles با یه گوشب اندرویدی که WiFi ش روشنه و ....؟
نیازی به رووت نداره
شما مودمت روشن باشه سرچ کنی کانکشنت رو میاره بعد هم کانکت دیگه!
کار ساده ایه که!
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
به تنظیمات مودم هم ربط داره
اگر روی Bridge هست نرم افزار
Android PPPoEW رو نصب کنید مشکل مرتفع میشه
یوزر نیم و پسورد رو بهش میدید
اگر هم نه که مشکلی نخواهید داشت:)
باز من خودم به مشکل نخوردم دوستان هستند راهنمایی میکنن :)
GHOST RECON
16-12-2011, 17:38
بابا چرا زديد تو جاده خاكي يه نفر يه راه واسه اتصال با كابل بگه (البته به جز راه reverse tethering )
واي فاي ميخوايم چكار؟
oosmehdi
16-12-2011, 23:20
نیازی به رووت نداره
شما مودمت روشن باشه سرچ کنی کانکشنت رو میاره بعد هم کانکت دیگه!
کار ساده ایه که!
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
به تنظیمات مودم هم ربط داره
اگر روی Bridge هست نرم افزار
Android PPPoEW رو نصب کنید مشکل مرتفع میشه
یوزر نیم و پسورد رو بهش میدید
اگر هم نه که مشکلی نخواهید داشت:)
باز من خودم به مشکل نخوردم دوستان هستند راهنمایی میکنن :)
رو گوشی همه چیز به ظاهر عالیه (کانکشنم اومده ) منتها نمیشه وارد هیچ سایتی شد
راستی Bridge چه صیغه ایه ازکجا باید این فهمید و بررسی کرد؟
بازم ممنون
منظور من از Bridge همون اینه که توی کامپیوتر یوزر پس رو توی کانکشن میزنید و کانکت میشید!:)
oosmehdi
17-12-2011, 00:05
میشه لطف کنین یه لینک دانلود ازین نرم افزار زیباتون (Android PPPoEW )برا ما بزارین!
سوال بعدیَم این که این تنظیمات مودمی که گفتین رو نمیشه عوض کرد واز Bridge خارج کرد تا یوزر و پس نخواد؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا دیدم آخرین بار
اگر هم نشد از توی مرورگر 192.168.1.1 رو وارد کنید یوزر و پس رو Admin بزنید و از طریق Lan Setting تنظیم میکنید
اگر نتونستید یک زنگ به پشتیبانی سرویستون بزنید و بگید میخوام از بریدج به PPPoE برم!
راهنماییتون میکنن
khaniyan
18-12-2011, 00:01
اینجا دیدم آخرین بار
اگر هم نشد از توی مرورگر 192.168.1.1 رو وارد کنید یوزر و پس رو Admin بزنید و از طریق Lan Setting تنظیم میکنید
اگر نتونستید یک زنگ به پشتیبانی سرویستون بزنید و بگید میخوام از بریدج به PPPoE برم!
راهنماییتون میکنن
عزیزچرا قضیه رو پیچیده میکنی من با بریدج ADSLبه اینتر نت وصل میشم گوشیم هم که گلکسی اس هستش به کامپوتر وصله اما موقع دانلود هر چیزی توسط گوشی از اینتر نت ADSL استفاده نمیکنه همش دنبال اتصال با وای فای میگرده یا با اینتر نت خط میخواد وصل بشه
khaniyan
23-12-2011, 23:38
هیچ کسی راهی بلد نیست بابا گلی به جمالتون یه کاری بکنید دیگه
mehranahmadi
07-01-2012, 12:41
آقاي خانيان هيچكس بلد نيست نگرد من مدتها دنبالش بودم كسي چيزي نميدونست خودت رو خسته نكن...
khaniyan
08-01-2012, 00:11
آقاي خانيان هيچكس بلد نيست نگرد من مدتها دنبالش بودم كسي چيزي نميدونست خودت رو خسته نكن...
اما باید یه راهی باشه
GHOST RECON
08-01-2012, 13:50
اما باید یه راهی باشه
آقا راهش هست فقط بايد بايد 30-40 دقيقه وقت بزاري يه سري دستور رو تو terminal وارد كني كه به نظر من ارزش نداره اگه دوستان تمايل داشتن بگن تا آموزشش رو بزارم
حالا یه لطفی کن بزار ببینیم میارزه یا نه
GHOST RECON
09-01-2012, 08:46
هرکاری کردم آموزش رو اینجا بزارم نشد براتون تو یه فایل pdf آماده کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oads%2F46a82b52cb2ed7332fd8c11b295a8781.pdf)
leon2009
14-01-2012, 16:11
برو تو انجمن سايت ir tci . org اونجا كامل توضيح داده ميتوني وصل شي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oads%2F46a82b52cb2ed7332fd8c11b295a8781.pdf)
اقا این اموزش شما تو سرور نیست لطفا دوباره بذارید بر دانلود!!!!
saeediranzad
30-04-2012, 16:57
اقا این اموزش شما تو سرور نیست لطفا دوباره بذارید بر دانلود!!!!
سلام
خدا خیرت بده. من و بسیاری دیگه هم معطل همین هستیم. لطف کن فایل را دوباره آپلود کن.
منتظریم
maFA-IFUM
07-05-2012, 08:11
هیچکی بلد نیست چجوری با کابل گوشی از نت کامپیوتر استفاده کنیم؟
salmanazizi
09-05-2012, 20:33
من یه مودم adsl دارم. آیا میتونم با لپ تاپ از طریق گوشیم که گلکسی هستش به اینترنت وصل بشم ؟؟؟؟ ممنون
saeediranzad
10-05-2012, 07:07
من یه مودم adsl دارم. آیا میتونم با لپ تاپ از طریق گوشیم که گلکسی هستش به اینترنت وصل بشم ؟؟؟؟ ممنون
سلام
مگه خود لپتاپ وایرلس نداره؟ اگه نداره، باید گوشی را با لپتاپ کانکت کنی، همون طور که برای اینترنت سیمکارت میشه کرد.
setting>network> tethering
من گالاکسی ندارم؛ ولی باید این قسمتها که نوشتم داشته باشه.
saeediranzad
13-05-2012, 13:14
یافتم، یافتم!
نرم افزاری هست به نام Reverse tether که در واقع همون کار tethering گوشی را برعکس انجام میده.
یعنی گوشی میتونه از اینترنت کامپیوتر استفاده کنه. فقط دو سه ایراد داره:
1- گوشی باید روت شده باشه.
2- ایران را ساپورت نمیکنه. یعنی نمیشه از برنامه های گوگل پلی که روی گوشی هست دانلود و نصبش کرد و باید از همون روشهای ایرانی استفاده کرد.
3- هنوز در سایتهای ایرانی پیداش نکردم که بتونم دانلود و نصبش کنم.
هر کدوم از دوستان نصبش کرد، زود بیاد اینجا بگه تا من هم برم تو کارش. اگر در نصبش هم مشکل داشتید تصویر بگذارید تا با هم حلش کنیم.
Extreme-Forces
13-05-2012, 14:08
سلام. من رفتم سرچ كردم اينو پيدا كردم.
يه برنامه هست كه از اين لينك مي تونيد بگيريد. كه از فروم XDA گرفته شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Foayb2lrjoi417g9)
من دانلود كردم و طبق توضيحاتش پيش رفتم ولي گوشيم توسط كامپيوتر شناخته نميشه. دوستان امتحان كنن ببينن ميتونن درستش كنن يا نه
اينم توضيحات انگيليسيش
لينك مرجع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download the reverse tethering tools from here and save the file to your computer. The ZIP file contains AndroidTool.exe (Android
USB Tunnel tool for your Windows machine), ADB, and the Android APK (Beta Android USB Tunnel tool for your Android phone).
Extract the ZIP file to a folder on your computer
Enable USB debugging on your phone by going to Settings > Applications > Development > USB Debugging.
Go to the folder where you extracted the ZIP file’s contents.
Run AndroidTool.exe.
Connect your phone to your PC using a USB cable.
In the Android USB Tunnel window, click on the Refresh Devices button.
From the list on the right of the detected devices, select a Domain Name Server (DNS) to use.
Click the Show Android Interface button. This will install the app and other needed binaries to your phone.
If the Superuser app on your phone asks whether to allow “USB Tunnel,” choose to allow the app. If the process crashes after receiving Superuser rights, close the Android USB Tunnel Windows application and repeat the procedure from the start.
Click on the Connect button on the Android USB Tunnel window on your computer.
Again, if the Superuser app on your phone asks, choose to allow “USB Tunnel.”
Congratulations! You have successfully reverse-tethered your Android phone to your PC.
saeediranzad
14-05-2012, 07:10
سلام
آفرین!
اولش که میگه یه فایل زیپه که دو فایل exe و apk توش هست. باید روی کامپیوتر اکسترکتش کنید. بعد گوشی را usb debugging کنید که مسیرش را گفته.
بعد به فولدری که فایل را اکسترکت کردید بروید و فایل exe را اجرا کنید؛ روی کامپیوتر.
حالا گوشی را با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید. در پنجره بازشدهAndroid USB Tunnel بر روی کلید refresh کلیک کنید.
از لیستی که در سمت راست وسائل پیدا شده توسط نرم افزار یک DNS را برای استفاده انتخاب کنید.
بر روی کلید show Android interface کلیک کنید. این باعث نصب برنامه و فایلهای باینری روی کامپوتر شما خواهد شد.
اگر نرم افزار superuser کامپیوتر شما (که پس از روت کردن روی کامپیوتر نصب میشه) از شما پرسید آیا به USB Tunnel اجازه بدهیم، اجازه بدهید:Allow
اگر فرآیند در حال انجام قطع و در واقع نافرجام ماندcrashپنجره uSB Tunnel را ببندید و دوباره از اول شروع کنید.
پس از طی این مرحله،بر روی کلید connect در پنجره Android USB Tunnel روی کامپیوتر کلیک کنید.
باز هم اگر برنامه superuser از شما اجازه خواست allow را انتخاب کنید.
مبارک است! شما با موفقیت گوشی آندرویدی خود را به کامپیوتر مهار معکوس کردید. reverse tether
خود، اینجور که پیداست کار آسانی نیست. اگر موفق شدید، خبر بدهید.
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
یک نکته را که نگفته در مورد فایل APK است که گمون کنم باید اول روی گوشی نصب بشه. ولی نگفته در چه مرحله ای. شاید هم خودبخود پش از اتصال گوشی به کامپیوتر روی گوشی نصب میشه. پس منظور از پنجرهAndroid USB Tunnel باید روی گوشی باشه.
Extreme-Forces
14-05-2012, 18:05
گوشي من شناخته نميشه. apk رو هم بايد نصب كنيد ، فكر نمي كنم اينكه كي نصبش كنيد مهم باشه. بايد نصب كنيد و هنگامي كه گوشي به كامپيوتر وصل و توسط برنامه تو كامپيوتر شناخته شده ، از گوشي هم با برنامه Android USB Tunnel ارتباط رو برقرار كنيد.
كسي امتحان نكرده؟
سلام به همگی آقا دمتون گرم من تونستم کانکت شم گوشیمم گالکسی اس 2.
bomberman
14-05-2012, 23:32
اساتید محترم،یه راه حل برای سیمبین هم بیارید
با گوشی هایی مثل 5800،5230،5233،n97 چطوری باید به اینترنت وصل شد؟!
saeediranzad
15-05-2012, 06:26
گوشي من شناخته نميشه. apk رو هم بايد نصب كنيد ، فكر نمي كنم اينكه كي نصبش كنيد مهم باشه. بايد نصب كنيد و هنگامي كه گوشي به كامپيوتر وصل و توسط برنامه تو كامپيوتر شناخته شده ، از گوشي هم با برنامه Android USB Tunnel ارتباط رو برقرار كنيد.
كسي امتحان نكرده؟
پیغام خطاش چیه؟ در چه مرحله ای؟ یه عکس میذاری؟
---------- Post added at 07:26 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
سلام به همگی آقا دمتون گرم من تونستم کانکت شم گوشیمم گالکسی اس 2.
سلام
مبارکه! بی اشکال تاآخر پیش رفت؟ گوشیت روت شده بود؟
---------- Post added at 07:26 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
سلام
مبارکه! بی اشکال تاآخر پیش رفت؟ گوشیت روت شده بود؟
سلام شرمنده بابت پاسخگویی با تاخیرم.
بله خیلی راحت بود گوشی حتما باید روت باشه چون از طریق برنامه سوپر یوزر باید اجازه دسترسی به فایل سیستمی داشته باشه.
Extreme-Forces
15-05-2012, 22:10
سلام.
نياز نيست عكس بذارم ، وقتي گوشي رو وصل مي كنم و refresh رو مي زنم هيچ اتفاقي نميفته. گوشي شناخته نميشه. connect رو هم كه مي زنم مينويسه no device connected . شايد درايور گوشيم كامل نصب نيست. نميدونم چشه. من گوشيم رو وصل مي كنم فقط براي انتقال اطلاعات ازش استفاده مي كنم .
baharan_2122
16-05-2012, 01:19
سلام.
نياز نيست عكس بذارم ، وقتي گوشي رو وصل مي كنم و refresh رو مي زنم هيچ اتفاقي نميفته. گوشي شناخته نميشه. connect رو هم كه مي زنم مينويسه no device connected . شايد درايور گوشيم كامل نصب نيست. نميدونم چشه. من گوشيم رو وصل مي كنم فقط براي انتقال اطلاعات ازش استفاده مي كنم .
سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد شما روی سیستمتون درایور گوشی رو نصب نکردید از برنامه SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86i و یا برنامه kies استفاده کنید پس از آن برنامه exe برای کامپیوتر و apk هم برای گوشی
موفق باشید
saeediranzad
16-05-2012, 03:23
سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد شما روی سیستمتون درایور گوشی رو نصب نکردید از برنامه SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86i و یا برنامه kies استفاده کنید پس از آن برنامه exe برای کامپیوتر و apk هم برای گوشی
موفق باشید
سلام، مگه گوشی ایشون سامسونگه؟ گمون کنم سونی اریکسون باشه.
به هرحال این کار را بکنید ببینید جواب میده یانه:
وقتی گوشی را با کابل وصل میکنید، پنجره گوشی باز میشه (در PC Companion نروید)؛
Network configuration را انتخاب کنید و مراحل را طی کنید تا کامپیوتر و گوشی باهم جفت pair بشوند.
Extreme-Forces
16-05-2012, 21:05
سلام، مگه گوشی ایشون سامسونگه؟ گمون کنم سونی اریکسون باشه.
به هرحال این کار را بکنید ببینید جواب میده یانه:
وقتی گوشی را با کابل وصل میکنید، پنجره گوشی باز میشه (در PC Companion نروید)؛
Network configuration را انتخاب کنید و مراحل را طی کنید تا کامپیوتر و گوشی باهم جفت pair بشوند.
من x8 دارم :27:
اين چند روزه سيستمم ويروس گرفته ديگه حوصله ور رفتن ندارم:13: . يادمه داشتم بوت لودر رو انلاك ميكردم يه درايوري بود نصب نميشد. فكر كنم الانم سر همونه. يادم نيست اسمش چي بود.
برام جالبه خيلي ها دنبال اين راه بودن. چرا كسي نمياد بگه تست كرده يا نه ؟
saeediranzad
17-05-2012, 07:03
سلام
راستش من خودم زورم میآد گوشیم را روت کنم. فعلاً که با وایفای هرکاری بخوام میکنم و با لپتاپ هر فایلی بخوام میریزم روش.
این reverse tether را گذاشتم برای روز مبادا.
saeediranzad
18-05-2012, 11:56
سلام
آنچه گدشت: با چیز شکن به اینترنت وصل شده بودم و گوشیم راهم با کابل usbبه لپتاپ وصل کرده بودم.
در google play با اکانتی که ویژه گوشی ساختم، لوگین کردم ، ولی از دادن شماره موبایل که برای پیامک امنیتی میخواست، امتناع کردم.
بعد reverse tether را پیدا گردم و روی installکلیک کردم. وایفای گوشی هم با مودم کانکت بود.
روی مرورگر روی لپتاپ در همان صفحه دکمه به installed تغییر کرد. گوشی را نگاه کردم، دیدم راست میگه. ReTeth نصب شده بود؛ به همین سادگی!
ولی وقتی روی گوشی مراحل کانکت شدن را دنبال کردم، به دکمه connect که رسیدم، پاسخ داد که گوشی شما روت نشده که البته راست میگفت.
به هرحال یادتون باشه که این نسخه ترایال هست و اگر کسی کرکش کرد، همینجا برای کسب صواب آخرت بگذاره.
bahman.pdf
21-05-2012, 21:10
سلام دوستان
جوینده یابندس!!!
حدود دو سه هفته ای بود که دنبال یه راهی بودم که گوشیم رو به اینترنت کامپیوتر با کابل usb متصل کنم که بی فایده بود !!
ولی به لطف دوستان بالاخره تونستم این کارو بکنم
گوشیم لایوه (روت شده)
با تشکر
دوستان اگه جایی مشکل داشتن مطرح کنن شاید تونستیم کمکشون کنیم چون خیلیا دنبال یه چنین کاری هستند.
یا حق
reza2022255
22-05-2012, 14:47
من گوشیم نوکیا 5130 هست با این میشه همچین کاری کرد جواببمو بدید با ایمیلم خبرشو بدید با تشکر
reza2022255
22-05-2012, 14:47
ایمیلم reza2022255@yahoo.com
Extreme-Forces
22-05-2012, 21:35
سلام دوستان
جوینده یابندس!!!
حدود دو سه هفته ای بود که دنبال یه راهی بودم که گوشیم رو به اینترنت کامپیوتر با کابل usb متصل کنم که بی فایده بود !!
ولی به لطف دوستان بالاخره تونستم این کارو بکنم
گوشیم لایوه (روت شده)
با تشکر
دوستان اگه جایی مشکل داشتن مطرح کنن شاید تونستیم کمکشون کنیم چون خیلیا دنبال یه چنین کاری هستند.
یا حق
سلام.
خوشحالم روي گوشي شما كار كرده.
من مشكل اينو دارم كه وقتي گوشي رو با كابل به كامپيوتر ميزنم پيغام SEMC HSUSB ميده و اصلا نصب نميشه براي همين تو برنامه روي كامپيوتر اصلا گوشيم شناخته نميشه. سرچ كردم يه فايل 6 مگي براي x8 پيدا كردم ولي بازم درايورش نصب نميشه. شما همچين مشكلي نداشتي ؟
saeediranzad
23-05-2012, 06:30
من گوشیم نوکیا 5130 هست با این میشه همچین کاری کرد جواببمو بدید با ایمیلم خبرشو بدید با تشکر
سلام
عزیز! این نرم افزار روی آندروید نصب میشه. برای سیمبین بهتره خودتون بگردید و پیدا کنید. برای دریافت پاسخها هم که در قسمت تنظیمات تعیین کنید آخرین اخبار در ایمیلتون بیاد.
bahman.pdf
23-05-2012, 14:48
سلام.
خوشحالم روي گوشي شما كار كرده.
من مشكل اينو دارم كه وقتي گوشي رو با كابل به كامپيوتر ميزنم پيغام SEMC HSUSB ميده و اصلا نصب نميشه براي همين تو برنامه روي كامپيوتر اصلا گوشيم شناخته نميشه. سرچ كردم يه فايل 6 مگي براي x8 پيدا كردم ولي بازم درايورش نصب نميشه. شما همچين مشكلي نداشتي ؟
سلام
شما Pc Companion رو نصب کردین ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این برنامه رو نصب کردین و بازم گوشی تون شناخته نمیشه
درایور پایین رو دانلود کنید
گوشی رو خاموش کنید بعدش دکمه ولوم بالا همون افزایش صدا (تو لایو اینجوریه ایکس 8 هم باید مشابه همین باشه:31:) رو بگیرید و سریع گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
باید چراغ گوشی ابی بشه و گوشی روشن نشه
به این حالت حالت فست بوت میگن
حالا به دیوایس منیجر سیستم برید و مثل ستون سمت راست
برروی گزینه S1boot Fastboot راست کلیک کرده و گزینه Update driver رو کلیک کنید
حالا اون پوشه ای که بالا دان کردید پوشه درایور هست
مسیر اونو بهش بدید و منتظر بشید تا تموم شه اپدیتش و مثل ستون سمت چپ داشته باشید
حالا گوشی رو روشن کنید و به سیستم وصل کنید ان شاالله گوشیتون شناخته میشه
موفق باشید
Extreme-Forces
24-05-2012, 23:58
سلام
شما Pc Companion رو نصب کردین ؟؟
اگه این برنامه رو نصب کردین و بازم گوشی تون شناخته نمیشه
درایور پایین رو دانلود کنید
گوشی رو خاموش کنید بعدش دکمه ولوم بالا همون افزایش صدا (تو لایو اینجوریه ایکس 8 هم باید مشابه همین باشه:31:) رو بگیرید و سریع گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
باید چراغ گوشی ابی بشه و گوشی روشن نشه
به این حالت حالت فست بوت میگن
حالا به دیوایس منیجر سیستم برید و مثل ستون سمت راست
برروی گزینه S1boot Fastboot راست کلیک کرده و گزینه Update driver رو کلیک کنید
حالا اون پوشه ای که بالا دان کردید پوشه درایور هست
مسیر اونو بهش بدید و منتظر بشید تا تموم شه اپدیتش و مثل ستون سمت چپ داشته باشید
حالا گوشی رو روشن کنید و به سیستم وصل کنید ان شاالله گوشیتون شناخته میشه
موفق باشید
سلام.
جالبه هيچ جوره نصب نميشه.
bahman.pdf
25-05-2012, 10:09
سلام
شما به حالت فست بوت رفتین و درایور بالایی رو نصب کردین و جواب نگرفتین؟؟
یا تو نصب مشکل دارین؟؟
Extreme-Forces
25-05-2012, 10:58
سلام
شما به حالت فست بوت رفتین و درایور بالایی رو نصب کردین و جواب نگرفتین؟؟
یا تو نصب مشکل دارین؟؟
به حالت فست بوت رفتم. كامپيوتر اومد SEMC HSUSB flash رو نصب كنه كه نصب نشد. هم به صورت اتوماتيك نشد هم به اين صورت كه من مسير اون درايور رو دادم و نصب نشد.
masoudtr
25-05-2012, 12:44
من میخوام یک مودم وایرلس بخرم تا شب ها بجای کامپیوتر با گوشی فیلم هایی که میخوام دانلود کنم (چون سر وصدای کامپیوتر زیاده و نمیگذاره بخوابم)
من اکانت روزانه و شبانه ام فرق میکنه و میخوام 12 شب که با گوشی وصل میشم اکانت شبانه را به گوشی بدم
همچین چیزی میشه یا نه وقتی مودم وایرلس بگیری فقط یک اکانت میتونی بهش بدی که هم کامپیوتر روشن شد با اون وصل بشه؟(یا میشه مثل حالت معمولی چند کانکشن تعریف کرد و با هر کدوم خواستی کانت شد)
دوم اینکه اصلا با موبایل میشه مثلا فایلی با حجم 500 مگ را دانلود کرد ممنون
bahman.pdf
25-05-2012, 15:05
به حالت فست بوت رفتم. كامپيوتر اومد SEMC HSUSB flash رو نصب كنه كه نصب نشد. هم به صورت اتوماتيك نشد هم به اين صورت كه من مسير اون درايور رو دادم و نصب نشد.
اگه شما با این پیغام مواجه می شین به حالت فلش مود رفتین !!!
باید تو حالت فست بوت چراغ آبی روشن بشه نه سبز :31:
راستی تو همون پوشه ReverseTethering_2.26 یو اس بی درایور موجوده ببین اون رو می تونی بنصبی!!
Extreme-Forces
25-05-2012, 15:35
اگه شما با این پیغام مواجه می شین به حالت فلش مود رفتین !!!
باید تو حالت فست بوت چراغ آبی روشن بشه نه سبز :31:
راستی تو همون پوشه ReverseTethering_2.26 یو اس بی درایور موجوده ببین اون رو می تونی بنصبی!!
چراغ سبز روشن ميشه
والا ديگه بيخيالش شدم. يادمه قبلا هم اينجوري بود.
سلام
من هم اين برنامه RT رو دارم و ازش استفاده ميكنم (Galaxy S II) دوستان توجه داشته باشند كه اين برنامه يه جور cash روى موبايل ايجاد ميكنه كه بعد از يه مدتى واقعا حجمش بالا ميره كه ميتونند در منوى Application با كليك روى برنامه clear cash رو انجام بدند .
ak343522
08-08-2012, 23:54
سلام
آفرین!
اولش که میگه یه فایل زیپه که دو فایل exe و apk توش هست. باید روی کامپیوتر اکسترکتش کنید. بعد گوشی را usb debugging کنید که مسیرش را گفته.
بعد به فولدری که فایل را اکسترکت کردید بروید و فایل exe را اجرا کنید؛ روی کامپیوتر.
حالا گوشی را با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید. در پنجره بازشدهAndroid USB Tunnel بر روی کلید refresh کلیک کنید.
از لیستی که در سمت راست وسائل پیدا شده توسط نرم افزار یک DNS را برای استفاده انتخاب کنید.
بر روی کلید show Android interface کلیک کنید. این باعث نصب برنامه و فایلهای باینری روی کامپوتر شما خواهد شد.
اگر نرم افزار superuser کامپیوتر شما (که پس از روت کردن روی کامپیوتر نصب میشه) از شما پرسید آیا به USB Tunnel اجازه بدهیم، اجازه بدهید:Allow
اگر فرآیند در حال انجام قطع و در واقع نافرجام ماندcrashپنجره uSB Tunnel را ببندید و دوباره از اول شروع کنید.
پس از طی این مرحله،بر روی کلید connect در پنجره Android USB Tunnel روی کامپیوتر کلیک کنید.
باز هم اگر برنامه superuser از شما اجازه خواست allow را انتخاب کنید.
مبارک است! شما با موفقیت گوشی آندرویدی خود را به کامپیوتر مهار معکوس کردید. reverse tether
خود، اینجور که پیداست کار آسانی نیست. اگر موفق شدید، خبر بدهید.
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
یک نکته را که نگفته در مورد فایل APK است که گمون کنم باید اول روی گوشی نصب بشه. ولی نگفته در چه مرحله ای. شاید هم خودبخود پش از اتصال گوشی به کامپیوتر روی گوشی نصب میشه. پس منظور از پنجرهAndroid USB Tunnel باید روی گوشی باشه.
با سلام
مرسی از بابت آموزش
من تونستم که گوشیم رو کانکت کنم
گوشیم هم galaxy gio
Arius.anthesious
09-08-2012, 08:17
با سلام دوستان
من تازه موبایل خریدم و زیاد وارد نیستم
می خواستم یه سوال بپرسم
گاهی اوقات میشه که یه برنامه نصب کردین و موقع اجرا میگه که باید برای یه سری دیتا به اینترنت وصل شین
می خواستم بدونم نمیشه این اپدیت ها رو با کامپیوتر از اینترنت گرفت و بعد رو گوشی ریخت با تشکر
saeediranzad
09-08-2012, 10:26
نه. بهترین راهش وصل شدن به مودم وایفای اینترنت پرسرعت هست.
راه دیگه اش همین REVERSE TETHER هست.
راه معمولی هم که اینترنت سیمکارت هست.
Arius.anthesious
09-08-2012, 21:08
کمک
من gprs رو از همراه اول فعال کردم و علامت g هم ظاهر شده ولی نمی تونم به اینترنت وصل شم کمک کنید
saeediranzad
10-08-2012, 04:40
شما سوالتون را در تاپیک مربوطه بپرسید. ولی تا آنجا که میدونم همراه اول و ایرانسل Gندارند. بلکه E باید دیده بشه.
ghmsarani
15-10-2012, 12:45
سلام کامپیوتر من که وا فای و بلوتوث ندارد چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید ghmsarani@yahoo.com
rezamah22671
13-01-2013, 13:07
با سلام
گوشیم گلگسی ace
چطوری با usb به اینترنت کامپیوتر وصل شم
سلام
من یک گوشیhtc xl دارم چگونه با wifi به اینترنت وصل بشوم
kuoroshg
16-03-2013, 00:25
سلام بچه ها
arc s هم با موفقیت وصل شد:n19:
htc wildfire وصل نمیشه :n15:
p30online
26-03-2013, 11:00
بستگی به نوع گوشیت داره اگه گوشیت گلکسی اس 2 است و بخوای از طریق wireless /wifi استفاده کنی باید تیک این گزینه را داخل گوشیت بزنی .
مسیر
setting>>wireless and network<<tethering and portable hotspot<<portable wi-fihotspot setting و بعد از آن گزینه ی portable wi-fi hotspot را فعال م:23::23::23::23::23:ی کنی
legendmat3
18-09-2013, 14:09
سلام گوشی من گالاکسی یانگه میخواستم بدونم گوشی حتما باید روت باشه تا بشه از اینترنت رایانه روی گوشی استفاده کرد؟؟:n01:
saeediranzad
18-09-2013, 17:13
سلام گوشی من گالاکسی یانگه میخواستم بدونم گوشی حتما باید روت باشه تا بشه از اینترنت رایانه روی گوشی استفاده کرد؟؟:n01:
بله!
Reverse Tether
najafiali78
18-09-2013, 22:16
ببین دوست عزیز خود من هم باای مشکل مواجه شدم
شما باید مودم رو درحالت POPOEتنظیم کنی نه در حالت BRIDGE
بهتره که تنظیمات رو از سی دی مودم انجام بدی
..hamed..
06-10-2013, 22:26
روت کردن گوشی اونو از گارانتی ساقط(یا ساقت - صاقت- صاقط - ثاقت ثاقط ؟؟؟؟) میکنه ؟:(
ehsan102
06-10-2013, 23:06
روت کردن گوشی اونو از گارانتی ساقط(یا ساقت - صاقت- صاقط - ثاقت ثاقط ؟؟؟؟) میکنه ؟:(
سوالتون رو در جای درست بپرسید،
حالا اول بگید گارانتی توو ایران چه معنی ئی میده ؟
من در این نظرم که 90 درصد یا شاید بیشتر گوشی ها حداقل یکسال رو عمر میکنند و مدت گارانتی هم یکسال بیشتر نیست
من ده روز بعد ازینکه گوشی بخرم ، گوشیم رو روت کردم و یک کاستوم دام نصب کردم
تا الان هم نیازی نداشته که به گارانتی ببرم
درضمن شما اگه روت کنید میتونید با نرم افزار z4root گوشی رو از حالت root خارج و گارانتی رو به گوشیتون بر گردونید
موفق باشید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
hamid_Y2K
17-10-2013, 18:27
درود
گوشی GLX Luster دارم
مودم وایرلس دارم tp-link
از طریق PPPOE تونستم به اینترنت کامپیوتر وصل بشم بوسیله موبایلم.
من بیشتر با حالت بریج به اینترنت وصل میشم ولی وقتی موبایل به مودم کانکت میشه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه؟
باید چکاری انجام بدم تا تو این حالت بریج از اینترنت کامپیوتر توی موبایلم استفاده کنم؟
sara_program
19-10-2013, 10:46
مرورگر موبایلتون چیه؟ اگر Opera هستش باید بگم که متاسفانه دیگه توی ایران غیر فعاله . مرورگرUC Browser را دانلود و نصب کنید . چون الان هنوز توی ایران فعاله و کار می کنه . سرعتشم فوق العاده هستش
حالا چرا فقط می خواین با usb باشه ؟ اگه مودم wifi ندارین میتونین با wireless کامپیوتر بدون نیاز به روتر( وسیله ی اشتراک شبکه که میتونه همون مودم وایرلس هم باشه مثلا شما با مودم روتر میتونید بدون داشتن اینترنت و بدون کابل شبکه، شبکه ای بازی کنید) یا نرم افزار خاصی اینترنت تون رو به اشتراک بگذارید...
برای ویندوز 7
برای ویندوز 8 و 8.1 (انگلیسی)
بعدش خیلی راحت با وای فای گوشی به کامپیوتر وصل میشید.
پی نوشت: خودم با روش ویندوز 7 رفتم ، با گوشی وصل نشد... برای ویندوز 7 هم با روش ویندوز 8 برید درست میشه... فکر میکنم روش cmd ( روش ویندوز 8) روی xp هم جواب بده! یکی از دوستان امتحان کنه بلکه شد...
ehsan_iace
23-02-2015, 16:13
یک روشی اینجا نوشته که نیاز به گوشی روت شده نداره :
سلام
اینترنت من wired آیا می تونم با گوشی هم به اینترنت وصل بشم ؟
ابراهیم...
20-02-2016, 18:20
سلام دوستان خسته نباشید من هم میخام از اینترنت ADSL کامپیوتر استفاده کنم ولی از طریق کابل نه از طریق وایرلس و وای فا و... میخاستم کمک کنید لطفا ممنون میشم
این سومین سایتی هست که اینو تایپ کردم ولی متاسفانه اکثر ایرانی ها همش تو کار کپی پیست هستن و هیچکس از خودش مایه نمیزاره مرسی از مطالبتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.