مشاهده نسخه کامل
: چجوری می تونم مقدار Line Attenuation رو کم کنم حتی سیم کشی رو هم مستقیم کردم و از اسپلیتر هم استفاده می کنم.
kami tnt
17-11-2011, 15:42
چجوری می تونم مقدار
Line Attenuation رو کم کنم حتی سیم کشی رو هم مستقیم کردم و از اسپلیتر هم استفاده می کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza-Khan
17-11-2011, 16:15
اسپیلتر رو چجوری وصل کردی ؟ دقیق توضیح بده ! نحوه ی نصبش طبق شواهد من خیلی تاثیر گذاره !
هیچ راهی به جز کم کردن فاصلتون نسبت به مرکز مخابراتی نداره.
به عبارتی غیر ممکن هست .
kami tnt
17-11-2011, 20:07
از سیم مخابرات یه سیم مستقیما به pc کشیدم و اسپلیتر رو هم به کوشی وصل کردم اول اسپلیتر رو به pc وصل کرده بودم و مقدار snr حدود 5.5 الی 6 بود اما بعد از نصب اسپلیتر به پریز گوشی عدد بالا واسه snr بدست اومد ولی Line Attenuation تغیر نکرد.
snr یعنی نسبت سیگنال به نویز که فک کنم به سیم مسی داخلیتون مربوطه که قاعدتا وقتی اسپلیترو سر راه مودم قرار بدی میاد پایین
Alireza-Khan
18-11-2011, 00:05
احتمالا درست نصب شده ! شما باید یه سیم مستقیما به مودم نصب کنید ! اسپلیتر رو هم باید بین سیمی که از پریز تلفن به گوشی تلفن وصل میشه قرار بدید ! که درست وصل کردید !
در نتیجه همونطور که sei_pm عزیز گفتن راهی جز نزدیکی به مرکز مخابراتی ندارید که اونم ممکن نیست !
البته یک تکه بودن سیم و جنسش هم میتونه تاثیر بذاره ! من شندیم میگن از کنار سیم برق باید نگذره و اینا ! واسه شما موقعیتش چجوریاست ؟
blacktiger
18-11-2011, 11:44
کلا عدد استاندارد ( نرمال )این line Attenuation چقدر باید باشه؟
ممنون
کلا عدد استاندارد ( نرمال )این line Attenuation چقدر باید باشه؟
ممنون
خدمت شما
Signal to Noise (SNR):
5db or below =bad, no sync/intermittent sync
8db-13db = average - and no sync issues
14db-22db = very good
23db-28db = excellent
29db-35db = rare, can throw a rock at co/remote
Line attenuation :
teens = rare, great copper lines, close to C.O./Remote
20-30 = excellent
30-40 = very good
40-60 = average
60-65 = poor
65 and above will have issues
برای ایران که سرعت 2 مگ به بالا کمتر isp ای میبنده همون حدود 55 جواب میده.
blacktiger
18-11-2011, 13:20
Upstream مهمه یا Downstream؟
Downstream برای اینکه روی سرویس 4 مگ هم می تونند سرعت آپلود رو 256 ببندند در هر صورت Attenuation در up stream همیشه کمتر از downstream هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.