ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با چه نرم افزاری فیلم های کپچر شده رو با بهترین کیفیت ممکن به dvd تبدیل کنم که ساخت منو و scene هم بتونم بسازم ؟!

MESHKIPOSH
17-11-2011, 12:31
دوستان من از AVS Video Editor استفاده کردم خیلی هم عالی هست ، هم راحت ادیت میکنه و هم منوی زیبا میسازه و راحت هم به صورت صحنه به صحنه فیلم رو میسازم و در منو هم در قسمت scene به راحتی به بخش های مختلف فیلم میشه دسترسی داشت ... اما مشکلی که داره اینه که یه مقدار اندکی نسبت به nero 9 کیفیت dvd ساخته شده پایین تر هست که البته چشم گیر نیست ولی خوب ....
میخواستم ببینم از چه نرم افزاری استفاده کنم که به خوبی و با کیفیتی nero فیلم رو به dvd تبدیل کنه و منوهای زیبا و ادیت راحت و قابلیت scene ساخت در منو هم داشته باشه ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ، بخدا خسته شدم از سردرگمی ، فیلم های خانوادگی هست و میخوام به بهترین نحو ممکن کپچر بشه و به dvd تبدیل بشه و راحت هم ادیت و منو بسازم .
من با movie maker کپچر میکنم که فکر کنم هیچ افت کیفیتی نسبت به فیلم اصلی نداره . nero هم افت کیفیت نداره ولی منوی زیبا و scene ساختن و ... نداره
ورژن های بالاتر nero منو و ... خوب داره ؟!
تو رو خدا راهنمایی کنید
شدیدا منتظرم

basketball
17-11-2011, 12:37
WinAVI All in One Converter

MESHKIPOSH
17-11-2011, 22:57
این نزم افزار که منو و سکانس سکانس نمیسازه که ...... تبدیل خوب رو که نرو هم انجام میده . مسئله من منو و سکانس سکانس کردن و ویرایش راحت فیلم هست ....
دوستان راهنمایی کنید لطفا

MESHKIPOSH
18-11-2011, 14:51
نسخه های بالاتر نرو این امکاناتی که من میخوام رو داره ؟! سکانس سکانس ساختن و منوهای جذاب و زیبا
:((((((((((((

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

نسخه های بالاتر نرو این امکاناتی که من میخوام رو داره ؟! سکانس سکانس ساختن و منوهای جذاب و زیبا
:((((((((((((

basketball
18-11-2011, 17:30
منو که میسازه
ولی اینکارایی که شما میخوای کنی کار حرفه ای هست...
ConvertXtoDVD کارت رو فکر کنم راه بندازه، بگرد آموزشش رو پیدا میکنی

MESHKIPOSH
19-11-2011, 01:02
نه بابا ، حرفه ای کجا بود ... AVS Video Editor این کار ها رو انجام میده اما نسبت به نرو احساس میکنم یه مقداره خیلی کمی کیفیت فیلم رو در تبدیل به دی وی دی پایین میاره ، حدودا بیت ریت فیلم دی وی دی که میسازه نسبت به نرو 10 ، 200 تا کمتره و تو تنظیماتش هم من چیزی پیدا نکردم در رابطه با بیت ریت.
به هرحال مرسی basketball .
کسه دیگه ای از دوستان راهنمایی نمیکنه ؟! نسخه های دیگه نرو این کارهایی که من میخوام رو انجام میده ؟! کسی میدونه ؟!

fawad_qadri
19-11-2011, 17:12
سلام
اگر فیلم هاتو با یولید کپچر کنی کیفیت خوبی داره و بعد از ادیت فیلم ها از پروکدر برای تبدیل به VOB یا امون دی وی دی استفاده کن که کیفیت خوبی داره اگر با ادیوس بتونی کار کنی فیلم هایت را میتوانی بصورت مستقیم که پلاگین پروکدر در ادیوس نصب میشه به دی وی دی تبدیل کنی با نرو 10 بدون افت کیفیت با منو سه بعدی خوب رایتش کنی خودم همیشه همین کار را میکنم خیلی راضی ام

MESHKIPOSH
01-12-2011, 19:11
corel video studio بهترینه ، فقط تو تنظیمات کپچر و ساخت دی وی دی بیت ریت رو رو بالاترین حد ممکن بزارید .
( بعد از تست چند نرم افزار مختلف به این نتیجه رسیدم )

moosavimaleki
07-12-2011, 19:07
دوستان منم همين مشكل رو دارم با اين تفاوت كه مي خوام بيت ريت بياد زير 1000 و حجم فيلمام كم شه ولي نمي شه ، بيت ريت كم رو قبول نميكنن يا اصلا تو خروجي هاشون نيست