ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Backup ویندوز بهمراه درایورها با قابلیت بوت

adel28
17-11-2011, 13:54
یه لبتاپ Dell مدل N5010 دارم که بدون ویندوز اورجینال هست.
حالا اومدم با کلی دردسر تمام درایورهای اون رو دانلود و نصب کردم.
حالا میخوام قبل از نصب نرم افزار های مورد نیازم، از کل ویندوز و درایورها نسخه پشتیبان بگیرم و روی DVD یا CD رایتش کنم.
میخوام طوری باشه که برای نصب قابلیت بوت داشته باشه و بوت کنم و نصب کنم تا هم ویندوز و هم تمام درایورهاش نصب بشه.
برای این منظور چه باید بکنم؟
چه نرم افزاری برای این کار پیشنهاد می کنید؟

adel28
17-11-2011, 20:31
کسی پیشنهادی نداره؟

M e i s a m
17-11-2011, 22:00
اگر منظورتون اینه که از کل درایو ویندوز بکاپ بگیرین که راه زیاد داره مثلا نرم افزار Acronis که خودم استفاده میکنم بکاپ میگیره و خودش میتونه رو دی وی دی یا فلش هم بریزه با قابلیت بوت

F R E E M A N
17-11-2011, 22:09
یه لبتاپ Dell مدل N5010 دارم که بدون ویندوز اورجینال هست.
حالا اومدم با کلی دردسر تمام درایورهای اون رو دانلود و نصب کردم.
حالا میخوام قبل از نصب نرم افزار های مورد نیازم، از کل ویندوز و درایورها نسخه پشتیبان بگیرم و روی DVD یا CD رایتش کنم.
میخوام طوری باشه که برای نصب قابلیت بوت داشته باشه و بوت کنم و نصب کنم تا هم ویندوز و هم تمام درایورهاش نصب بشه.
برای این منظور چه باید بکنم؟
چه نرم افزاری برای این کار پیشنهاد می کنید؟
1. backup and restore را از منوی استارت ویندوز 7 اجرا کن
2. create a system image
3. one or more dvd
4. فقط درایو c را انتخاب کن
5. start backup

adel28
18-11-2011, 12:20
1. backup and restore را از منوی استارت ویندوز 7 اجرا کن
2. create a system image
3. one or more dvd
4. فقط درایو c را انتخاب کن
5. start backup

قابلیت بوت هم بهش اضافه می کنه؟

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

اگر منظورتون اینه که از کل درایو ویندوز بکاپ بگیرین که راه زیاد داره مثلا نرم افزار Acronis که خودم استفاده میکنم بکاپ میگیره و خودش میتونه رو دی وی دی یا فلش هم بریزه با قابلیت بوت

برنامه Acronis True Image Home رو نصب کردم.
آموزشی برای کار باهاش سراغ دارید؟

F R E E M A N
18-11-2011, 13:38
قابلیت بوت هم بهش اضافه می کنه؟

فقط باید یک system repair disc در همان برنامه backup and restore رایت کنی

M e i s a m
18-11-2011, 19:08
برنامه Acronis True Image Home رو نصب کردم.
آموزشی برای کار باهاش سراغ دارید؟

اموزش خاصی نداره همون تو صقحه اول محض ورود به قسمت بکاپ میرید و پارتیشن (درایو) ویندوزتون رو انتخاب میکنید
بعد از تمام شدن بکاپ هم خودش میگه میخوای چیکارش کنی که میشه رو سی دی زد میشه رو فلش زد (هنوز تست نکردم این رو) میشه ریختش تو خود پی سی که بعدا خواستید بتونید اپدیتش کنید :20:

adel28
20-11-2011, 00:49
اموزش خاصی نداره همون تو صقحه اول محض ورود به قسمت بکاپ میرید و پارتیشن (درایو) ویندوزتون رو انتخاب میکنید
بعد از تمام شدن بکاپ هم خودش میگه میخوای چیکارش کنی که میشه رو سی دی زد میشه رو فلش زد (هنوز تست نکردم این رو) میشه ریختش تو خود پی سی که بعدا خواستید بتونید اپدیتش کنید :20:

موضوع قابلیت بوت هست.

M e i s a m
20-11-2011, 00:55
موضوع قابلیت بوت هست.

خودش قابلیت بوت داره :11: