مشاهده نسخه کامل
: ارتباط ----- با گیرنده دیجیتال داخلی
heidary_sh
17-11-2011, 09:05
سلام
من جدیدا tv سامسونگ lcd 32d585 خریده ام اول با آنتن معمولی و گیرنده دیجیتال کانالهای داخلی را راه انداختم که همه چی خوب بود ولی تا ----- را وصل کردم دیدم قسمت اعظم کانالهای دیجیتال رفته امتحان که کردم دیدم تا ----- وصل میشود انگار گیرنده دیجیتال داخلی ضعیف می شود با دستگاه دی وی دی امتحان کردم گفتم شاید ورودی های tv ایراد دارد ولی دیدم مشکلی ندارد با یک ----- دیگر هم امتحان کردم دیدم مشکل هنوز هست آیا راه حلی دارد؟
persian_m
21-11-2011, 12:09
سلام
من جدیدا tv سامسونگ lcd 32d585 خریده ام اول با آنتن معمولی و گیرنده دیجیتال کانالهای داخلی را راه انداختم که همه چی خوب بود ولی تا ----- را وصل کردم دیدم قسمت اعظم کانالهای دیجیتال رفته امتحان که کردم دیدم تا ----- وصل میشود انگار گیرنده دیجیتال داخلی ضعیف می شود با دستگاه دی وی دی امتحان کردم گفتم شاید ورودی های tv ایراد دارد ولی دیدم مشکلی ندارد با یک ----- دیگر هم امتحان کردم دیدم مشکل هنوز هست آیا راه حلی دارد؟
حتما با نمایندگی تماس بگیرید بخصوص اگه گارانتی داشته باشه
AMIR MOHAMMAD . M
25-11-2011, 14:49
منم سونی با گیرنده داخلی دارم ، وقتی که لپتاب یا Pc نزدیکش روشن باشه کلا کانال ها خراب میشن ( البته همیشه اینطور نیست ).
فکر کنم یه امواجی رو از خودشون پخش میکنن که روی آنتن دهی تاثیر میزاره مثل وقتی که بعضی اوقات موبایل زنگ میزنه شبکه های ریس ویر خراب میشن .
یکم فاصله ریس ور رو از تی وی بیشتر کن درست میشه .
به تی وی ربطی نداره ، امتحان کن اگه نشد اون موقع میشهگفت که مشکل وجود داره .
منم سونی با گیرنده داخلی دارم ، وقتی که لپتاب یا Pc نزدیکش روشن باشه کلا کانال ها خراب میشن ( البته همیشه اینطور نیست ).
فکر کنم یه امواجی رو از خودشون پخش میکنن که روی آنتن دهی تاثیر میزاره مثل وقتی که بعضی اوقات موبایل زنگ میزنه شبکه های ریس ویر خراب میشن .
یکم فاصله ریس ور رو از تی وی بیشتر کن درست میشه .
به تی وی ربطی نداره ، امتحان کن اگه نشد اون موقع میشهگفت که مشکل وجود داره .
به احتمال زیاد این نویزی ست که وسایل الکترونیکی بر تیونر تلویزیون شما می اندازن.
سلام
شما وقتیکه گیرنده خارجی رو وصل میکنی آیا آنتن سرخود رو در میاری؟ اگه با اینکار وکابل استاندارد بازهم نویز داری احتمال فراوان عیب دستگاهتونه
heidary_sh
28-11-2011, 17:25
شما وقتیکه گیرنده خارجی رو وصل میکنی آیا آنتن سرخود رو در میاری؟ اگه با اینکار وکابل استاندارد بازهم نویز داری احتمال فراوان عیب دستگاهتونه
سلام این تلویزیون گیرنده دیجیتال داخلی دارد
سلام این تلویزیون گیرنده دیجیتال داخلی دارد
درودبرشما
منظورم ر سی وره دوست عزیز. آخه از1تعمیرکار پرسیدم گفت بهتره همزمان از آنتن و ر سی ور استفاده نشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.