مشاهده نسخه کامل
: ساخت کاریکاتور با عکس ArtRage v2.05
nightmare
25-06-2006, 12:11
برای شما باید جالب باشد که با در دست داشتن یک عکس به صورت حرفه ای و سریع از او کاریکاتور درست کنید. نرم افزار ArtRage به راحتی برای شما این کار را می کند و در اندک زمانی با تنظیمات دلخواه شما از عکس مورد نظر کاریکاتور را می سازد. داشتن ابزار ها برای ویرایش و محیط جالب نیز از ویژگی های نرم افزار است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود همراه با کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : kamyabonline.com
رويا خانوم
25-06-2006, 12:17
از شما بابت اين نرم افزار جالب ممنونم.
خيلي به كارم مياد. الان دارم دانلودش مي كنم. :biggrin:
nightmare
25-06-2006, 12:25
خواهش می کنم .
منم از kamyabonline به خاطر قرار دادن این نرم افزار ممنونم.
تا بعد.....
رابین هود
25-06-2006, 12:30
بسیار نرم افزار جالبیه.دستت درد نکنه
رابین هود
25-06-2006, 12:59
ای کاش آموزشش هم بذارید تو کمک برنامه که چیزه خاصی ننوشته فقط توضیح داده اینا چی هستن نحوه کا رو نگفته
nightmare
25-06-2006, 13:07
دوست عزیز راستش من خودم تازه با این نرم افزار آشنا شدم و هنوز زیاد باهاش کار نکردم . اما در اولین فرصت اگه بتونم حتما.
تا بعد...
لطف کن تو یه سایت دیگه اپ که بتونید دانلود کنیم
اخه مال ما راپید شیر فیلتره
میشه لطف کنی تو مگا اپلود اپ کنی ممنونت میشم
abtin_khosravi
25-06-2006, 13:17
خیلی عذر میخوام دوست عزیز اما این برای طراحی در کامپیوتر هستش.یعنی خود شما باید به کاریکاتور سازی وارد باشید که اونو با دست هم میشه در اون صورت انجام داد.اون نمونه عکسی هم که قرار داده شده برای اینه که نشون بده چجوری در این محیط میشه طراحی کرد.برای استفاده از اون شما باید حتما قلم نوری همراه داشته باشید.البته شاید هم من بلد نیستم باهاش کار کنم.اما در صورتی که میگین این نرم افزار برای اینکار مناسبه لطفا آموزش یا منبع خبر رو هم ذکر کنید.البته نرم افزار خیلی خیلی قدرتمندیه اما برای اینکاری که شما گفتین نیست!!!
با تشکر
موفق باشید
آبتین
nightmare
25-06-2006, 13:23
دوست عزیز من فقط این نرم افزار رو معرفی کردم . اگر زیر پست رو هم ببینی منبع رو نوشتم.
اما در مورد کار کردن باهاش شاید حق با شما باشه ، من خودم باهاش کار نکردم و نمی دونم.
در مورد آپلود اون توی یه سایت دیگه هم چشم. در اولین فرصت این کارو انجام میدم.
abtin_khosravi
25-06-2006, 13:40
ممنون دوست خوبم.من منظورم از خود سایت نرم افزار بود.چون به یک سایت ایرانی نمیشه بعنوان منبع نگاه کرد.اما بهر حال حتما دانلودش کنین چون واقعا عالیه
موفق باشید
آبتین
nightmare
25-06-2006, 13:57
برای دوستان توی پرشین گیگ اپلود کردم :
اینو یکی از بچه ها 4 ماهه پیش همینجا گذاشته بود . من باهاش کار کردم زیاد راحت نیست . باید حوصله نقاشی داشته باشید .
اولا تکراری بود
ثانیا برای کاریکاتور سازی نیست برای نقاشی است از روی اون عکس اون کاریکاتور رو نقاشی کرده
nightmare
26-06-2006, 09:17
دوستان اگه تکراری بود من معذرت می خوام .
در ضمن توی سایتی که قرار داده بود نوشته بود ساخت کاریکاتور. دیگه والا من نرفتم تستش کنم کاریکاتور بکشم.
به هر حال امیدوارم به درد کسایی که بلدن ازش استفاده بکنن بخوره.
من باز هم از دوستان معذرت می خوام.
تا بعد.....
بابت ابلود در سايت ىيكه ازت ممنونم
nightmare
26-06-2006, 21:20
بابت ابلود در سايت ىيكه ازت ممنونم
خواهش می کنم دوست خوبم.
سلام
همانطور که دوستان گفتند نرم افزار حرفه ای برای نقاشی و رسم کاریکاتور است که البته Corel هم یک محصول برای اینکار داره که بسادگی این نرم افزار نیست. براتون یک اموزش از رسم یک کاریکاتور می زارم که بصورت فرم به فرم توضیح داده چند تا عکس هم می زارم که بدونید راجب به چه تصویری است. البته بصورت خیلی حرفه ای تنها از موس استفاده نمی شه و لی با موس هم میشه کارای جالبی ارایه داد. من ادرس سایت سازندش هم می زارم می تونید tutorial های بیشتری ببینید>
لینک اموزش:
ادرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nightmare
26-06-2006, 21:30
william عزیز بسیار ممنون از لطفت . امیدوارم به درد دوستان هم بخوره.
باز هم تشکر.
تا بعد........
mona khanoom
27-06-2006, 12:02
لطفا اگر میشه جای دیکر اپلود کنید....مرسی
nightmare
27-06-2006, 12:14
mona khanoom
من دو تا لینک دانلود دادم ، یکی توی صفحه ی اول این تاپیک در پست اول هست و دومی هم اولین پست در صفحه ی دوم
اگر از هر دوی اونها نتونستین دانلود کنید بگین من جای دیگه آپلود می کنم ولی هر دو لینک الان تست کردم کاملا سالم هستن.
تا بعد.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.