ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری اورکلاک کنم ؟ (Qaudro FX 4500 )

Wolf of aria
17-11-2011, 13:56
سلام بر اساتید محترم
من میخوام کارت گرافیک خود را اورکلاک کنم مدل کارت گرافیکم Quadro FX 4500 هست آیا راهی هست که بتونم کارای کارت رو ببرم بالا ؟

چون تا بازی باتل فیلد 3 به هیج بازی مشکل نداشتم موندم که چکار کنم و حالا اومدم از شما اساتید محترم کمک بخوام اگر راهی هست بجز خریدن یه کارت جدید لطفاً راهنمایم کنید ..........

با تشکر.

ess_1362
17-11-2011, 20:06
کارت شما کارت بازی نیست به همین دلیل هم هست که در بازی ها دچار مشکل میشید!
اگر واقعا فکر بازی کردن در سر شماست دو تا توصیه به شما می کنم!!
1-خرید یک کارت گرافیک متوسط برای بازی
2-سافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مود کارت کوادرو به کارت جیفورس
برای این منظور می تونید از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک البته به روش معکوس کمک بگیرید

Wolf of aria
18-11-2011, 14:16
سلام ممنون از راهنمای و توصیه های خوب تون
من اون توصیه دومی رو پیش بوردم مدل کارت گرافیکم به مدل GeForce 7500 GTX تبدیل شد و نسخه آخر درایور رو هم نصب کردم اما موقع که میخوام بازی باتل فیلد 3 رو اجرا کنم این ایرور رو میده........

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم دایرکت اکس میخواد یا این که دایرکت اکس کارت گرافیکم پاینه .

EXTREME
18-11-2011, 14:18
میگه این بازی directx10 رو برای کارتهای اونویدیا لازم داره که گرافیک شما ساپورت نمیکنه این بازی رو
گرافیک شما احتمالا direcx9 ساپورت میکنه
اگه با آپدیت درایور و directx درست نشد یعنی گرافیک شما این بازی رو نمیتونه اجرا کنه چون حداقل directx10 این بازی میخواد
و برای کارتهای amd هم حداقل directx10.1

h!tman
18-11-2011, 14:19
گرافیک دایرکتی ایکس 10رو ساپورت نمیکنه

Wolf of aria
18-11-2011, 15:32
ممنون از شما دوستان برای راهنمای تون
بله من خودم هم با نصب برنامه GPU Z فهمیدم که دایرکت اکس گرافیکم 9 مجبورم یه کارت گرافیک بگیرم ............
حالا سوالی داشتم برای بازی یه کارت گرافیک GeForce 9600 GT بگیرم خوبه ؟

چون نمیخوام زیاد پو خرج کنم .

EXTREME
18-11-2011, 15:41
ممنون از شما دوستان برای راهنمای تون
بله من خودم هم با نصب برنامه GPU Z فهمیدم که دایرکت اکس گرافیکم 9 مجبورم یه کارت گرافیک بگیرم ............
حالا سوالی داشتم برای بازی یه کارت گرافیک GeForce 9600 GT بگیرم خوبه ؟

چون نمیخوام زیاد پو خرج کنم .
برید یک 6750 یا 6770 بگیرید اگر محدودیت بودجه دارید مدل سی پی یو و پاورتون رو هم بگین

Wolf of aria
21-11-2011, 14:29
سلام
خیلی خیلی میبخشید که دیر جواب میدم
بلاخره یه گرافیک گرفتم نسبتاً خوبه بلاخره تونیستم باتل فیلد 3 رو بازی کنم مدل گرافیک که گرفتم GeForce 9600 GSO ..........

از تمامی دوستانی که راهنمای کردن یه دونیا ممنون.